evo freddy saves the day :pDecadentor wrote:![]()
![]()
![]()
Cjeli dan nko nije pogledo horor
Koji ste horror zadnji gledali?
- Carpenter
Trailor park of terror - ovdje se radi o filmu krcatom ogavnim scenama(pirjanje iskasapljenog momka u ulju mi prvo pada na pamet) ali film niti 1 sekunde nije strašan, jednostavno ima taj over-the-top trasherski pristup koji solidno funcionira i onaj kome su ovakve ludorije zabavne ima zagarantiran dobar provod.
7/10
7/10
Are you talking to me?
- john_constantine
a taj film nije niti napravljen da preplaši nekoga, jbt.Carpenter wrote:Trailor park of terror - ovdje se radi o filmu krcatom ogavnim scenama(pirjanje iskasapljenog momka u ulju mi prvo pada na pamet) ali film niti 1 sekunde nije strašan, jednostavno ima taj over-the-top trasherski pristup koji solidno funcionira i onaj kome su ovakve ludorije zabavne ima zagarantiran dobar provod.
7/10

Michel puši karu.
- Knatchbull
Sleepy Hollow
Burton + Elfman + Depp tvore savršenu kombinaciju za ovakve filmove. Gotovo svaka druga scena ima potencijala za odličan wallpaper. Konjanik je prejebeno napravljen, pogotov scene fajta,
4,5/5
Burton + Elfman + Depp tvore savršenu kombinaciju za ovakve filmove. Gotovo svaka druga scena ima potencijala za odličan wallpaper. Konjanik je prejebeno napravljen, pogotov scene fajta,
4,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Carpenter
Pa to sam i napisao....john_constantine wrote:a taj film nije niti napravljen da preplaši nekoga, jbt.Carpenter wrote:Trailor park of terror - ovdje se radi o filmu krcatom ogavnim scenama(pirjanje iskasapljenog momka u ulju mi prvo pada na pamet) ali film niti 1 sekunde nije strašan, jednostavno ima taj over-the-top trasherski pristup koji solidno funcionira i onaj kome su ovakve ludorije zabavne ima zagarantiran dobar provod.
7/10
Are you talking to me?
- elrania
ovo sto si ti napisao stvara dojam ko da si bas ocekivao i nadao se da ce bit takav.Carpenter wrote:Pa to sam i napisao....john_constantine wrote:a taj film nije niti napravljen da preplaši nekoga, jbt.Carpenter wrote:Trailor park of terror - ovdje se radi o filmu krcatom ogavnim scenama(pirjanje iskasapljenog momka u ulju mi prvo pada na pamet) ali film niti 1 sekunde nije strašan, jednostavno ima taj over-the-top trasherski pristup koji solidno funcionira i onaj kome su ovakve ludorije zabavne ima zagarantiran dobar provod.
7/10
stvar percepcije, i guess.
- Boby
"Devil's Chair"
Teško ga je ocjeniti; svi tipični klišeji pokušavaju se nadoknaditi povremenim oratorskim komentarima glavnog lika i neočekivanim preobratom na samome kraju. Konačan učinak: šokantan i uznemirujuć film. Time ne mora nužno značiti kako je riječ o dobrome filmu ali zadnjih 15 minuta ostavljaju gledatelja (pored osjećaja da je prevaren) sa osjećajem duboke prestravljenosti što je rijetkost za horrore koji u ovo vrijeme pristižu u videoteke
Teško ga je ocjeniti; svi tipični klišeji pokušavaju se nadoknaditi povremenim oratorskim komentarima glavnog lika i neočekivanim preobratom na samome kraju. Konačan učinak: šokantan i uznemirujuć film. Time ne mora nužno značiti kako je riječ o dobrome filmu ali zadnjih 15 minuta ostavljaju gledatelja (pored osjećaja da je prevaren) sa osjećajem duboke prestravljenosti što je rijetkost za horrore koji u ovo vrijeme pristižu u videoteke
- maddjuro
death race 2000 (film iz 1975)- 4/10 , film mi nikako nije sjeo, remake koji je nedavno izašao, iako nema previše povenica , mi je bolji. u filmu nema ništa pretjerno zanimljivo, ima fora doslovno iz road runnera, radnja je ništa posebno.
SPOILER
u ovom death raceu za vozi od istočne do zpadne obale amerike, ima 5 natjecatelja s istima autima, bez oružja, jedino je svaki auto drugačije ukrašen, cilj e zgazit što više ljudi, s tim da ovisno o dobi se drugačije boduje, ubačen je i neki pojret otpora
SPOILER
u ovom death raceu za vozi od istočne do zpadne obale amerike, ima 5 natjecatelja s istima autima, bez oružja, jedino je svaki auto drugačije ukrašen, cilj e zgazit što više ljudi, s tim da ovisno o dobi se drugačije boduje, ubačen je i neki pojret otpora
I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo
- Boby
"Bram Stoker's Dracula"
Slabo je ostario; sa svakim daljnjim gledanjem sve su vidljiviji nedostaci kojima film obiluje. I dalje mu se ne može osporiti koreografija, scenografija i glazba ali gluma često znade otići u krajnost, likovi su slabo razrađeni a sama bit priče o ljubavi danas mi se čini neuvjerljivom osobito ukoliko ju usporedim s knjigom. Coppola je snimio dobar vampirski film ali daleko je to od adaptacije kakvu Stokerova priča zaslužuje. U navali remakeova i buđenja davno usnulih priča i junaka bilo bi lijepo da se netko uhvati priče o Drakuli i, poput Nolana, vrati joj čast koju zaslužuje
Slabo je ostario; sa svakim daljnjim gledanjem sve su vidljiviji nedostaci kojima film obiluje. I dalje mu se ne može osporiti koreografija, scenografija i glazba ali gluma često znade otići u krajnost, likovi su slabo razrađeni a sama bit priče o ljubavi danas mi se čini neuvjerljivom osobito ukoliko ju usporedim s knjigom. Coppola je snimio dobar vampirski film ali daleko je to od adaptacije kakvu Stokerova priča zaslužuje. U navali remakeova i buđenja davno usnulih priča i junaka bilo bi lijepo da se netko uhvati priče o Drakuli i, poput Nolana, vrati joj čast koju zaslužuje
- Freddy
meni najbolji vamp.film,kao i knjigaBoby wrote:"Bram Stoker's Dracula"
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- Knatchbull
već vidim Draculu kako se usred dana(upoznao je Bladea) šeće po New York i čeka svoju žrtvu koju je upoznao preko interneta na nekakvom chatu. Vjerovatno bi redovito i zubara posjećivao, a lijes u kojem spava bi imao ugrađenu kabelsku tv, CCTV kameru i masažu.Boby wrote:"Bram Stoker's Dracula"
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
- Boby
A njegove nevjeste bile bi "hood bitchez". Ma Nolana sam spomenuo zato što je snimio, kako god bilo, kvalitetan film koji se je većini svidio, srušio sve rekorde osim Titanika (za sada) i vratio ugled franšizi. O njegovom se stilu ne izjašnjavam. Moja želja bila bi da netko, s obzirom da je prošlo skoro cijelo stoljeće, snimi film o Drakuli koji će vjerno predočiti knjiguKnatchbull wrote:već vidim Draculu kako se usred dana(upoznao je Bladea) šeće po New York i čeka svoju žrtvu koju je upoznao preko interneta na nekakvom chatu. Vjerovatno bi redovito i zubara posjećivao, a lijes u kojem spava bi imao ugrađenu kabelsku tv, CCTV kameru i masažu.Boby wrote:"Bram Stoker's Dracula"