Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Aryx

Post by Aryx » 12 Dec 2008, 01:36

Decadentor wrote::jawbreaker: :jawbreaker: :pasmater: :pasmater: Cjeli dan nko nije pogledo horor
evo freddy saves the day :p
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Carpenter

Post by Carpenter » 12 Dec 2008, 13:31

Trailor park of terror - ovdje se radi o filmu krcatom ogavnim scenama(pirjanje iskasapljenog momka u ulju mi prvo pada na pamet) ali film niti 1 sekunde nije strašan, jednostavno ima taj over-the-top trasherski pristup koji solidno funcionira i onaj kome su ovakve ludorije zabavne ima zagarantiran dobar provod.
7/10
Are you talking to me?

john_constantine

Post by john_constantine » 12 Dec 2008, 16:07

Carpenter wrote:Trailor park of terror - ovdje se radi o filmu krcatom ogavnim scenama(pirjanje iskasapljenog momka u ulju mi prvo pada na pamet) ali film niti 1 sekunde nije strašan, jednostavno ima taj over-the-top trasherski pristup koji solidno funcionira i onaj kome su ovakve ludorije zabavne ima zagarantiran dobar provod.
7/10
a taj film nije niti napravljen da preplaši nekoga, jbt. :roll:
Michel puši karu.

Knatchbull

Post by Knatchbull » 12 Dec 2008, 16:26

Sleepy Hollow
Burton + Elfman + Depp tvore savršenu kombinaciju za ovakve filmove. Gotovo svaka druga scena ima potencijala za odličan wallpaper. Konjanik je prejebeno napravljen, pogotov scene fajta,
4,5/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

jigsaw

Post by jigsaw » 12 Dec 2008, 17:18

Jedan od najkvalitetnijih Sleepy Hollowa.

Carpenter

Post by Carpenter » 12 Dec 2008, 17:20

john_constantine wrote:
Carpenter wrote:Trailor park of terror - ovdje se radi o filmu krcatom ogavnim scenama(pirjanje iskasapljenog momka u ulju mi prvo pada na pamet) ali film niti 1 sekunde nije strašan, jednostavno ima taj over-the-top trasherski pristup koji solidno funcionira i onaj kome su ovakve ludorije zabavne ima zagarantiran dobar provod.
7/10
Pa to sam i napisao....
Are you talking to me?

elrania

Post by elrania » 12 Dec 2008, 17:31

Carpenter wrote:
john_constantine wrote:
7/10
Pa to sam i napisao....
ovo sto si ti napisao stvara dojam ko da si bas ocekivao i nadao se da ce bit takav.
stvar percepcije, i guess.

Boby

Post by Boby » 12 Dec 2008, 22:17

"Devil's Chair"

Teško ga je ocjeniti; svi tipični klišeji pokušavaju se nadoknaditi povremenim oratorskim komentarima glavnog lika i neočekivanim preobratom na samome kraju. Konačan učinak: šokantan i uznemirujuć film. Time ne mora nužno značiti kako je riječ o dobrome filmu ali zadnjih 15 minuta ostavljaju gledatelja (pored osjećaja da je prevaren) sa osjećajem duboke prestravljenosti što je rijetkost za horrore koji u ovo vrijeme pristižu u videoteke

maddjuro

Post by maddjuro » 12 Dec 2008, 23:37

death race 2000 (film iz 1975)- 4/10 , film mi nikako nije sjeo, remake koji je nedavno izašao, iako nema previše povenica , mi je bolji. u filmu nema ništa pretjerno zanimljivo, ima fora doslovno iz road runnera, radnja je ništa posebno.
SPOILER
u ovom death raceu za vozi od istočne do zpadne obale amerike, ima 5 natjecatelja s istima autima, bez oružja, jedino je svaki auto drugačije ukrašen, cilj e zgazit što više ljudi, s tim da ovisno o dobi se drugačije boduje, ubačen je i neki pojret otpora
I may be an idiot, but i am no fool.

Wendigo

Post by Wendigo » 12 Dec 2008, 23:51

Knatchbull wrote:Sleepy Hollow
Burton + Elfman + Depp tvore savršenu kombinaciju za ovakve filmove. Gotovo svaka druga scena ima potencijala za odličan wallpaper. Konjanik je prejebeno napravljen, pogotov scene fajta,
4,5/5
:supz: :supz: :supz: jao što ja volim ovaj film.. 8)

jeba

Post by jeba » 13 Dec 2008, 09:47

sinoć - ja, pivo i Clive Baker - Lord of illusions i Candyman
iako sam Lord of illusions davno gledao moram priznati da specijalni efekti i danas izgledaju dobro

Boby

Post by Boby » 13 Dec 2008, 12:29

"Bram Stoker's Dracula"

Slabo je ostario; sa svakim daljnjim gledanjem sve su vidljiviji nedostaci kojima film obiluje. I dalje mu se ne može osporiti koreografija, scenografija i glazba ali gluma često znade otići u krajnost, likovi su slabo razrađeni a sama bit priče o ljubavi danas mi se čini neuvjerljivom osobito ukoliko ju usporedim s knjigom. Coppola je snimio dobar vampirski film ali daleko je to od adaptacije kakvu Stokerova priča zaslužuje. U navali remakeova i buđenja davno usnulih priča i junaka bilo bi lijepo da se netko uhvati priče o Drakuli i, poput Nolana, vrati joj čast koju zaslužuje

Freddy

Post by Freddy » 13 Dec 2008, 13:03

Boby wrote:"Bram Stoker's Dracula"

Slabo je ostario; sa svakim daljnjim gledanjem sve su vidljiviji nedostaci kojima film obiluje. I dalje mu se ne može osporiti koreografija, scenografija i glazba ali gluma često znade otići u krajnost, likovi su slabo razrađeni a sama bit priče o ljubavi danas mi se čini neuvjerljivom osobito ukoliko ju usporedim s knjigom. Coppola je snimio dobar vampirski film ali daleko je to od adaptacije kakvu Stokerova priča zaslužuje. U navali remakeova i buđenja davno usnulih priča i junaka bilo bi lijepo da se netko uhvati priče o Drakuli i, poput Nolana, vrati joj čast koju zaslužuje
meni najbolji vamp.film,kao i knjiga
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

Knatchbull

Post by Knatchbull » 13 Dec 2008, 13:04

već vidim Draculu kako se usred dana(upoznao je Bladea) šeće po New York i čeka svoju žrtvu koju je upoznao preko interneta na nekakvom chatu. Vjerovatno bi redovito i zubara posjećivao, a lijes u kojem spava bi imao ugrađenu kabelsku tv, CCTV kameru i masažu.
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Boby

Post by Boby » 13 Dec 2008, 13:12

Knatchbull wrote:

već vidim Draculu kako se usred dana(upoznao je Bladea) šeće po New York i čeka svoju žrtvu koju je upoznao preko interneta na nekakvom chatu. Vjerovatno bi redovito i zubara posjećivao, a lijes u kojem spava bi imao ugrađenu kabelsku tv, CCTV kameru i masažu.
A njegove nevjeste bile bi "hood bitchez". Ma Nolana sam spomenuo zato što je snimio, kako god bilo, kvalitetan film koji se je većini svidio, srušio sve rekorde osim Titanika (za sada) i vratio ugled franšizi. O njegovom se stilu ne izjašnjavam. Moja želja bila bi da netko, s obzirom da je prošlo skoro cijelo stoljeće, snimi film o Drakuli koji će vjerno predočiti knjigu

Post Reply