Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Nov 2009, 17:32

callac wrote:
Filmoznalac wrote:American Psycho

Iako se film može pohvaliti izuzetno jakom glumačkom postavom, veliki broj likova je protračen ili nema nikakvu dramatursku svrhu. Najeklatantniji primjer je Dafoev lik detektiva, kojemu je posvećena velika pažnja da bi bez ikakvog objašnjenja nestao na polovici filma. A i sam tumač naslovne uloge Christian Bale teško da će imati nekog posebnog razloga da istakne AMERIČKI PSIHO kao svijetlu točku svoje karijere - njegov Batman ima previše groteskne manire da bi ga itko shvatio ozbiljno, bilo kao poslovnog čovjeka ili kao psihopatskog ubojicu. No, od glume u ovom filmu najviše na živce ide to što su Turner i Harron podlegle istoj onom sindromu koji je potopio filmove mnogo poznatijih i talentiranijih filmskih velikana. Zavrsnica filma predstavlja nešto najgore što se može zamisliti - istovremeno je maksimalno predvidljiva i klišejizirana, a istovremeno ništa ne odgovara na nikakva pitanja i umjesto toga me davi nekakvim pseudointelektualnim monolozima glavnog junaka. Ipak mora se priznati da film ima par svijetlih, gotovo tarantinovskih, trenutaka (kao u scenama u kojima Batman daje detaljno objašnjenje svoje opčinjenosti pop-ikonama 80-tih, oni prekratko traju da bi popravili opći dojam. Na kraju AMERIČKOG PSIHA ostaje gorak okus pri pomisli Što bi od ovog materijala uČinili Verhoeven i Tarantino.

3.5/10
Mene samo zanima odakle si ovo prepisao...
mene isto :roll:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Filmoznalac

Post by Filmoznalac » 19 Nov 2009, 17:39

John_Ryder wrote:
callac wrote:
Filmoznalac wrote:American Psycho

Iako se film može pohvaliti izuzetno jakom glumačkom postavom, veliki broj likova je protračen ili nema nikakvu dramatursku svrhu. Najeklatantniji primjer je Dafoev lik detektiva, kojemu je posvećena velika pažnja da bi bez ikakvog objašnjenja nestao na polovici filma. A i sam tumač naslovne uloge Christian Bale teško da će imati nekog posebnog razloga da istakne AMERIČKI PSIHO kao svijetlu točku svoje karijere - njegov Batman ima previše groteskne manire da bi ga itko shvatio ozbiljno, bilo kao poslovnog čovjeka ili kao psihopatskog ubojicu. No, od glume u ovom filmu najviše na živce ide to što su Turner i Harron podlegle istoj onom sindromu koji je potopio filmove mnogo poznatijih i talentiranijih filmskih velikana. Zavrsnica filma predstavlja nešto najgore što se može zamisliti - istovremeno je maksimalno predvidljiva i klišejizirana, a istovremeno ništa ne odgovara na nikakva pitanja i umjesto toga me davi nekakvim pseudointelektualnim monolozima glavnog junaka. Ipak mora se priznati da film ima par svijetlih, gotovo tarantinovskih, trenutaka (kao u scenama u kojima Batman daje detaljno objašnjenje svoje opčinjenosti pop-ikonama 80-tih, oni prekratko traju da bi popravili opći dojam. Na kraju AMERIČKOG PSIHA ostaje gorak okus pri pomisli Što bi od ovog materijala uČinili Verhoeven i Tarantino.

3.5/10
Mene samo zanima odakle si ovo prepisao...
Pa ajde onda nađi otkuda je to, daj nekakav link, ajde :wink:
ryder gubi svu nadu i samo osjeti oštricu srpa kako ga je probola kroz rame i lagano klizeći kroz polovicu vrata, pada na pod, a čovjek srp odlazi, ali mu nešto ispada, Ryder polagano umire

A$H

Post by A$H » 19 Nov 2009, 18:45

Filmoznalac wrote:
John_Ryder wrote:
callac wrote: Mene samo zanima odakle si ovo prepisao...
kad vec trazis - http://film.purger.com/recenzije/filmovi/01036.shtml

totalno odavde.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 19 Nov 2009, 18:47

ne znam u cemu je gust izvlacit tudja misljenja o filmu i pisat ih kao svoja po forumima.... :roll:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

DEXTER

Post by DEXTER » 19 Nov 2009, 19:28

lol
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 19 Nov 2009, 20:05

A$H wrote:
Filmoznalac wrote:
John_Ryder wrote: mene isto :roll:
kad vec trazis - http://film.purger.com/recenzije/filmovi/01036.shtml

totalno odavde.. :lol:
ROFL, pwned :D
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

bakero

Post by bakero » 19 Nov 2009, 20:06

Jennifer's body - meni se film ful svidio a megan fox je taaaaaaaaako dobra da je to čudo jedno... 8.5/10
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 19 Nov 2009, 22:32

Wrogn turn 3 - najgori film desetljeće uz Death tunnel što ga čini i najgorim hororcem i najgorim u svim mogućim žanrovima desetljeća... debilna radnja, glumci retardiraniji od gorštaka, nadmudrivanje tijekom cilog filma bez ikakve potrebe... dijalozi smiješni (idemo vamo, idemo tamo, ne...ići ćemo vamo, lažeš me, ne lažem te) grozno... tragičan film... još tragičniji ako znamo da je prvi kao takav i ličio na nešto... sad sam i ja počeo mudrovat kao i mudrijaši koji su na ovom govnu išli zaradit.... ma... 0.1/10 (ovo 0.1 zbog SPOILER sise) :) :)
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 20 Nov 2009, 12:14

"Phenomena"
Procitao da je Horror napisao da mu je ovo najbolji Argentov uradak i upravo zato ga odlucio pogledat...Ne znam,ne mogu reci da je film los ali sam se razocarao...Zapravo meni osobno prosjecan uradak koji je imao full potencijala.
Ugodaj,glazba-odličan 5!Tu Argento jednostavno razvaljuje!
Prvih 15 minuta odlicno,zatim radnja spora,poprilicno nelogicnosti (lik u 2 sata stigne iz sad-a u svicarsku i jos par takvih),nije mi se previse svidio paranormalni zaplet,a takoder ni rasplet filma...Kraj me uvelike podsjeca na "Petak 13" :)...Respect za posljednje ubojstvo-nesto lude i smijesnije odavno vidio nisam! :lol:
Gluma me pozitivno iznenadila,posebice glavne junakinje.
6/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Boby

Post by Boby » 20 Nov 2009, 14:38

GreenHornet wrote:"Phenomena"
Procitao da je Horror napisao da mu je ovo najbolji Argentov uradak i upravo zato ga odlucio pogledat...Ne znam,ne mogu reci da je film los ali sam se razocarao...Zapravo meni osobno prosjecan uradak koji je imao full potencijala.
Ugodaj,glazba-odličan 5!Tu Argento jednostavno razvaljuje!
Prvih 15 minuta odlicno,zatim radnja spora,poprilicno nelogicnosti (lik u 2 sata stigne iz sad-a u svicarsku i jos par takvih),nije mi se previse svidio paranormalni zaplet,a takoder ni rasplet filma...Kraj me uvelike podsjeca na "Petak 13" :)...Respect za posljednje ubojstvo-nesto lude i smijesnije odavno vidio nisam! :lol:
Gluma me pozitivno iznenadila,posebice glavne junakinje.
6/10
Nema ona kaj iznenaditi; Jennifer Connelly je jedna od najboljih glumica današnjice :twisted:
Baci pogled na "House of Sand and Fog"

GreenHornet

Post by GreenHornet » 20 Nov 2009, 18:07

Iako je u filmu imala 15 god nije mi bas bilo svejedno na scene kad je u donjem rublju... :twisted: :twisted:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Scarface

Post by Scarface » 20 Nov 2009, 18:41

Ode bi lipo sija jedan pedobear, al nije više baza.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Nov 2009, 19:07

Čak i ne bi, tad je još bila razvijenija nego danas :lol: (dobro, ajd ustvari god dvije poslije) dok nije smršavila ili smanjila to nožem :)
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Boby

Post by Boby » 20 Nov 2009, 19:10

Ma neovisno o njezinom izgledu, ona je glumica i pol

Damned_Thing

Post by Damned_Thing » 20 Nov 2009, 22:03

Ju on: the girl in black- ocekivala sam vise od ovog filma ali sve u svemu ok
Haute tension-odlican,brutalan,dobra atmosvera i kraj
Sleepaway camp-kraj je odlican :) samo je pri sredini malo usporen

Post Reply