Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- john_constantine
Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?
A Million Ways to Die in the West (2014) - po traileru je izgledalo zabavno, ali ispala užasno razvučena western komedija na 2 sata. Seth MacFarlane me već iritirao svojom pojavom, koma od glumca. Niti je karizmatičan niti je smiješan. A i tako nema skoro ništa smiješnoga u filmu. Obična scena od par minuta se razvuče na 10 minuta + hrpa besmislenih dijaloga s nepotrebnim seksualnim referencama. Mislim, kome je smiješno gdje lik briše spermu s lica prostitutki i onda pokloni maramicu prijatelju, pa se ovome zalijepi za ruku? Ima tek nekih par fora, ali ostalo, užasno dosadan film. Ionako mi niti Ted nije sjeo, tako i ovo... Možda je knjiga bolja. 2/5
Michel puši karu.
-
ma Ted je za ovo oskarovac,uz hrpu smiješnih scena ima i dozu simpatičnosti,ovo je bezveze u svakom pogledu
- HorrorHR
- Site Admin
nije, tih par ok fori i to bi bilo to, niš posebno mu knjiga...john_constantine wrote:A Million Ways to Die in the West (2014) - po traileru je izgledalo zabavno, ali ispala užasno razvučena western komedija na 2 sata. Seth MacFarlane me već iritirao svojom pojavom, koma od glumca. Niti je karizmatičan niti je smiješan. A i tako nema skoro ništa smiješnoga u filmu. Obična scena od par minuta se razvuče na 10 minuta + hrpa besmislenih dijaloga s nepotrebnim seksualnim referencama. Mislim, kome je smiješno gdje lik briše spermu s lica prostitutki i onda pokloni maramicu prijatelju, pa se ovome zalijepi za ruku? Ima tek nekih par fora, ali ostalo, užasno dosadan film. Ionako mi niti Ted nije sjeo, tako i ovo... Možda je knjiga bolja. 2/5
- Asfodel
Histoires extraordinaires - ne ludujem bas za omnibusima kao konceptom, ali drago mi je da sam ovdje napravila iznimku. Ekranizacija tri Poeove price pod redateljskim palicama Vadima, Mallea i Fellinija. Malleov segment najbolji, sama prica je hipnotizirala svojom tajnovitoscu i zbunjenoscu, a ostalo da ne spominjem. Carobni su mi takodjer bili outfiti J. Fonde u prvom dijelu. 1. dio- ocjena vrlo dobar, 2. - odlican, 3. - dobar
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
the room - vrhunski trash uzivao sam nemam sta dodat pišanje od smijeha

:supz: :supz:
- HorrorHR
- Site Admin
Hundred-Foot Journey - me gusta 

- Michel
DOKUMENTARCI: PART FIVE
The Corporation (2003) - dokumentarac koji govori protiv kapitalizma i korporacija. Neki im zamjeraju što su samo pričali negativno o kapitalizmu/korporacijama, a ja si mislim pa što je to toliko pozitivno da bi zasjenilo sve te negativne strane
kad se to vidi što sve oni rade kao što je IBM nastao pomoći nacista za vrijeme drugog svjetskog rata, a da ne pričam o profitima tih korporacija na genocidu koji se tad dogodio. Odvratno, a nije da nisam znao. Jedan tip je dobro rekao u dokumentarcu. Ako bi korporacija bio čovjek, bio bi čisti psihopat.
8========..o/8==========o (8.2/10)
The Art of Flight (2011) - dokumentarac o snowboarderima i tom sportu koji nikad nisam gledao osim kad sam par puta uhvatio na sportskoj televiziji pa gledao skokove, ali ovo, ovo je nešto prelijepo za gledati. Jedan od najljepše snimljenih dokumentaraca. Sve one planine pod snijegom, svi ti trikovi, slow motion scene, muzika odlična, baš vrhunski.
8=========o/8==========o (9/10)

8========..o/8==========o (8.2/10)
The Art of Flight (2011) - dokumentarac o snowboarderima i tom sportu koji nikad nisam gledao osim kad sam par puta uhvatio na sportskoj televiziji pa gledao skokove, ali ovo, ovo je nešto prelijepo za gledati. Jedan od najljepše snimljenih dokumentaraca. Sve one planine pod snijegom, svi ti trikovi, slow motion scene, muzika odlična, baš vrhunski.
8=========o/8==========o (9/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Asfodel
Djurin Unbreakable i ovaj Corporation zvuce zanimljivo i skidajuce.
Sto se potonjeg tice, sasvim logicno zvuci ovo za nacizam, jer najbeskrupulozniji fundamentalni kapitalizam je osim dijelova svijeta pogodjenih katastrofama, kao plodno tlo obozavao diktatorske sisteme. Zato se i cini zanimljivim.
Sto se potonjeg tice, sasvim logicno zvuci ovo za nacizam, jer najbeskrupulozniji fundamentalni kapitalizam je osim dijelova svijeta pogodjenih katastrofama, kao plodno tlo obozavao diktatorske sisteme. Zato se i cini zanimljivim.
-
Re: DOKUMENTARCI: PART FIVE
predivnoMichel wrote:The Art of Flight (2011)
- Asfodel
Bulb Fiction - jucer na hrt1. Sokantno i tuzno.. ali ne na onaj distancirani bmk nacin, nego posve osoban.
- Michel
SERIJSKI UBOJICE
Dressed to Kill (1980) - zanimljiv triler od De Palme. Nisam znao ko je ubojica do samog kraja iako sam pretpostavljao da se oblači jer sam vidio neke sličnosti sa Psihom, a pošto je to De Palma, kopikat Hitchcocka, nije ni čudilo.
8=======o/8==========o (7/10)
Se7en (1995) - malo ponavljanja nikad ne škodi, ali sad mi je samo jako dobar dok mi je prije gledanja bio odličan. Preokret je još uvijek jeben i šokantan, Spacey uvjerljivo najbolji. Brad Pitt baš loš, pogotovo zadnji dio i taj bijes koji nije znao odglumiti.
8========o/8==========o (8/10)
The Talented Mr. Ripley (1999) - dobar, ali predugačak. Zato je original sa Delonom još uvijek bolji, a i kraći je za 20-ak minuta. Gluma je dobra, lijepa lokacija i poznata priča.
Se7en (1995) - malo ponavljanja nikad ne škodi, ali sad mi je samo jako dobar dok mi je prije gledanja bio odličan. Preokret je još uvijek jeben i šokantan, Spacey uvjerljivo najbolji. Brad Pitt baš loš, pogotovo zadnji dio i taj bijes koji nije znao odglumiti.
8========o/8==========o (8/10)
The Talented Mr. Ripley (1999) - dobar, ali predugačak. Zato je original sa Delonom još uvijek bolji, a i kraći je za 20-ak minuta. Gluma je dobra, lijepa lokacija i poznata priča.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- copycat
TMNT 2014 moram priznati zabavio me ful 7/10
Mega fox je ok.. ako si gledao kornjače u djetinjstvu tijekom 80tih onda ću te zabaviti
meni su super cute bili
Mega fox je ok.. ako si gledao kornjače u djetinjstvu tijekom 80tih onda ću te zabaviti

meni su super cute bili

- copycat
cool, baš mi je na listu za gledanjeHorrorHR wrote:Hundred-Foot Journey - me gusta

-
sin city 2 - nit sam se razočarao a niti oduševio solidno za ubiti vrijeme.... nije osramotio jedinicu...... ali je došao jako kasno.... neću spojlat nista , eva green mi je najbolja u filmu.... solidnu 7 i cu bi mu dao....
:supz: :supz:
- Victor Crowley
Chef - veoma zabavan film i jako brzo prođe. Sasvim pristojna komedija puna neke pozitive, baš lijep film za pogledati
Nema sad nekih prekomičnih scena ali ipak uspije (za komediju) održati te budnim. Preporuka!