Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
john_constantine

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by john_constantine » 07 Sep 2014, 12:53

A Million Ways to Die in the West (2014) - po traileru je izgledalo zabavno, ali ispala užasno razvučena western komedija na 2 sata. Seth MacFarlane me već iritirao svojom pojavom, koma od glumca. Niti je karizmatičan niti je smiješan. A i tako nema skoro ništa smiješnoga u filmu. Obična scena od par minuta se razvuče na 10 minuta + hrpa besmislenih dijaloga s nepotrebnim seksualnim referencama. Mislim, kome je smiješno gdje lik briše spermu s lica prostitutki i onda pokloni maramicu prijatelju, pa se ovome zalijepi za ruku? Ima tek nekih par fora, ali ostalo, užasno dosadan film. Ionako mi niti Ted nije sjeo, tako i ovo... Možda je knjiga bolja. 2/5
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 07 Sep 2014, 15:34

ma Ted je za ovo oskarovac,uz hrpu smiješnih scena ima i dozu simpatičnosti,ovo je bezveze u svakom pogledu
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 07 Sep 2014, 15:43

john_constantine wrote:A Million Ways to Die in the West (2014) - po traileru je izgledalo zabavno, ali ispala užasno razvučena western komedija na 2 sata. Seth MacFarlane me već iritirao svojom pojavom, koma od glumca. Niti je karizmatičan niti je smiješan. A i tako nema skoro ništa smiješnoga u filmu. Obična scena od par minuta se razvuče na 10 minuta + hrpa besmislenih dijaloga s nepotrebnim seksualnim referencama. Mislim, kome je smiješno gdje lik briše spermu s lica prostitutki i onda pokloni maramicu prijatelju, pa se ovome zalijepi za ruku? Ima tek nekih par fora, ali ostalo, užasno dosadan film. Ionako mi niti Ted nije sjeo, tako i ovo... Možda je knjiga bolja. 2/5
nije, tih par ok fori i to bi bilo to, niš posebno mu knjiga...

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Sep 2014, 19:17

Histoires extraordinaires - ne ludujem bas za omnibusima kao konceptom, ali drago mi je da sam ovdje napravila iznimku. Ekranizacija tri Poeove price pod redateljskim palicama Vadima, Mallea i Fellinija. Malleov segment najbolji, sama prica je hipnotizirala svojom tajnovitoscu i zbunjenoscu, a ostalo da ne spominjem. Carobni su mi takodjer bili outfiti J. Fonde u prvom dijelu. 1. dio- ocjena vrlo dobar, 2. - odlican, 3. - dobar
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 09 Sep 2014, 06:15

the room - vrhunski trash uzivao sam nemam sta dodat pišanje od smijeha :partyman: :supz: :supz:
:supz: :supz:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 09 Sep 2014, 12:21

Hundred-Foot Journey - me gusta :kokicarenje:

Michel

DOKUMENTARCI: PART FIVE

Post by Michel » 09 Sep 2014, 16:21

The Corporation (2003) - dokumentarac koji govori protiv kapitalizma i korporacija. Neki im zamjeraju što su samo pričali negativno o kapitalizmu/korporacijama, a ja si mislim pa što je to toliko pozitivno da bi zasjenilo sve te negativne strane :lol: :lol: kad se to vidi što sve oni rade kao što je IBM nastao pomoći nacista za vrijeme drugog svjetskog rata, a da ne pričam o profitima tih korporacija na genocidu koji se tad dogodio. Odvratno, a nije da nisam znao. Jedan tip je dobro rekao u dokumentarcu. Ako bi korporacija bio čovjek, bio bi čisti psihopat.

8========..o/8==========o (8.2/10)

The Art of Flight (2011) - dokumentarac o snowboarderima i tom sportu koji nikad nisam gledao osim kad sam par puta uhvatio na sportskoj televiziji pa gledao skokove, ali ovo, ovo je nešto prelijepo za gledati. Jedan od najljepše snimljenih dokumentaraca. Sve one planine pod snijegom, svi ti trikovi, slow motion scene, muzika odlična, baš vrhunski.

8=========o/8==========o (9/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Asfodel

Post by Asfodel » 09 Sep 2014, 18:43

Djurin Unbreakable i ovaj Corporation zvuce zanimljivo i skidajuce.
Sto se potonjeg tice, sasvim logicno zvuci ovo za nacizam, jer najbeskrupulozniji fundamentalni kapitalizam je osim dijelova svijeta pogodjenih katastrofama, kao plodno tlo obozavao diktatorske sisteme. Zato se i cini zanimljivim.

olio

Re: DOKUMENTARCI: PART FIVE

Post by olio » 09 Sep 2014, 19:07

Michel wrote:The Art of Flight (2011)
predivno

Asfodel

Post by Asfodel » 11 Sep 2014, 16:30

Bulb Fiction - jucer na hrt1. Sokantno i tuzno.. ali ne na onaj distancirani bmk nacin, nego posve osoban.

Michel

SERIJSKI UBOJICE

Post by Michel » 12 Sep 2014, 00:35

Dressed to Kill (1980) - zanimljiv triler od De Palme. Nisam znao ko je ubojica do samog kraja iako sam pretpostavljao da se oblači jer sam vidio neke sličnosti sa Psihom, a pošto je to De Palma, kopikat Hitchcocka, nije ni čudilo.

8=======o/8==========o (7/10)

Se7en (1995) - malo ponavljanja nikad ne škodi, ali sad mi je samo jako dobar dok mi je prije gledanja bio odličan. Preokret je još uvijek jeben i šokantan, Spacey uvjerljivo najbolji. Brad Pitt baš loš, pogotovo zadnji dio i taj bijes koji nije znao odglumiti.

8========o/8==========o (8/10)

The Talented Mr. Ripley (1999) - dobar, ali predugačak. Zato je original sa Delonom još uvijek bolji, a i kraći je za 20-ak minuta. Gluma je dobra, lijepa lokacija i poznata priča.

8=======o/8==========o (7/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

copycat

Post by copycat » 15 Sep 2014, 22:11

TMNT 2014 moram priznati zabavio me ful 7/10
Mega fox je ok.. ako si gledao kornjače u djetinjstvu tijekom 80tih onda ću te zabaviti :D
meni su super cute bili :kokicarenje:

copycat

Post by copycat » 15 Sep 2014, 22:12

HorrorHR wrote:Hundred-Foot Journey - me gusta :kokicarenje:
cool, baš mi je na listu za gledanje :kokicarenje:

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 19 Sep 2014, 21:08

sin city 2 - nit sam se razočarao a niti oduševio solidno za ubiti vrijeme.... nije osramotio jedinicu...... ali je došao jako kasno.... neću spojlat nista , eva green mi je najbolja u filmu.... solidnu 7 i cu bi mu dao....
:supz: :supz:

Victor Crowley

Post by Victor Crowley » 20 Sep 2014, 10:15

Chef - veoma zabavan film i jako brzo prođe. Sasvim pristojna komedija puna neke pozitive, baš lijep film za pogledati :) Nema sad nekih prekomičnih scena ali ipak uspije (za komediju) održati te budnim. Preporuka!

Post Reply