Volio bih vidjeti drugi dio. Mene fascinira kod tih martial arts filmova, a pogotovo kod kung fu su njihova oružja. Volio bih znati sve te nazive. Recimo, kad se onaj malo stariji tip bori s onim na rukama kao neki čelični krugovi i kad stisne šake, ti čelični krugovi se stisnu pa ih može i odvajat. Jako cool izgleda

ili onih dvoje kad sjede na ulici i ispred sebe imaju neku vrstu klavira i za žicama ih gađaju
Madeo (2009) - svima poznat film o majci i njezinom bolesnom sinu kojega optuže za jedno ubojstvo pa njegova majka ide detaljno istrražiti jer vjeruje kako njezin sin nije ubojica. Jako zanimljiv film koji kreće nekako sporo, ali kako radnja odmiče, tako saznajemo nove činjenice o ubojstvu.
Na kraju on je ubojica. Vjerovao sam da nisam usprkos što je i sam bolestan, ali kad su još prikazali da bi mogao biti onaj starac kojeg je njegova majka ubila, bio sam siguran da nije, a ubio ju je stvarno zbog banalnog razloga. A majka mu je cijelo vrijeme govorila da slobodno uzvrati.
8========o
/8==========o (8/10)
New World (2013) - solidan korejski krimić o njihovoj mafiji to jest jedno korporacijskoj organizaciji u kojoj se par moćnika bore za prvo mjesto. Ima tu stvarno lijepo napravljenih scena, ali su previše nerealne. Pogotovo one tučnjave u ovako ozbiljnom filmu
tipa ono u dizalu kad je on sam, a oko njega petoro ubojica s noževima i naravno, sve ih je ubio, ali je i sam ostao dosta ozljeđen. Nije me totalno zaokupio
8======-o
/8==========o (6.5/10)
Yip Man 2 (2010) - prvi dio mi je odličan, a ovaj dobar sa zanimljivm borbama. Uz Donniea Yena glumi još jedna borilačka legenda, Sammo. Borbe na onom stolu protiv ostalih majstora su prezabavne, ali najbolje su mi protiv onog ludog boksača. A kraj i Bruce Lee
8=======...o
/8==========o (7.3/10)
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"