8/10
Michel wrote:Fear of the Dark (2003) - low-budget horor gdje se radnja dešava na jednom mjestu, u kući. Ne mogu reći da nije zanimljiv. Bilo je dosta potencijala koji je neiskorišten. Čudovište izgleda ok, lijepa atmosfera. Radi se o klincu koji se boji mraka i jednu večer ostane sam u kući sa svojim burazom koji počinje shvaćati da stvarno nečega ima u mraku. Uglavnom se sve svodi oko njihovog odnosa.
8=====-o/8==========o (5.5/10)
meni bio prelos, bas onak za djecuSalvador wrote:Michel wrote:Fear of the Dark (2003) - low-budget horor gdje se radnja dešava na jednom mjestu, u kući. Ne mogu reći da nije zanimljiv. Bilo je dosta potencijala koji je neiskorišten. Čudovište izgleda ok, lijepa atmosfera. Radi se o klincu koji se boji mraka i jednu večer ostane sam u kući sa svojim burazom koji počinje shvaćati da stvarno nečega ima u mraku. Uglavnom se sve svodi oko njihovog odnosa.
8=====-o/8==========o (5.5/10)
Meni je jedino kraj filma mrvicu zeznuo film, ali inače mi je dosta dobar. 7/10
baš mi je blesavo to što kod nas prevode kao Ivica i Marica, umjesto da koriste originalna imena. Ali meni prilično zabavan akcijski horor s gore scenama.Asfodel wrote:Hansel & Gretel: Witch Hunters - ne moram valjda crtati da ovo nisam gledala svojom voljom