7 Comments

  1. ak se sad nisam šlogiro neću nikada!!!!!!!!!!!!!!!!
    odgledao i mi not lajk!! umalo dobio epileptični napad od kamere poskočice!! kamerman plesao kolo kununješće ili taraban dok je snimao?
    svaka čast na trudu, ali……………….

  2. Drugi put je onaj koji su odabrali momci iz Projekt Filma, a koji u svom novom uratku ‘Vektor’ ponovo demonstriraju kako to izgleda kada se odluči snimiti nešto ‘ozbiljno’ – iako ne postoji niti jedan zdravorazumski temelj za to.

    ‘Vektor’ je postapokaliptični video-noir-triler nastao nadljudskim naporima u temeljito nezavisnoj (čitaj: kućnoj) radionici Projekt Filma, s minimalnim budžetom spiskanim uglavnom na opremu, priučenim pseudoglumcima, velikim ambicijama i s jako, jako puno strasti. No je li takav ambiciozni pothvat ispao gledljiv ili tek jebeno naporan?

  3. Svaka čast za trud! Pozdravljam svaki pokušaj snimanja nečeg drugačijeg u truloj domaćoj produkciji! Ali što dundo kaže, umalo epi napad…Što tako ‘drmava’ kamera?!…moglo se i bez toga.

  4. Snimano je s prosumer kamerom, ali opet ne s takvom koja bi dala 100%/takav dojam koji sam htio dobiti (sto se tice ‘drmanja’). No, idemo dalje , snimamo dalje, zivi bili pa vidjeli (i uspjeli snimati dalje), jer sto dalje, to kompliciranije :/

Leave A Reply