Piranhaconda (2011)

3

NewImageU džungli, idilično smještenoj tik do turističkog resorta, filmska ekipa snima low budget slasher. U njemu maskirani ubojice love sisate plavuše po šipražju, a po imenu filma znate tko još gmiže na lokaciji – polu piranja polu anakonda – Piranhaconda. Hm, da… OK, da ne bude dosadno, uz sve ove likove tu je i znanstvenik kojega glumi propali Michael Madsen, ali i četa lokalnih kriminalaca koji žele oteti članove filmske ekipe da za njih dobiju otkupninu. OMG.

Ime filma vam sve govori, mislim da i nema potrebe polgedati trailer – riječ je o rutinskom, lošem i dosadnjikavom animal attack filmu, koji pokušava dignuti koju paru radi bizarnog imena. Film se komotno mogao zvati Anaconda 6 ili šta već, jel živina koja vodi kolo osim ružne njuške nema nikakve odlike piranhe. Ok ždere dijelove ljudskog tijela, ali to radi svaka CGI živina u ovim modernim SyFy filmićima…

U jedno vrijeme volio sam pogledati animal attack filmove, bili su savršeno filmsko štivo za gledanje sa ekipom. Posebice su jaki bili shark attack filmovi, koji suy u zadnjih par godina pomalo nestali sa vidika i u đir su došli raznorazne Mega, Super, Ultra gatoroidi, pitoni i evo – još bizarnije mutacije istih. Sada praktički i bez gledanja filma možeš napisati review – znaš bar 90% zajedničkih osobina koje će se zasigurno pojaviti.

Gluma je na razini, efekti su na razini, sve je na razini – dakako razini očekivanoj za ovakvo sranje od filma. Produciran od strane Rogera Cormana, film se od prve sekunde pokušava malo furati na bar zabavni Sharktopus – sve počinje sa surf rock glazbenoj temi stvorenoj “ekskluzivno” (lol) za film. Mutacije je kao što gore rekog bedasta – sharktopus je bar imao neke osobine dvije živine, ovdje Piranhaconda izgleda samo kao jedna opskurnija vrsta zmije.

Vruće je, ne da mi se baš dalje trošiti vrijeme na ovu glupost. Ako vas zanima kako Piranhaconda pola filma lovi sisate starlete, bacite oko na film, a ako ne, preskočite. Btw dodatni filter – redatelj filma je Jim Wynorski.

Share.

3 Comments

  1. livetirer on

    Koji kurac stalno gledaš ovakava sranja i redovito pljuješ po njima. Ti si stvarno neki mazohist zešće klase.

  2. tu su i one dvije scene koje su snimili kako bi u post-produkciji u pozadinu ubacili piranhacondu (ali im se valjda nije dalo) pa onda imamo likove koji u bijegu s autom i quad-ijem gledaju u pozadinu prema ničemu i izmiču se zraku (lol).

Leave A Reply