Najava britanske horror komedije Cockneys vs. Zombies

12

Pred jednu od kino predstava danas na Film4 FrightFestu organizatori su pred platno doveli filmsku ekipu koja stoji iza nove britanske horror komedije Cockneys vs. Zombies.

NewImage

Pod pojmom Cockney misli se na pripadnike radničke klase u jednom od dijelova Londona, a film je trenutno u postprodukciji. Planiraju svjetsku premijeru na FrightFestu u Glasgowu (vikend festivalu koje je inače ako se ne varam početkom trećeg mjeseca svake godine), a publici su ekskluzivno pustili par montiranih isječaka.

Po onome što sam vidio, ovo bi mogla ispasti još jedna dobra zombie britanska zajebancija. Osim nekih internih Londonskih zajebancija koje su nasmijale cijelo kino, mogu reći da u filmu ima jedna zakon scena. Zombiji su svuda po susjedstvu, a neki starac leži na ležaljci u vrtu. Kada napokon skuži da su oko njega zombiji počne utrka na život i smrt – spori Romerovi zombiji protiv starca sa hodalicom. Dobra ideja, a kanije u jednoj sceni kada se ekipa naoružava vidi se kako starom na hodalicu ljepljivom trakom montira mitraljez.

Share.

12 Comments

 1. maddjuro on

  da, u city of rott, dedek masakrira zombije s hodalicom, s kojom često i razgovara

 2. volim britanski film, volim zombije, volim horror komedije, meni ovo teško da moze bit lose :D

 3. hororrist on

  DA DA City of rott mix !!! I još britansko. Jedino njihovi Zombedy filmovi valjaju :)

 4. potpisujem komentar iznad komentara iznad :O
  osim sto mislim da ovo nikako ne moze biti loše i obavezno se gleda :D

 5. gdje god su zombiji to se gleda..;) i draži su mi ovi romerovski zombiji, neg oni sprinterski..hehe

Leave A Reply