Nagradna igra: Osvojite Ghoulies 1 i 2 DVD

10

Kupio sam pred par mjeseci greškom ponovno isti DVD, pa zašto ne podijeliti jednu kopiju sa čitateljima HorrorHR-a? Jel znate što su Ghoulies? :)

Ovaj film je bio kod nas na VHS kazetama i sjećam se šoka i nevjerice kada smo ga prvi puta iznajmili. Prvi dio je u kinima izašao u 1985. godini a bavi se gumenastim demonima prizvanima od strane nekog kulta. Btw u filmu glumi Mariska Hargitay, sada poznata po Law and Order: Special Victimis Unit. Drugi dio filma se dešava u nekakvom cirkusu. Usput, vjerujem da je DVD R1 zone, nemrem sada viditi nešto me ukočila kičma ;)

Ovo je DVD koji dajem:

NewImage

Za sudjelovanje u nagradnoj igri (od Nedjelje 29.04 do petka 04.05) samo sudjelujte u komentiranju članaka (molim ne kroz Facebook formular, jer te nemogu pratiti) na HorrorHR-u. Možete komentirati nove stvari, ali isto tako možete staviti vaše komentare na neke od filmova koji su u arhivi. Glupe poruke bez smisla biti će ignorirane. Kada budem nasumično vadio pobjednika, u izbor ulaze svi ostavljeni komentari, tako da što više komentirate to imate više šanse ;)

Share.

10 Comments

  1. odlična nagradna igra. Uopće nisam gledala ovaj film gore no eto dragi hoče u arhivu :D.
    Horror film kojem se trenutno radujem je novi film “apartment 143”.

  2. Upravo sam nakon podužeg odugovlačenja pogledao 30 days of night. Nisam imao nikakva očekivanja, a ovo me ugodno iznenadilo :) 7/10

Leave A Reply