Leatherface u 3D-u

3

Nije me bilo cijeli tjedan doma, pa lagano prelistavam na netu što sam propustio. Vidim da su najavili Leatherface 3D. Uf, nisam neki fan ovih novih Texas Chainsaw prequela, sequela, reimaginacija i čega već ne, pa me ni 3D motorne pile ne fasciniraju.

Već vidim poantu cijelog filma, Leatherface koji maše pilom prema gledateljima u manirama onih najgorih 80s 3D horrora. Debilana… Usput, radnja bi se trebala nastavljati direktno na Hooperov originalni film.

NewImage

Share.

3 Comments

  1. Da, niti meni nije previše sjeo remake, niti prequel remakea… Ipak je došlo u krive ruke režisera koji je samo uozbiljio remake učinivši ga više nasilnijim, sporijim i kao više “realnijim”, dok je u prequelu ubacio nešto više crnog humora, ali kopija originala i prequel jednostavno nema smisla samo da bi otkrili neke sitne nevažne stvari… A serijal, ma TCM nikad niti nije trebao biti serijal, trebalo je ostati na originalu koji je i danas još uvijek jezovit. Naročito u moje vrijeme kada sam bio fasciniran filmom i slikama, totalno misleći da je riječ o pravim luđacima u filmu, he. A danas… 3D i nastavak originala? pih… Film je većinom uspio radi atmosfere u ono vrijeme i urbane legende o Ed Gainu, a danas nema toliku vrijednost… I da, 3D, to može zvučati samo blesavo, ali vidjeti ćemo još… Nastavak originala je bio dosta debilan, ali prezabavan.

Leave A Reply