Cursed (2005)

2

Ime ovog filma ponajbolje objašnjuje cjelokupnu situaciju oko cijeloga filma. Ranije najavljivano kao spektakularno djelo koje bi trebalo, bar po kvaliteti, biti tu negdje iza originalnog Screama, brutalno je propalo iz svih perspektiva. Film je imao toliko produkcijskih problema, da je praktički većina filma ponovno snimana, sa novom pričom, novim glumcima, ma sve u svemu užasno. Nakon gledanja filma, kristalno jasno se može zaključiti da su neke scene ljepljenje iz prvog snimanja, pa priča radi svih tih blesavih montaža potpuno pati. Ako nekoga zanimaju detalji, nek se baci na IMDB, pa da se i sam uvjeri u probleme ovoga djela.

Priča se odvija oko brata i sestre koji su tijekom sudara u obroncima Hollyowooda ugrizeni (ili zaparani) od strane dlakave beštije – vukodlaka. Malo po malo oni pokazuju znakove mutacije i to utječe na njihov život (no shit:). E sada, cijela poanta filma je neka glupa potpuno neprihvatljiva i glupa priča ljubavi između dva vukodlaka, a zaplet sa “bad guyom” je toliko glup da se stvarno trebaš potruditi smisliti takvu idiotariju. Uz sve to film se trudi biti neki crossover između horrora i komedije, pa smo svjedoci glupih “fori” i doskočica. Preporuka sa moje strane je preskočiti i zaboraviti na ovaj film. E, sjetio sam se jedne fraze koja mi je pala na pamet tijekom gledanja filma, a kako je nigdje nemogu smisleno ubaciti evo je: “Do sada smo u filmovima Shannon Elizabeth gledali bez grudnjaka, ali je ovo jedini film gdje je se moze vidjeti bez cijelog donjeg dijela tijela” :)

Cursed

Share.

2 Comments

  1. A kad Kristina Ricci proziva zlu zenku vukodlaka na foru imas krupna bedra, bas si debela i sl.? Doslo mi je da bacim peglu na taj geg.

Leave A Reply