- The ant bully(2006) super crtić s mravima. odlični Bruce Campbell koji me zbilja nasmijao i Nicolas Cage. slobodno pogledajte, prava zabavica 9/10
-Shark tale(2004) tak tak, moglo je i bolje. nevolim crtić sa životinjama di ima previše dodataka iz ljudskog svijeta, ali ok, simpatično. Will Smith mi baš i nije lego, humor nije neki, ali isfuravanja ima previše. svjetla točka filma je Robert De Niro koji je odličan kao mafijaški bos, dok Jacka Blacka nisam ni skužila, ali njegov lik je dosta simpa bez obzira na to 6/10 i to samo zbog De Nira
-Titan A.E.(2000) odličan sf crtić sa odlično izabranom "glasovnom: Matt Damon, Bill Pullman, John Leguziamo, Drew Barrymore, Ron Perlman. navodim ih čisto zato jer sam sasvim slučajno naletila na crtić, pa me začudilo kako mi je to promaklo s obzirom na postavu, al eto.
daklem, priča dobra, makar klasika već, ali mi se kraj zbilja svidio. vizualni doživljaj je odličan, ako izuzmem par dosta loše osmišljenih likova, ali zato svemir, brodovi, planete i rasa bad ass neprijatelja izgleda zbilja wow 9/10
-Green lantern:first flight (2009) kao pravo, crtić je preloše nacrtan

išlo se skidat i gledat čisto jer mi je baš drago vidjet da počinju nastajat filmovi sa strip junacima za koje, moj bed, nisam ni čula. pa ono, dok čekam film (za koji je rečeno da, unatoč šarenilu koje taj strip ima, da će film ić u mračnijem tonu) da bacim oko na crtić.
priča je dobra, ali su je mogli i bolje pretočit u crtić, jer, uz lošu animaciju, ovo je dosta naivno i blje i baš za klince (mada ja nemam ništa protiv onih lijepih crtića za cijelu obitelj) onako smjestit ga usput u program da popuni rupe.... 4/10