Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Jane Doe

Re: Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Post by Jane Doe » 14 Mar 2011, 10:11

od pregledanih non-horrora ovaj vikend samo crtići :mrgreen:
- The ant bully(2006) super crtić s mravima. odlični Bruce Campbell koji me zbilja nasmijao i Nicolas Cage. slobodno pogledajte, prava zabavica 9/10

-Shark tale(2004) tak tak, moglo je i bolje. nevolim crtić sa životinjama di ima previše dodataka iz ljudskog svijeta, ali ok, simpatično. Will Smith mi baš i nije lego, humor nije neki, ali isfuravanja ima previše. svjetla točka filma je Robert De Niro koji je odličan kao mafijaški bos, dok Jacka Blacka nisam ni skužila, ali njegov lik je dosta simpa bez obzira na to 6/10 i to samo zbog De Nira

-Titan A.E.(2000) odličan sf crtić sa odlično izabranom "glasovnom: Matt Damon, Bill Pullman, John Leguziamo, Drew Barrymore, Ron Perlman. navodim ih čisto zato jer sam sasvim slučajno naletila na crtić, pa me začudilo kako mi je to promaklo s obzirom na postavu, al eto.
daklem, priča dobra, makar klasika već, ali mi se kraj zbilja svidio. vizualni doživljaj je odličan, ako izuzmem par dosta loše osmišljenih likova, ali zato svemir, brodovi, planete i rasa bad ass neprijatelja izgleda zbilja wow 9/10

-Green lantern:first flight (2009) kao pravo, crtić je preloše nacrtan :facepalm: ono, ljudi 2009-ta, pa moglo je to malo ljepše, al eto.
išlo se skidat i gledat čisto jer mi je baš drago vidjet da počinju nastajat filmovi sa strip junacima za koje, moj bed, nisam ni čula. pa ono, dok čekam film (za koji je rečeno da, unatoč šarenilu koje taj strip ima, da će film ić u mračnijem tonu) da bacim oko na crtić.
priča je dobra, ali su je mogli i bolje pretočit u crtić, jer, uz lošu animaciju, ovo je dosta naivno i blje i baš za klince (mada ja nemam ništa protiv onih lijepih crtića za cijelu obitelj) onako smjestit ga usput u program da popuni rupe.... 4/10
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 14 Mar 2011, 16:25

Odustala od misije pogledati sve verzije 10 malih crnaca. Tj. odustala sam od svih tih britanskih ekranizacija kad sam skužila da ima još neka ruska verzija, dakle peta, koju sam pikirala - i koja je kao najbolja (kažu da je baš scary i jedina vjerna orig. završetku - onak hvala kurcu konačno!). Slike su izgledale prejebeno, ali nema seedova.. :(
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

remike2

Post by remike2 » 14 Mar 2011, 19:30

Play Misty for Me (1971) - 8/10
White Oleander (2002) - 7/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 14 Mar 2011, 20:06

No Escape (Bijeg iz Absoloma) - ono, solidan akcijski SF triler 90 - tih s Ray Liottom i Lance Henriksonom. Za mene razočaranje od filma, s obzirom da sam puno očekivao od filma. Od solidne ideje dvaju plemena jing and jang, ukočenog lica glavnog lika koji ne pokazuje nikakve emocije, solidne doze akcije, predvidljivog finala i glavnog negativca koji djeluje kao neki klingonac (od lica do odijela i oružja). 3/5
Michel puši karu.

boyko

Post by boyko » 15 Mar 2011, 00:22

Unstoppable (2010) - zanimljiv i napet od početka do kraja. 8/10
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

metallicat

Post by metallicat » 15 Mar 2011, 00:42

Jane Doe wrote:od pregledanih non-horrora ovaj vikend samo crtići :mrgreen:
pa nemogu vjerovat da se potrefilo da smo obje samo crtiće :mrgreen: baš sam i ja prekjučer ant bully, fora :D
sad idem na ovaj, Gnomes and Trolls The Secret Chamber
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 15 Mar 2011, 08:10

metallicat wrote:
pa nemogu vjerovat da se potrefilo da smo obje samo crtiće :mrgreen: baš sam i ja prekjučer ant bully, fora :D
moj sljedeći je The secret of NIMH i Balto (ako uspijem nać neku verziju koja nema dupli audio na nekom idijotskom jeziku :facepalm: , al zanimljivo, navalili taj crtić sinkronizirat masovno :x )
Image

remike2

Post by remike2 » 15 Mar 2011, 10:54

The Shawshank Redemption (1994) - 10/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Mar 2011, 17:29

Jane Doe wrote:
metallicat wrote:
moj sljedeći je The secret of NIMH i Balto (ako uspijem nać neku verziju koja nema dupli audio na nekom idijotskom jeziku :facepalm: , al zanimljivo, navalili taj crtić sinkronizirat masovno :x )
prekrasan film koji sam kao klinac gledao puno puta. Imao sam ga na originalnom VHS - s s originalnim dubom i titlovima. Nikad nisam oprostio majci što ga je dala susjedovoj djeci... danas postoji samo sikronizirana verzija. I od tada više nikad nisam ponovno pogledao film. Ali baš prekrasan, emotivan, snažan, moćan film o majčinskoj ljubavi koja pobjeđuje sve, uz krvave spletke, izdaje, intrige, pohlepe i surovih likova. S povremeno zastrašujućim scenama (scena u sovinoj špilji) do onih napetih (poput završne scene dvoboja). Baš moćan film na kojem ne možeš ostati ravnodušan.
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Mar 2011, 17:37

The Da Vinci Code (2006) super film sa zanimljivom pricom i tematikom i naravno simbolizmom :D :supz: 8/10
Image

Josef K

Post by Josef K » 15 Mar 2011, 17:39

Decadentor wrote:The Da Vinci Code (2006) super film sa zanimljivom pricom i tematikom i naravno simbolizmom :D :supz: 8/10
Neeee :facepalm: :lol:

Decadentor

Post by Decadentor » 15 Mar 2011, 17:43

Zadro wrote:
Decadentor wrote:The Da Vinci Code (2006) super film sa zanimljivom pricom i tematikom i naravno simbolizmom :D :supz: 8/10
sovinisticka svinjo, sta imas protiv toga da zena vodi crkvu ? :lol: :lol: :zubifale:
Image

metallicat

Post by metallicat » 15 Mar 2011, 18:13

Jane Doe wrote:
metallicat wrote:
nakon gnomes and trolls sam odustala za sad od crtića koliko mi je loš bio :? ionako sam ih previše od jednom pogledala.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 15 Mar 2011, 18:46

Ma dobar je Da Vinci, bolji od one dvojke s mega turbo akcijskim spektaklom blokbasterskim (mislim, ok je i taj za kino, al jedinica je bolša :mrgreen: )

Carne Tremula - konačno. A ipak je to po Ruth Rendell tako da je malo drukčiji, nije toliko spaljen i sl. No dobar je, dinamičan i zapetljan. Uglavnom, preporučam Živo meso.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 15 Mar 2011, 18:55

Decadentor wrote:
Zadro wrote:
sovinisticka svinjo, sta imas protiv toga da zena vodi crkvu ? :lol: :lol: :zubifale:
Nož.
--------
Last.fm

Post Reply