ma meni imaju okus kao piletina, samo s puno manje mesa.Decadentor wrote:probaj slani/slasnijohn_constantine wrote:hi,hi, kako su samo slatki ti zečevi.
Kućni ljubimci - objavite slike
- john_constantine
Re: Kućni ljubimci - objavite slike
Michel puši karu.
- Andrej
Dobro da nije neki kineski forum.... Slike kućića i mačića bi bile kao pogled na jelovnik...john_constantine wrote:ma meni imaju okus kao piletina, samo s puno manje mesa.Decadentor wrote:probaj slani/slasnijohn_constantine wrote:hi,hi, kako su samo slatki ti zečevi.
Slika onog crnog mačeta što sedi zagledano među drvećem je
A i ova kuca deluje kao maksimalna mazulja.
We're all mad here...
- Asfodel
Evo vam i mog Lava da pravi društvo..

Sve što se od prije promijenilo je da je sad kao odrastao. Al još uvijek je sitan, tuku ga drugi veliki mačci i ukratko, boji se vlastite sjene. Takav mu je bio i otac.
Al bitno da se on zove Lav

Sve što se od prije promijenilo je da je sad kao odrastao. Al još uvijek je sitan, tuku ga drugi veliki mačci i ukratko, boji se vlastite sjene. Takav mu je bio i otac.
Al bitno da se on zove Lav
SpoilerShow

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- boyko
takav je i moj Manđo.Asfodel wrote:tuku ga drugi veliki mačci i ukratko, boji se vlastite sjene.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- A$H
moram opet Zeusa uslikat..sad je vec poprilicno narastao..i kaj je cudno jedina macka koju znam da mu voda ne smeta..mozes ga u kadi spricat..zaljevat itd. i nikud ne bjezi neg te zbunjeno gleda..sad ili mu pase ili je retard
i nikako da mu malu munju nadjeno za ogrlicu..morat cemo je u Becu potrazit..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- callac
a šta je sa Abby?? nju više nitko ne spominjeA$H wrote:moram opet Zeusa uslikat..sad je vec poprilicno narastao..i kaj je cudno jedina macka koju znam da mu voda ne smeta..mozes ga u kadi spricat..zaljevat itd. i nikud ne bjezi neg te zbunjeno gleda..sad ili mu pase ili je retard![]()
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- A$H
Abby je po starom
malo mrsavija i linja se ko luda..tak da sad ima svijetliju i rijedju dlaku..cak je i vecinu crnih pruga skoro izgubila..izgleda kao druga macka..
ali primirila se dosta..stalno spava sa nama i ne odvaja se od mene..sto zna dopizdit po ljetnima danima kad se stalno izlezava po meni..
budemo i nju uslikali naravno..
- john_constantine
lol. A ova moja micika se baš voli kupati.A$H wrote:moram opet Zeusa uslikat..sad je vec poprilicno narastao..i kaj je cudno jedina macka koju znam da mu voda ne smeta..mozes ga u kadi spricat..zaljevat itd. i nikud ne bjezi neg te zbunjeno gleda..sad ili mu pase ili je retard![]()
Michel puši karu.
- Andrej
Veruj mi da nije. Meni niko ne veruje šta ova moja radi dok ne dođe kod mene. Sve je počelo s pijenjem vode obavezno sa česme u kupatilu, a onda ja je ostavim odvrnutu i nađem mačku skroz mokru kako blentavo bulji na dole dok joj voda curi po glavi.A$H wrote:moram opet Zeusa uslikat..sad je vec poprilicno narastao..i kaj je cudno jedina macka koju znam da mu voda ne smeta..mozes ga u kadi spricat..zaljevat itd. i nikud ne bjezi neg te zbunjeno gleda..sad ili mu pase ili je retard![]()
We're all mad here...
- A$H
ma znam xD to je zajebancija..Abby svakodnevno pije vodu iz casa u kuhinji, sa stola..ili cak i iz pipe kad se pere sudje..itd..a najmanje iz svoje posudice za vodu..
- john_constantine
is, kako je danas blesava mačka pala s drugog kata... Ma mačka inače spava po stolcima i to, ali sada je izgleda spavala na prozoru. Glavom prema van, zadnje noge blizu ruba i vjerojatno je ispala. A starci su bili zadrijemali i nisu pazili. I probudio ih je tupi zvuk. Srećom joj nije ništa, samo je ležala na trbuh tamo dolje i gledala prema prozoru.
Samo se malo čudno ponaša, ali odmah čim je ušla opet unutra, mala i velika nužda.
Makar nešto slabo jede poslije, ali valjda će je to proći.
Samo se malo čudno ponaša, ali odmah čim je ušla opet unutra, mala i velika nužda.
Michel puši karu.
- Bub
a jooj jadna cica, valjd' će biti sve u redu
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- john_constantine
ma jedan život manje...
Ma srećom nije tako visoko, a dolje je bila trava i mekana zemlja. Samo više ne ide na prozor, he.
Michel puši karu.
- Andrej
Moguće da je videla goluba pa blesava skočila za njim. Meni je to jedna uradila i nisam mogao da je prežalim. Hoće to ove obične-kontejnerke. Zato sam imam dve persijske i hvala bogu - mrzi ih da hodaju a kamoli da skaču. Zovi veterinara. Greh da ugine.john_constantine wrote:ma jedan život manje...Ma srećom nije tako visoko, a dolje je bila trava i mekana zemlja. Samo više ne ide na prozor, he.
We're all mad here...
- john_constantine
ne, baš je to kako sam naveo. Ležala je glavom izvan ruba i stražnje noge, pa se vjerojatno okrenula da se rastegne i pala preko ruba. Inače uopće ne reagira na golubove s obzirom da je stalno unutra. Zato se nije nigdje micala kada je pala s prozora jer nije znala kamo bi uopće išla.Andrej wrote:Moguće da je videla goluba pa blesava skočila za njim. Meni je to jedna uradila i nisam mogao da je prežalim. Hoće to ove obične-kontejnerke. Zato sam imam dve persijske i hvala bogu - mrzi ih da hodaju a kamoli da skaču. Zovi veterinara. Greh da ugine.john_constantine wrote:ma jedan život manje...Ma srećom nije tako visoko, a dolje je bila trava i mekana zemlja. Samo više ne ide na prozor, he.
Ako bi bilo nešto strašno, otići ćemo veterinaru. A sada je opet normalna mačka. ništa ju ne boli na dodir, grize me i dalje za ruku, jede normalno, vrši nuždu, spava, ljenčari i tako. Samo se drži dalje od prozora.
Michel puši karu.