Kućni ljubimci - objavite slike

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

Re: Kućni ljubimci - objavite slike

Post by john_constantine » 28 Jul 2010, 21:41

Decadentor wrote:
john_constantine wrote:hi,hi, kako su samo slatki ti zečevi. :)
probaj slani/slasni :D
ma meni imaju okus kao piletina, samo s puno manje mesa.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 28 Jul 2010, 22:49

john_constantine wrote:
Decadentor wrote:
john_constantine wrote:hi,hi, kako su samo slatki ti zečevi. :)
probaj slani/slasni :D
ma meni imaju okus kao piletina, samo s puno manje mesa.
Dobro da nije neki kineski forum.... Slike kućića i mačića bi bile kao pogled na jelovnik...
Slika onog crnog mačeta što sedi zagledano među drvećem je :heart:
A i ova kuca deluje kao maksimalna mazulja.
We're all mad here...

Asfodel

Post by Asfodel » 29 Jul 2010, 00:51

Evo vam i mog Lava da pravi društvo..

Image

Sve što se od prije promijenilo je da je sad kao odrastao. Al još uvijek je sitan, tuku ga drugi veliki mačci i ukratko, boji se vlastite sjene. Takav mu je bio i otac.
Al bitno da se on zove Lav :lol:
SpoilerShow
Image
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

boyko

Post by boyko » 29 Jul 2010, 07:12

Asfodel wrote:tuku ga drugi veliki mačci i ukratko, boji se vlastite sjene.
takav je i moj Manđo. :lol:
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

A$H

Post by A$H » 29 Jul 2010, 09:15

moram opet Zeusa uslikat..sad je vec poprilicno narastao..i kaj je cudno jedina macka koju znam da mu voda ne smeta..mozes ga u kadi spricat..zaljevat itd. i nikud ne bjezi neg te zbunjeno gleda..sad ili mu pase ili je retard :lol:

i nikako da mu malu munju nadjeno za ogrlicu..morat cemo je u Becu potrazit.. :evil:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 29 Jul 2010, 09:43

A$H wrote:moram opet Zeusa uslikat..sad je vec poprilicno narastao..i kaj je cudno jedina macka koju znam da mu voda ne smeta..mozes ga u kadi spricat..zaljevat itd. i nikud ne bjezi neg te zbunjeno gleda..sad ili mu pase ili je retard :lol:

i nikako da mu malu munju nadjeno za ogrlicu..morat cemo je u Becu potrazit.. :evil:
a šta je sa Abby?? nju više nitko ne spominje :wink:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

A$H

Post by A$H » 29 Jul 2010, 09:58

Abby je po starom :lol: malo mrsavija i linja se ko luda..tak da sad ima svijetliju i rijedju dlaku..cak je i vecinu crnih pruga skoro izgubila..izgleda kao druga macka.. :mrgreen: ali primirila se dosta..stalno spava sa nama i ne odvaja se od mene..sto zna dopizdit po ljetnima danima kad se stalno izlezava po meni.. :lol: budemo i nju uslikali naravno..

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Jul 2010, 17:18

A$H wrote:moram opet Zeusa uslikat..sad je vec poprilicno narastao..i kaj je cudno jedina macka koju znam da mu voda ne smeta..mozes ga u kadi spricat..zaljevat itd. i nikud ne bjezi neg te zbunjeno gleda..sad ili mu pase ili je retard :lol:

lol. A ova moja micika se baš voli kupati. :mrgreen: U kadici za veš s mlakom vodom. Kako sam uživa da je milina. I onda ju umotamo u ručnik i tetoše kao bebicu. :zubifale:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 29 Jul 2010, 18:55

Veruj mi da nije. Meni niko ne veruje šta ova moja radi dok ne dođe kod mene. Sve je počelo s pijenjem vode obavezno sa česme u kupatilu, a onda ja je ostavim odvrnutu i nađem mačku skroz mokru kako blentavo bulji na dole dok joj voda curi po glavi.
We're all mad here...

A$H

Post by A$H » 29 Jul 2010, 19:39

ma znam xD to je zajebancija..Abby svakodnevno pije vodu iz casa u kuhinji, sa stola..ili cak i iz pipe kad se pere sudje..itd..a najmanje iz svoje posudice za vodu..

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Aug 2010, 18:19

is, kako je danas blesava mačka pala s drugog kata... Ma mačka inače spava po stolcima i to, ali sada je izgleda spavala na prozoru. Glavom prema van, zadnje noge blizu ruba i vjerojatno je ispala. A starci su bili zadrijemali i nisu pazili. I probudio ih je tupi zvuk. Srećom joj nije ništa, samo je ležala na trbuh tamo dolje i gledala prema prozoru.

Samo se malo čudno ponaša, ali odmah čim je ušla opet unutra, mala i velika nužda. :lol: Makar nešto slabo jede poslije, ali valjda će je to proći.
Michel puši karu.

Bub

Post by Bub » 01 Aug 2010, 18:26

a jooj jadna cica, valjd' će biti sve u redu

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Aug 2010, 18:52

ma jedan život manje... :zubifale: Ma srećom nije tako visoko, a dolje je bila trava i mekana zemlja. Samo više ne ide na prozor, he.
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 01 Aug 2010, 21:23

john_constantine wrote:ma jedan život manje... :zubifale: Ma srećom nije tako visoko, a dolje je bila trava i mekana zemlja. Samo više ne ide na prozor, he.
Moguće da je videla goluba pa blesava skočila za njim. Meni je to jedna uradila i nisam mogao da je prežalim. Hoće to ove obične-kontejnerke. Zato sam imam dve persijske i hvala bogu - mrzi ih da hodaju a kamoli da skaču. Zovi veterinara. Greh da ugine.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Aug 2010, 21:33

Andrej wrote:
john_constantine wrote:ma jedan život manje... :zubifale: Ma srećom nije tako visoko, a dolje je bila trava i mekana zemlja. Samo više ne ide na prozor, he.
Moguće da je videla goluba pa blesava skočila za njim. Meni je to jedna uradila i nisam mogao da je prežalim. Hoće to ove obične-kontejnerke. Zato sam imam dve persijske i hvala bogu - mrzi ih da hodaju a kamoli da skaču. Zovi veterinara. Greh da ugine.
ne, baš je to kako sam naveo. Ležala je glavom izvan ruba i stražnje noge, pa se vjerojatno okrenula da se rastegne i pala preko ruba. Inače uopće ne reagira na golubove s obzirom da je stalno unutra. Zato se nije nigdje micala kada je pala s prozora jer nije znala kamo bi uopće išla.

Ako bi bilo nešto strašno, otići ćemo veterinaru. A sada je opet normalna mačka. ništa ju ne boli na dodir, grize me i dalje za ruku, jede normalno, vrši nuždu, spava, ljenčari i tako. Samo se drži dalje od prozora. :lol:
Michel puši karu.

Post Reply