Koji je to film?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Boby

Post by Boby » 17 Aug 2008, 01:11

To mi je najjača scena u filmu, kada lik samo baci pogled na ogledalo gdje se vidi ženino oko kroz ključanicu i samo odšeta. Scene u kojima na ubija a mogao bi čine ga zanimljivijim i zagonetnijim likom

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Aug 2008, 06:28

Jel zna netko kako se zove film koji se kod nas preveo kao "Četa Bravo"?
To je vietnamski ratni film...ekipa je većinom u šumi i stalno ih Vietkong napada...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 24 Aug 2008, 10:27

dr_gonzo wrote:Jel zna netko kako se zove film koji se kod nas preveo kao "Četa Bravo"?
To je vietnamski ratni film...ekipa je većinom u šumi i stalno ih Vietkong napada...
Jedino se jecam da je u Platoon-u bila ceta barvo..ali on nije tako preveden..

uglavnom potrazis ovdje.. http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Vietnam_War_films
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Aug 2008, 17:50

Upravo se sjetih koji je to film bio...zapravo je bila serija i to jebeno dobra:

"Tour of Duty" (1987) Tri sezone od 1987-90

Jebena serija i9 jako dobra..,
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

A$H

Post by A$H » 24 Aug 2008, 19:22

pomislih i na to..jer imam doma..ali je serija u pitanju... :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

shogo

Post by shogo » 28 Aug 2008, 12:37

nadam se da je netko gledao češku seriju mislim da se zvala tajanstveni otok ili tako nešto???uglavnom neke izletnike ganjaju neke prikaze to jest ljudi u crnim mantilima poput onog ubojice u vrisku???sjeća li se tko toga???

kikuchiyo

Post by kikuchiyo » 28 Aug 2008, 12:44

shogo wrote:nadam se da je netko gledao češku seriju mislim da se zvala tajanstveni otok ili tako nešto???uglavnom neke izletnike ganjaju neke prikaze to jest ljudi u crnim mantilima poput onog ubojice u vrisku???sjeća li se tko toga???
Sjecam se toga, to je islo pocetkom 90ih na HRT-u, uvijek ujutro... nekakva avanturisticka serija za djecu. Mene takoder zanima naslov ako itko zna.
Fighter: You can't hit me! I have five hundred times faster reflexes then Mike Tyson!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 28 Aug 2008, 13:31

MI mamo mamo mamo , blablabla plaaaaan, ako si saaaaaam, pridaj se k naaaaam 8)

shogo

Post by shogo » 28 Aug 2008, 13:40

koji loooooooooooooooom sjetio si se pjesmuljka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 28 Aug 2008, 15:24

komedija od prije 15-20 god...žena u kupovini upozna tipa sa kojim završi u krevetu,ali on tokom sexa umre...stvari se zakompliciraju kad skonta da joj je to od muža brat kojeg je trebala upoznati...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Bezu Fache

Post by Bezu Fache » 02 Sep 2008, 03:46

evo ovako ako netko možda zna, ovaj film bi htio pogledati ali nemam pojma kako se zove, znam da je bio na hrt-u prije nekoliko godina, stariji film početak osamdesetih možda i sedamdesete, radnja je o sotoni, jedino čega se sjećam: snima se neki film mislim da na nekom selu i kad pregledavaju traku uoče kao neku grešku na traci jer s prozora kuće sijaju dvije crvene točke, oni misle da je greška na snimci a ustvari su to oči, to je jedino čega se sjećam, :D znam da je opis škrt ali ako netko zna...

Hobotshy

Post by Hobotshy » 02 Sep 2008, 22:36

kikuchiyo wrote:
shogo wrote:nadam se da je netko gledao češku seriju mislim da se zvala tajanstveni otok ili tako nešto???uglavnom neke izletnike ganjaju neke prikaze to jest ljudi u crnim mantilima poput onog ubojice u vrisku???sjeća li se tko toga???
Sjecam se toga, to je islo pocetkom 90ih na HRT-u, uvijek ujutro... nekakva avanturisticka serija za djecu. Mene takoder zanima naslov ako itko zna.

"Tajomný ostrov" (TV seriál)

Dobrodružný
Československo, 1984

Režie: Vladimír Blažek
Hrají: Jozef Holec, Peter Kočiš, Zdeno Kittler, Peter Lojka, Monika Paššová, Blanka Červenáková, Mario Žifčak, Jozef Vrábel, Karol Spišák, František Zvarík

prije nekog vremena sam baš na nekom forumu naletio na lika koji je tražio tu seriju, bezuspješno

ali pjesmuljak je zarazan... to sam prije škole gledao :D

shogo

Post by shogo » 21 Oct 2008, 13:31

radi se o nekom istraživaču, mislim da je doba 2.svj. rata, on ide na uskršnje otoke u potrazi za nekim relikvijama ili malim kipićima koji su lokalna legend, uglavnom leti avionom i javlja se prokletstvo tih figura s uskršnjih otoka!!!ako netko zna

maddjuro

Post by maddjuro » 21 Oct 2008, 14:37

Bezu Fache wrote:evo ovako ako netko možda zna, ovaj film bi htio pogledati ali nemam pojma kako se zove, znam da je bio na hrt-u prije nekoliko godina, stariji film početak osamdesetih možda i sedamdesete, radnja je o sotoni, jedino čega se sjećam: snima se neki film mislim da na nekom selu i kad pregledavaju traku uoče kao neku grešku na traci jer s prozora kuće sijaju dvije crvene točke, oni misle da je greška na snimci a ustvari su to oči, to je jedino čega se sjećam, :D znam da je opis škrt ali ako netko zna...
da nije "prince of darkness"
I may be an idiot, but i am no fool.

jigsaw

Post by jigsaw » 21 Oct 2008, 14:48

maddjuro wrote:
Bezu Fache wrote:evo ovako ako netko možda zna, ovaj film bi htio pogledati ali nemam pojma kako se zove, znam da je bio na hrt-u prije nekoliko godina, stariji film početak osamdesetih možda i sedamdesete, radnja je o sotoni, jedino čega se sjećam: snima se neki film mislim da na nekom selu i kad pregledavaju traku uoče kao neku grešku na traci jer s prozora kuće sijaju dvije crvene točke, oni misle da je greška na snimci a ustvari su to oči, to je jedino čega se sjećam, :D znam da je opis škrt ali ako netko zna...
da nije "prince of darkness"
Nije, Prince of Darkness je krajem osamdesetih i radnja nije slična...

Post Reply