Koji je to film?
- dr_gonzo
Jel zna netko kako se zove film koji se kod nas preveo kao "Četa Bravo"?
To je vietnamski ratni film...ekipa je većinom u šumi i stalno ih Vietkong napada...
To je vietnamski ratni film...ekipa je većinom u šumi i stalno ih Vietkong napada...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- A$H
Jedino se jecam da je u Platoon-u bila ceta barvo..ali on nije tako preveden..dr_gonzo wrote:Jel zna netko kako se zove film koji se kod nas preveo kao "Četa Bravo"?
uglavnom potrazis ovdje.. http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Vietnam_War_films
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr_gonzo
Upravo se sjetih koji je to film bio...zapravo je bila serija i to jebeno dobra:
"Tour of Duty" (1987) Tri sezone od 1987-90
Jebena serija i9 jako dobra..,
"Tour of Duty" (1987) Tri sezone od 1987-90
Jebena serija i9 jako dobra..,
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- kikuchiyo
Sjecam se toga, to je islo pocetkom 90ih na HRT-u, uvijek ujutro... nekakva avanturisticka serija za djecu. Mene takoder zanima naslov ako itko zna.shogo wrote:nadam se da je netko gledao češku seriju mislim da se zvala tajanstveni otok ili tako nešto???uglavnom neke izletnike ganjaju neke prikaze to jest ljudi u crnim mantilima poput onog ubojice u vrisku???sjeća li se tko toga???
Fighter: You can't hit me! I have five hundred times faster reflexes then Mike Tyson!
-
GreenHornet
- Bezu Fache
evo ovako ako netko možda zna, ovaj film bi htio pogledati ali nemam pojma kako se zove, znam da je bio na hrt-u prije nekoliko godina, stariji film početak osamdesetih možda i sedamdesete, radnja je o sotoni, jedino čega se sjećam: snima se neki film mislim da na nekom selu i kad pregledavaju traku uoče kao neku grešku na traci jer s prozora kuće sijaju dvije crvene točke, oni misle da je greška na snimci a ustvari su to oči, to je jedino čega se sjećam,
znam da je opis škrt ali ako netko zna...
- Hobotshy
kikuchiyo wrote:Sjecam se toga, to je islo pocetkom 90ih na HRT-u, uvijek ujutro... nekakva avanturisticka serija za djecu. Mene takoder zanima naslov ako itko zna.shogo wrote:nadam se da je netko gledao češku seriju mislim da se zvala tajanstveni otok ili tako nešto???uglavnom neke izletnike ganjaju neke prikaze to jest ljudi u crnim mantilima poput onog ubojice u vrisku???sjeća li se tko toga???
"Tajomný ostrov" (TV seriál)
Dobrodružný
Československo, 1984
Režie: Vladimír Blažek
Hrají: Jozef Holec, Peter Kočiš, Zdeno Kittler, Peter Lojka, Monika Paššová, Blanka Červenáková, Mario Žifčak, Jozef Vrábel, Karol Spišák, František Zvarík
prije nekog vremena sam baš na nekom forumu naletio na lika koji je tražio tu seriju, bezuspješno
ali pjesmuljak je zarazan... to sam prije škole gledao
- maddjuro
da nije "prince of darkness"Bezu Fache wrote:evo ovako ako netko možda zna, ovaj film bi htio pogledati ali nemam pojma kako se zove, znam da je bio na hrt-u prije nekoliko godina, stariji film početak osamdesetih možda i sedamdesete, radnja je o sotoni, jedino čega se sjećam: snima se neki film mislim da na nekom selu i kad pregledavaju traku uoče kao neku grešku na traci jer s prozora kuće sijaju dvije crvene točke, oni misle da je greška na snimci a ustvari su to oči, to je jedino čega se sjećam,znam da je opis škrt ali ako netko zna...
I may be an idiot, but i am no fool.
- jigsaw
Nije, Prince of Darkness je krajem osamdesetih i radnja nije slična...maddjuro wrote:da nije "prince of darkness"Bezu Fache wrote:evo ovako ako netko možda zna, ovaj film bi htio pogledati ali nemam pojma kako se zove, znam da je bio na hrt-u prije nekoliko godina, stariji film početak osamdesetih možda i sedamdesete, radnja je o sotoni, jedino čega se sjećam: snima se neki film mislim da na nekom selu i kad pregledavaju traku uoče kao neku grešku na traci jer s prozora kuće sijaju dvije crvene točke, oni misle da je greška na snimci a ustvari su to oči, to je jedino čega se sjećam,znam da je opis škrt ali ako netko zna...