The Big Bang Theory

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
MewCore

Re: The Big Bang Theory

Post by MewCore » 21 Sep 2010, 12:15

Imam toliku averziju prema snimljenom humoru da niti prvu epizodu nisam uspio pogledati do kraja. Sve se fore svode na malo drugacije srocen fart humor(apsolutna ocitost). Jedina specificnost je u tome sto se radi o geekeraju. Bas...kajgod serija.

Ašow

Post by Ašow » 21 Sep 2010, 14:00

meni je ovo tak tupavo da nemogu prestat gledat :lol:
--------
Last.fm

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Nov 2010, 09:44

na drugoj sam sezoni. za sada mi je odlična i mnogo bolja od prve. :D

metallicat

Post by metallicat » 04 Nov 2010, 19:02

Ašow wrote:meni je ovo tak tupavo da nemogu prestat gledat :lol:
meni toliko tupavo da odmah mogu prestat gledat :lol:
Image

Bub

Post by Bub » 04 Nov 2010, 19:08

metallicat wrote:
Ašow wrote:meni je ovo tak tupavo da nemogu prestat gledat :lol:
meni toliko tupavo da odmah mogu prestat gledat :lol:
+1 :lol:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 25 Sep 2011, 20:52

počela peta sezona,prve dvije ep došle za skinut :prayer:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 27 Sep 2011, 09:26

pogledao sam prve dvije ep. 5. szone. iskreno, ništa posebno. nastavlja mi u nekom "whatever" tonu koji je dominirao drugom polovicom 4. sezone.

john_constantine

Post by john_constantine » 27 Sep 2011, 11:49

ma istini za volju, da nema Sheldona, serija bi bila negledljiva...
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 27 Sep 2011, 20:36

Wendigo wrote:pogledao sam prve dvije ep. 5. szone. iskreno, ništa posebno. nastavlja mi u nekom "whatever" tonu koji je dominirao drugom polovicom 4. sezone.
Slažen se.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Oct 2011, 12:44

ja zbog sheldona samo i gledam,leonard mi je preloš,nimalo komičan lik
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Scarface

Post by Scarface » 03 Oct 2011, 00:00

U početku mi je i Wollowitz bija kul, onako mizeran i ljigav, al sad je samo tipični mamin sinčić, i to je brejkanje karaktera po meni. Da se mene pita, svi bi ostali bez cura i vratija bi ih u stanje teške nejebice, ovako ispada da svaki od njih uopće nema problema s nekim socijalnim apsektima (osim Sheldona) i mislin da je to glavni razlog šta serija gubi fanove, previše se odmakla od početne ideje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Wendigo

Post by Wendigo » 03 Oct 2011, 17:48

Scarface wrote:U početku mi je i Wollowitz bija kul, onako mizeran i ljigav, al sad je samo tipični mamin sinčić, i to je brejkanje karaktera po meni. Da se mene pita, svi bi ostali bez cura i vratija bi ih u stanje teške nejebice, ovako ispada da svaki od njih uopće nema problema s nekim socijalnim apsektima (osim Sheldona) i mislin da je to glavni razlog šta serija gubi fanove, previše se odmakla od početne ideje.
slažem se, žene su ih uništile totalno. :D
to više nije to.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Nov 2011, 20:24

The Big Bang Theory, baš originalna i vrlo zabavna humoristična serija za otkačenim štreberima i gekovskim forama na star trek i slično. Sheldon je prejaki lik, naročito njegove majice. A iz ostatka ekipa najbolji indijac Raj, naročito u epizodi kada otkrije foru s alkoholom. Zarazna serija s dobrim humorom...4/5

The Big Bang Theory season 2 - ne znam da li mi se to čini, ali nekako mi se ne dopada to što su sada napravili od Sheldona još većeg geeka da ga niti njegovi prijatelji ne mogu podnositi. Inače i dalje odličan humor, zarazna serija s predobrim forama kao vremenski stroj ili ono kada se Sheldon napije kave, pa postane Flash. Bazinga!. 5/5
Last edited by john_constantine on 15 Nov 2011, 20:38, edited 1 time in total.
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 15 Nov 2011, 20:24

Scarface wrote:
hitman_4 wrote:
Ghostface wrote:Hahaha, a tek kad mu je Penny u jednoj epizodi otvorila vrata nakon drugog kucanja, i ipak je mora izvest i ono treće sebi u bradu. :lol: :lol:
meni to nije smiješno.glupa serija jer se sav humor temelji na jednom liku.nisam mogao do kraja odgledati 2. sezonu
Ma i meni je Sheldon u većini slučajeva naporan i repetitivan, ali ta scena je bila baš dobra. :zubifale:
he, a ono kada izvede uobičajeno kucanje, a Penny mu s druge strane odgovara kucanjem "Sheldon". :supz: :supz:
Michel puši karu.

Wendigo

Post by Wendigo » 15 Nov 2011, 20:27

john_constantine wrote:The Big Bang Theory, baš originalna i vrlo zabavna humoristična serija za otkačenim štreberima i gekovskim forama na star trek i slično. Sheldon je prejaki lik, naročito njegove majice. A iz ostatka ekipa najbolji indijac Jar, naročito u epizodi kada otkrije foru s alkoholom. Zarazna serija s dobrim humorom...4/5

The Big Bang Theory season 2 - ne znam da li mi se to čini, ali nekako mi se ne dopada to što su sada napravili od Sheldona još većeg geeka da ga niti njegovi prijatelji ne mogu podnositi. Inače i dalje odličan humor, zarazna serija s predobrim forama kao vremenski stroj ili ono kada se Sheldon napije kave, pa postane Flash. Bazinga!. 5/5

Raj. :lol:

Post Reply