The Big Bang Theory
- MewCore
Re: The Big Bang Theory
Imam toliku averziju prema snimljenom humoru da niti prvu epizodu nisam uspio pogledati do kraja. Sve se fore svode na malo drugacije srocen fart humor(apsolutna ocitost). Jedina specificnost je u tome sto se radi o geekeraju. Bas...kajgod serija.
- Ašow
- Wendigo
na drugoj sam sezoni. za sada mi je odlična i mnogo bolja od prve. 
- metallicat
meni toliko tupavo da odmah mogu prestat gledatAšow wrote:meni je ovo tak tupavo da nemogu prestat gledat

- Bub
+1metallicat wrote:meni toliko tupavo da odmah mogu prestat gledatAšow wrote:meni je ovo tak tupavo da nemogu prestat gledat
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
John_Ryder
počela peta sezona,prve dvije ep došle za skinut 
- Wendigo
pogledao sam prve dvije ep. 5. szone. iskreno, ništa posebno. nastavlja mi u nekom "whatever" tonu koji je dominirao drugom polovicom 4. sezone.
- john_constantine
ma istini za volju, da nema Sheldona, serija bi bila negledljiva...
Michel puši karu.
- Scarface
Slažen se.Wendigo wrote:pogledao sam prve dvije ep. 5. szone. iskreno, ništa posebno. nastavlja mi u nekom "whatever" tonu koji je dominirao drugom polovicom 4. sezone.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
John_Ryder
ja zbog sheldona samo i gledam,leonard mi je preloš,nimalo komičan lik
- Scarface
U početku mi je i Wollowitz bija kul, onako mizeran i ljigav, al sad je samo tipični mamin sinčić, i to je brejkanje karaktera po meni. Da se mene pita, svi bi ostali bez cura i vratija bi ih u stanje teške nejebice, ovako ispada da svaki od njih uopće nema problema s nekim socijalnim apsektima (osim Sheldona) i mislin da je to glavni razlog šta serija gubi fanove, previše se odmakla od početne ideje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Wendigo
slažem se, žene su ih uništile totalno.Scarface wrote:U početku mi je i Wollowitz bija kul, onako mizeran i ljigav, al sad je samo tipični mamin sinčić, i to je brejkanje karaktera po meni. Da se mene pita, svi bi ostali bez cura i vratija bi ih u stanje teške nejebice, ovako ispada da svaki od njih uopće nema problema s nekim socijalnim apsektima (osim Sheldona) i mislin da je to glavni razlog šta serija gubi fanove, previše se odmakla od početne ideje.
to više nije to.
- john_constantine
The Big Bang Theory, baš originalna i vrlo zabavna humoristična serija za otkačenim štreberima i gekovskim forama na star trek i slično. Sheldon je prejaki lik, naročito njegove majice. A iz ostatka ekipa najbolji indijac Raj, naročito u epizodi kada otkrije foru s alkoholom. Zarazna serija s dobrim humorom...4/5
The Big Bang Theory season 2 - ne znam da li mi se to čini, ali nekako mi se ne dopada to što su sada napravili od Sheldona još većeg geeka da ga niti njegovi prijatelji ne mogu podnositi. Inače i dalje odličan humor, zarazna serija s predobrim forama kao vremenski stroj ili ono kada se Sheldon napije kave, pa postane Flash. Bazinga!. 5/5
The Big Bang Theory season 2 - ne znam da li mi se to čini, ali nekako mi se ne dopada to što su sada napravili od Sheldona još većeg geeka da ga niti njegovi prijatelji ne mogu podnositi. Inače i dalje odličan humor, zarazna serija s predobrim forama kao vremenski stroj ili ono kada se Sheldon napije kave, pa postane Flash. Bazinga!. 5/5
Last edited by john_constantine on 15 Nov 2011, 20:38, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- john_constantine
he, a ono kada izvede uobičajeno kucanje, a Penny mu s druge strane odgovara kucanjem "Sheldon".Scarface wrote:Ma i meni je Sheldon u većini slučajeva naporan i repetitivan, ali ta scena je bila baš dobra.hitman_4 wrote:meni to nije smiješno.glupa serija jer se sav humor temelji na jednom liku.nisam mogao do kraja odgledati 2. sezonuGhostface wrote:Hahaha, a tek kad mu je Penny u jednoj epizodi otvorila vrata nakon drugog kucanja, i ipak je mora izvest i ono treće sebi u bradu.![]()
Michel puši karu.
- Wendigo
john_constantine wrote:The Big Bang Theory, baš originalna i vrlo zabavna humoristična serija za otkačenim štreberima i gekovskim forama na star trek i slično. Sheldon je prejaki lik, naročito njegove majice. A iz ostatka ekipa najbolji indijac Jar, naročito u epizodi kada otkrije foru s alkoholom. Zarazna serija s dobrim humorom...4/5
Raj.