BTW koliko se sječam anketu sam stavio da traje 3 dana koja su izgleda prošla ,pa su po tome Vampiri pobjedili
Vampiri ili zombiji
-
Unreal
-
jasa
To je zasigurno tačna tvrdnja!Unreal wrote:Slažem se sa time da se nema tu puno raspravljat u vezi toga tkoj je jaèi,ali ipak mislim da ako imaš meè jedan vampir protiv jednog zombija da bi vampir ubio kuèku u zombiju.![]()
BTW koliko se sjeèam anketu sam stavio da traje 3 dana koja su izgleda prošla ,pa su po tome Vampiri pobjedili![]()
- Wendigo
sa ovim se slažem.Zakat wrote:Ako gledamo čisto koji monster je bolji, Vampir all the way.
A što se tiče filmova, Zombie flicks for the winVampire movies so ili pre loši ili...pre loši
dobri Vampirski filmovi: Fearless Vampire Killers, Dracula (Coppola), Interwiew with Vampire, 30 Days of Night, Vampires (Carpenter), Nosferatu (Max Shreck), Salem´s Lot mi je bio dobar koliko se sjećam i to bi bilo to..
Zombi filmovi: mislim da bih tu mogao navesti jedino loše: Zombie Flesh Eaters 2 i 3, jedinica je remek djelo svoje vrste i meni osobno među naj Zombi filmovima ikada, Land of the Dead (sry Romero ali ovo mi nikako nije sjelo, uz dužno poštovanje..), Uwe Boloeova House of the Dead nedjela and so.. a previše ima jebenih da bi ih sada nabrajao, ali evo 5 naj ostvarenja (kako se sjetim):
Night of the living Dead (orig. i remake)
Dawn of the Dead (orig. i remake)
cijeli Fulcijev opus što se tiče filmova o nemrtvima (Zombie Flesh Eaters, City of the Living Dead, Beyond, The House by the Cemetery)
Re-animator kompletni serijal
Braindead
Last edited by Wendigo on 19 Dec 2007, 13:01, edited 1 time in total.
-
Unreal
Ma daj ajde kaj je sa From Dusk Till Dawn,Dracula s Christopher Lee i Bela Lugosiem,Fright Night,The Lost Boys,Blade i još par uradaka..Wendigo wrote:sa ovim se slažem.Zakat wrote:Ako gledamo čisto koji monster je bolji, Vampir all the way.
A što se tiče filmova, Zombie flicks for the winVampire movies so ili pre loši ili...pre loši
![]()
dobri Vampirski filmovi: Fearless Vampire Killers, Dracula (Coppola), Interwiew with Vampire, 30 Days of Night, Vampires (Carpenter) i to je to..![]()
Sram vas bilo ako vam je to sranje
- Wendigo
totalno sam zaboravio na te filmove lol..Unreal wrote:Ma daj ajde kaj je sa From Dusk Till Dawn,Dracula s Christopher Lee i Bela Lugosiem,Fright Night,The Lost Boys,Blade i još par uradaka..Wendigo wrote:sa ovim se slažem.Zakat wrote:Ako gledamo čisto koji monster je bolji, Vampir all the way.
![]()
dobri Vampirski filmovi: Fearless Vampire Killers, Dracula (Coppola), Interwiew with Vampire, 30 Days of Night, Vampires (Carpenter) i to je to..![]()
Sram vas bilo ako vam je to sranje
- Dragonrage
Sram te bilo...Wendigo wrote:totalno sam zaboravio na te filmove lol..Unreal wrote:Ma daj ajde kaj je sa From Dusk Till Dawn,Dracula s Christopher Lee i Bela Lugosiem,Fright Night,The Lost Boys,Blade i još par uradaka..Wendigo wrote: sa ovim se slažem.![]()
Sram vas bilo ako vam je to sranjeizostavio bih Bladea koji mi je onak.. dobar niš xtra i Fright Night jer ga još nisam pogledao..
- Wendigo
pa nisam rekao da je loš.Dragonrage wrote:Sram te bilo...Wendigo wrote:totalno sam zaboravio na te filmove lol..Unreal wrote: Ma daj ajde kaj je sa From Dusk Till Dawn,Dracula s Christopher Lee i Bela Lugosiem,Fright Night,The Lost Boys,Blade i još par uradaka..
Sram vas bilo ako vam je to sranjeizostavio bih Bladea koji mi je onak.. dobar niš xtra i Fright Night jer ga još nisam pogledao..
![]()
![]()
![]()
- Dragonrage
- Aryx
Blade je fakat dobar film . Zabavan to je najvaznije
Last edited by Aryx on 19 Dec 2007, 13:46, edited 1 time in total.
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Wendigo
- Dragonrage
Wendigo wrote:kad mi nije u rangu sa navedenima.Dragonrage wrote:Pa čemu ga onda izostaviti...Wendigo wrote: pa nisam rekao da je loš.![]()
Blade mi je onak čista trojka, dok su mi npr. From Dusk Till Dawn i Lost Boys jebeni.
Ne bih se ni najmanje složio. Po meni Blade 1 i 2 definitivno spada među sam vrh vampirskih filmova...
- Aryx
prvi dio sigurno ali zasto pobogu dvojka ?Dragonrage wrote:Wendigo wrote:kad mi nije u rangu sa navedenima.Dragonrage wrote: Pa čemu ga onda izostaviti...![]()
Blade mi je onak čista trojka, dok su mi npr. From Dusk Till Dawn i Lost Boys jebeni.
Ne bih se ni najmanje složio. Po meni Blade 1 i 2 definitivno spada među sam vrh vampirskih filmova...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Dragonrage
Zato jer je bolji od jedinice...jedan od onih nastavaka koji premašuje originalni filma na toliko mnogo nivoa. od režije, akcije, kamere, efekata, priče i još mnogo toga...nešto ko Alien i Aliensi...Aryx wrote:prvi dio sigurno ali zasto pobogu dvojka ?Dragonrage wrote:Wendigo wrote: kad mi nije u rangu sa navedenima.Blade mi je onak čista trojka, dok su mi npr. From Dusk Till Dawn i Lost Boys jebeni.