Vampiri ili zombiji

Razgovori ugodni o horor temama

Koja su vam bića bolja?

Poll ended at 19 Dec 2007, 08:21

Vampir
15
56%
Zombiji
12
44%

Total votes: 27

Unreal

Post by Unreal » 18 Dec 2007, 21:47

Slažem se sa time da se nema tu puno raspravljat u vezi toga tkoj je jači,ali ipak mislim da ako imaš meč jedan vampir protiv jednog zombija da bi vampir ubio kučku u zombiju. :lol:
BTW koliko se sječam anketu sam stavio da traje 3 dana koja su izgleda prošla ,pa su po tome Vampiri pobjedili :mrgreen: :vempajer:

jasa

Post by jasa » 18 Dec 2007, 22:49

Unreal wrote:Slažem se sa time da se nema tu puno raspravljat u vezi toga tkoj je jaèi,ali ipak mislim da ako imaš meè jedan vampir protiv jednog zombija da bi vampir ubio kuèku u zombiju. :lol:
BTW koliko se sjeèam anketu sam stavio da traje 3 dana koja su izgleda prošla ,pa su po tome Vampiri pobjedili :mrgreen: :vempajer:
To je zasigurno tačna tvrdnja!

Zakat

Post by Zakat » 19 Dec 2007, 12:28

Ako gledamo čisto koji monster je bolji, Vampir all the way.

A što se tiče filmova, Zombie flicks for the win :D Vampire movies so ili pre loši ili...pre loši :P

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2007, 12:49

Zakat wrote:Ako gledamo čisto koji monster je bolji, Vampir all the way.

A što se tiče filmova, Zombie flicks for the win :D Vampire movies so ili pre loši ili...pre loši :P
sa ovim se slažem. :wink:
dobri Vampirski filmovi: Fearless Vampire Killers, Dracula (Coppola), Interwiew with Vampire, 30 Days of Night, Vampires (Carpenter), Nosferatu (Max Shreck), Salem´s Lot mi je bio dobar koliko se sjećam i to bi bilo to..

Zombi filmovi: mislim da bih tu mogao navesti jedino loše: Zombie Flesh Eaters 2 i 3, jedinica je remek djelo svoje vrste i meni osobno među naj Zombi filmovima ikada, Land of the Dead (sry Romero ali ovo mi nikako nije sjelo, uz dužno poštovanje..), Uwe Boloeova House of the Dead nedjela and so.. a previše ima jebenih da bi ih sada nabrajao, ali evo 5 naj ostvarenja (kako se sjetim):

Night of the living Dead (orig. i remake)
Dawn of the Dead (orig. i remake)
cijeli Fulcijev opus što se tiče filmova o nemrtvima (Zombie Flesh Eaters, City of the Living Dead, Beyond, The House by the Cemetery)
Re-animator kompletni serijal
Braindead
Last edited by Wendigo on 19 Dec 2007, 13:01, edited 1 time in total.

Aryx

Post by Aryx » 19 Dec 2007, 12:50

ma zombies FTW !!! :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Unreal

Post by Unreal » 19 Dec 2007, 13:02

Wendigo wrote:

dobri Vampirski filmovi: Fearless Vampire Killers, Dracula (Coppola), Interwiew with Vampire, 30 Days of Night, Vampires (Carpenter) i to je to.. :(
Ma daj ajde kaj je sa From Dusk Till Dawn,Dracula s Christopher Lee i Bela Lugosiem,Fright Night,The Lost Boys,Blade i još par uradaka..
Sram vas bilo ako vam je to sranje :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2007, 13:16

Unreal wrote:
Wendigo wrote:

dobri Vampirski filmovi: Fearless Vampire Killers, Dracula (Coppola), Interwiew with Vampire, 30 Days of Night, Vampires (Carpenter) i to je to.. :(
Ma daj ajde kaj je sa From Dusk Till Dawn,Dracula s Christopher Lee i Bela Lugosiem,Fright Night,The Lost Boys,Blade i još par uradaka..
totalno sam zaboravio na te filmove lol.. :lol: izostavio bih Bladea koji mi je onak.. dobar niš xtra i Fright Night jer ga još nisam pogledao..

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Dec 2007, 13:23

Wendigo wrote:
Unreal wrote:
Wendigo wrote: sa ovim se slažem. :wink:
totalno sam zaboravio na te filmove lol.. :lol: izostavio bih Bladea koji mi je onak.. dobar niš xtra i Fright Night jer ga još nisam pogledao..
Sram te bilo... 8) :evil: :twisted: :D

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2007, 13:33

Dragonrage wrote:
Wendigo wrote:
Unreal wrote: Ma daj ajde kaj je sa From Dusk Till Dawn,Dracula s Christopher Lee i Bela Lugosiem,Fright Night,The Lost Boys,Blade i još par uradaka..
pa nisam rekao da je loš. :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Dec 2007, 13:38

Wendigo wrote:
Dragonrage wrote:
Wendigo wrote: totalno sam zaboravio na te filmove lol.. :lol: izostavio bih Bladea koji mi je onak.. dobar niš xtra i Fright Night jer ga još nisam pogledao..
Pa čemu ga onda izostaviti... :wink: :D

Aryx

Post by Aryx » 19 Dec 2007, 13:40

Blade je fakat dobar film . Zabavan to je najvaznije
Last edited by Aryx on 19 Dec 2007, 13:46, edited 1 time in total.

Wendigo

Post by Wendigo » 19 Dec 2007, 13:42

Dragonrage wrote:
Wendigo wrote:
Dragonrage wrote: Sram te bilo... 8) :evil: :twisted: :D
kad mi nije u rangu sa navedenima. :D Blade mi je onak čista trojka, dok su mi npr. From Dusk Till Dawn i Lost Boys jebeni.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Dec 2007, 13:44

Wendigo wrote:
Dragonrage wrote:
Wendigo wrote: pa nisam rekao da je loš. :lol:
kad mi nije u rangu sa navedenima. :D Blade mi je onak čista trojka, dok su mi npr. From Dusk Till Dawn i Lost Boys jebeni.

Ne bih se ni najmanje složio. Po meni Blade 1 i 2 definitivno spada među sam vrh vampirskih filmova...

Aryx

Post by Aryx » 19 Dec 2007, 13:46

Dragonrage wrote:
Wendigo wrote:
Dragonrage wrote: Pa čemu ga onda izostaviti... :wink: :D

Ne bih se ni najmanje složio. Po meni Blade 1 i 2 definitivno spada među sam vrh vampirskih filmova...
prvi dio sigurno ali zasto pobogu dvojka ? :shock:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Dec 2007, 13:48

Aryx wrote:
Dragonrage wrote:
Wendigo wrote: kad mi nije u rangu sa navedenima. :D Blade mi je onak čista trojka, dok su mi npr. From Dusk Till Dawn i Lost Boys jebeni.

prvi dio sigurno ali zasto pobogu dvojka ? :shock:
Zato jer je bolji od jedinice...jedan od onih nastavaka koji premašuje originalni filma na toliko mnogo nivoa. od režije, akcije, kamere, efekata, priče i još mnogo toga...nešto ko Alien i Aliensi...

Post Reply