Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- john_constantine
ma meni je glupost što ga je poštedio, ipak mu je silovao curu. Ja bi izmrcvario, otkinuo mu glavu i nabio na kolacMairosu wrote:Meni je jedino sranje sto u poslednjih 5 minuta Tom Po prosto zaboravi da se bije pa ga JCVD umlati k'o gnjidu.A$H wrote:Kickboxer - 2.5/5 - zabavan, ali malo prespor film..skoro cijeli film je njegovo treniranje Muay Thai-a...i to jednostavno zamori covijeka..ali je gledljiv za razliku od ostala 4 nastavka..
Bas me zanima kakav ce ti Death Warrant biti, meni je bio...sranje.
Michel puši karu.
- Decadentor
- A$H
Lionheart - 4/5 bas mi se svidio film..ovaj za razliku od prijasnjih ima i osjecaje, te bolju pricu...fightovi su super i uvijke na drugom mjestu(u bazenu, skvoš dvorani, ringu od auta..itd..) super dodatak u zadnjem fightu je sto se vecina udaraca ponavlja, ali iz razlicitih kuteva..plus jos uvijek dobrodosao Brian Thompson..a tek Voyo sa Prvo ce da ga BIJE, posle ce da ga KARA..
to je itekako poboljsalo film 
Last edited by A$H on 26 Nov 2008, 11:09, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
Death Warrant - 1.5/5 film za ubit vrijeme ili redatelja..neka poznata lica se pojavljuj..cak ni ideja nije toliko losa, ali je scenarij dosta rupicast..ali su uspjeli zasrat i u realizaciji, totalno nepotrebno ubacivanje glavnog neprijatelja...bilo bi bolje bez njega...mozda sa boljim redateljem bi bio i bolji film..nije da bas u filmu ima nekaj napucavanja ili sore..tak da ni Van damme nije bas dosao do izrazaja...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Mairosu
Voja Krstarica je car. Jos jaci je onaj momenat kad mu Van Dammage kaze "Go to hell", a Voja ce "I'll give you hell...PUSI GA MAMICU TI JEBEM!"A$H wrote:Lionheart - 4/5 bas mi se svidio film..ovaj za razliku od prijasnjih ima i osjecaje, te bolju pricu...fightovi su super i uvijke na drugom mjestu(u bazenu, skvoš dvorani, ringu od auta..itd..) super dodatak u zadnjem fightu je sto se vecina udaraca ponavlja, ali iz razlicitih kuteva..plus jos uvijek dobrodosao Brian Thompson..a tek Voyo sa Prvo ce da ga BIJE, posle ce da ga KARA..![]()
to je itekako poboljsalo film
Death Warrant je totalni kurton. Sve je smesno, pocev od onog majmuna u zatvoru sto imitira Tony Montanu, pa sve do implicirane sex scene sa onom pomocnicom, i klinca hackera...Death Warrant - 1.5/5 film za ubit vrijeme ili redatelja..neka poznata lica se pojavljuj..cak ni ideja nije toliko losa, ali je scenarij dosta rupicast..ali su uspjeli zasrat i u realizaciji, totalno nepotrebno ubacivanje glavnog neprijatelja...bilo bi bolje bez njega...mozda sa boljim redateljem bi bio i bolji film..nije da bas u filmu ima nekaj napucavanja ili sore..tak da ni Van damme nije bas dosao do izrazaja...
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- Asfodel
- dr mladjo
Bee Movie (2007)-ah kao antz ali bolji..ali opet ni blizu pixarovim djelima...7,5/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- Scarface
Cold case S06 E 01-03- ovo mi je najdraža detektivksa serija, i jedna od najboljih uopće, kad pogledan neku epizodu ove serije, ka recimo ove prve tri epizode najnovije sezone, djeluju na mene tako katarzično, i svaka me na kraju raznježi. Remek- djelo devete umjetnosti.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Mairosu
Meni je ova serija bila super prvih 10-15 epizoda. A onda, retko sta novo su ubacili. Uglavnom se sve svodi na sledece :Ghostface wrote:Cold case S06 E 01-03- ovo mi je najdraža detektivksa serija, i jedna od najboljih uopće, kad pogledan neku epizodu ove serije, ka recimo ove prve tri epizode najnovije sezone, djeluju na mene tako katarzično, i svaka me na kraju raznježi. Remek- djelo devete umjetnosti.
--
dijagnoza zlocina
ispitivanje svih prisutnih
fokus na pet laznih krivaca
sesti je uvek kriv
--
Jedino sto me je drzalo u gledanju je sto sam imao perverzne fantazije vezane za glavnu glumicu...
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]
- elrania
robon hood: men in tights [1993]
opet ne do kraja pogledan film...
... al mi je svaki put odlican.
niti jedna od provala nikako da dosadi i postane izlizana...vec ih vise manje znam napamet s obzirom na to kolko sam puta gledala ovaj film
atmosfera je odlicna i mnostvo usputnih gegova je samo upotpunjuju...
9/10
opet ne do kraja pogledan film...
niti jedna od provala nikako da dosadi i postane izlizana...vec ih vise manje znam napamet s obzirom na to kolko sam puta gledala ovaj film
atmosfera je odlicna i mnostvo usputnih gegova je samo upotpunjuju...
9/10