Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 18 Oct 2008, 15:25

Lionheart je vec ozbiljan zakon.

"Prvo ce da ga bije, posle ce da ga KARA !"
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

john_constantine

Post by john_constantine » 18 Oct 2008, 15:33

Mairosu wrote:
A$H wrote:Kickboxer - 2.5/5 - zabavan, ali malo prespor film..skoro cijeli film je njegovo treniranje Muay Thai-a...i to jednostavno zamori covijeka..ali je gledljiv za razliku od ostala 4 nastavka..
Meni je jedino sranje sto u poslednjih 5 minuta Tom Po prosto zaboravi da se bije pa ga JCVD umlati k'o gnjidu. :D

Bas me zanima kakav ce ti Death Warrant biti, meni je bio...sranje. :D
ma meni je glupost što ga je poštedio, ipak mu je silovao curu. Ja bi izmrcvario, otkinuo mu glavu i nabio na kolac :lol: Ma kod njega smeta što je ono papak. Steven Seagal je uvijek bio pozitivac, istina, ali uvijek brutalan prema negativcima kao u Otporan na metke (scena s mudima), i prema onim završnim, a jean uvijek nekako mlako sredi glavne negativce što god mu napravili...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 18 Oct 2008, 16:22

Freddy je popusio 9/10 Neznam koko se film zove u orginalu, no ima sve sto dobra komedija treba, Tom Green-a, Kurcopusacicu invalida, decka koji uvjek najebe i drkanje slonu. :lol: :lol:
Image

A$H

Post by A$H » 18 Oct 2008, 16:32

Lionheart - 4/5 bas mi se svidio film..ovaj za razliku od prijasnjih ima i osjecaje, te bolju pricu...fightovi su super i uvijke na drugom mjestu(u bazenu, skvoš dvorani, ringu od auta..itd..) super dodatak u zadnjem fightu je sto se vecina udaraca ponavlja, ali iz razlicitih kuteva..plus jos uvijek dobrodosao Brian Thompson..a tek Voyo sa Prvo ce da ga BIJE, posle ce da ga KARA.. :prayer: :prayer: to je itekako poboljsalo film :D
Last edited by A$H on 26 Nov 2008, 11:09, edited 1 time in total.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

A$H

Post by A$H » 18 Oct 2008, 17:53

Death Warrant - 1.5/5 film za ubit vrijeme ili redatelja..neka poznata lica se pojavljuj..cak ni ideja nije toliko losa, ali je scenarij dosta rupicast..ali su uspjeli zasrat i u realizaciji, totalno nepotrebno ubacivanje glavnog neprijatelja...bilo bi bolje bez njega...mozda sa boljim redateljem bi bio i bolji film..nije da bas u filmu ima nekaj napucavanja ili sore..tak da ni Van damme nije bas dosao do izrazaja...

Mairosu

Post by Mairosu » 18 Oct 2008, 18:35

A$H wrote:Lionheart - 4/5 bas mi se svidio film..ovaj za razliku od prijasnjih ima i osjecaje, te bolju pricu...fightovi su super i uvijke na drugom mjestu(u bazenu, skvoš dvorani, ringu od auta..itd..) super dodatak u zadnjem fightu je sto se vecina udaraca ponavlja, ali iz razlicitih kuteva..plus jos uvijek dobrodosao Brian Thompson..a tek Voyo sa Prvo ce da ga BIJE, posle ce da ga KARA.. :prayer: :prayer: to je itekako poboljsalo film :D
Voja Krstarica je car. Jos jaci je onaj momenat kad mu Van Dammage kaze "Go to hell", a Voja ce "I'll give you hell...PUSI GA MAMICU TI JEBEM!" :D
Death Warrant - 1.5/5 film za ubit vrijeme ili redatelja..neka poznata lica se pojavljuj..cak ni ideja nije toliko losa, ali je scenarij dosta rupicast..ali su uspjeli zasrat i u realizaciji, totalno nepotrebno ubacivanje glavnog neprijatelja...bilo bi bolje bez njega...mozda sa boljim redateljem bi bio i bolji film..nije da bas u filmu ima nekaj napucavanja ili sore..tak da ni Van damme nije bas dosao do izrazaja...
Death Warrant je totalni kurton. Sve je smesno, pocev od onog majmuna u zatvoru sto imitira Tony Montanu, pa sve do implicirane sex scene sa onom pomocnicom, i klinca hackera...

Asfodel

Post by Asfodel » 18 Oct 2008, 19:24

National Treasure 2 - ha, bolji od jedinice, zabavnije, makar mi cijela ta ideja ide na spolovilo...snažno vjerujem da neću ponovno gledat
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

dr mladjo

Post by dr mladjo » 18 Oct 2008, 23:12

entourage od 3-5 sezone. :prayer: jeremy piven zaslužuje sve nagrade
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

dr mladjo

Post by dr mladjo » 19 Oct 2008, 20:52

Bee Movie (2007)-ah kao antz ali bolji..ali opet ni blizu pixarovim djelima...7,5/10

Betmen

Post by Betmen » 19 Oct 2008, 23:12

dr mladjo wrote:entourage od 3-5 sezone. :prayer: jeremy piven zaslužuje sve nagrade
jebena serija! :D gledam cim izadje.... ova sezona mi nije bas nesto

dr mladjo

Post by dr mladjo » 19 Oct 2008, 23:39

ne znam.sad jke malo realnije.nije više bajno kao u 2.sezonividi se da je i vincent počeo malo paničarit..

A$H

Post by A$H » 20 Oct 2008, 01:12

Robin Hood: Men in Tights - 4/5 - ono kaj sam vidio..

a sad idem pogledat koju ep. Bones..

Scarface

Post by Scarface » 20 Oct 2008, 13:35

Cold case S06 E 01-03- ovo mi je najdraža detektivksa serija, i jedna od najboljih uopće, kad pogledan neku epizodu ove serije, ka recimo ove prve tri epizode najnovije sezone, djeluju na mene tako katarzično, i svaka me na kraju raznježi. Remek- djelo devete umjetnosti.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Mairosu

Post by Mairosu » 20 Oct 2008, 13:39

Ghostface wrote:Cold case S06 E 01-03- ovo mi je najdraža detektivksa serija, i jedna od najboljih uopće, kad pogledan neku epizodu ove serije, ka recimo ove prve tri epizode najnovije sezone, djeluju na mene tako katarzično, i svaka me na kraju raznježi. Remek- djelo devete umjetnosti.
Meni je ova serija bila super prvih 10-15 epizoda. A onda, retko sta novo su ubacili. Uglavnom se sve svodi na sledece :

--

dijagnoza zlocina

ispitivanje svih prisutnih

fokus na pet laznih krivaca

sesti je uvek kriv

--

Jedino sto me je drzalo u gledanju je sto sam imao perverzne fantazije vezane za glavnu glumicu...:D

elrania

Post by elrania » 20 Oct 2008, 16:21

robon hood: men in tights [1993]

opet ne do kraja pogledan film... :? ... al mi je svaki put odlican.
niti jedna od provala nikako da dosadi i postane izlizana...vec ih vise manje znam napamet s obzirom na to kolko sam puta gledala ovaj film :D
atmosfera je odlicna i mnostvo usputnih gegova je samo upotpunjuju...

9/10

Post Reply