Big Brother 2015

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
copycat

Re: Big Brother 2015

Post by copycat » 31 Oct 2015, 14:27

booo ispao Luče ...
sorry nisam online ovih dana ..
Organizirirala sam Halloween Party na poslu i još bolesna bila :(

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Oct 2015, 15:21

Je, baš šteta. Na poslu smo govorili da bi Goran mogao ispasti jer je nezanimljiv, a na kraju ipak luča. Mislim da dobro kaže Luča, da Goran i Zorica samo glume da bi opstali u kući.

Nominirani su opet Mirjana, Goran, Zorica, i ovi novi što je bilo za očekivati, Jozefina i Džorđe. Na kraju će ako Džorđe ne izađe sam iz kuće (što je sigurno preseravanje, je da se već prvi dan u ulasku u kući sprijateljio s Lučom, ali glumi previše...), ispasti Jozefina.

He, jedva čekam da Ervin izađe iz kuće i dozna istinu o Barbari. Udarati će se po glavi kada shvati što je sve propustio radi nje.
A Steffani mi se baš gadi. Još uvijek ju znaju pratiti, kao stavili njezinu selfie sliku da je tužna radi Ervina. Pogledam sliku i što? Reakcija na faci kao kod Stevena Seagala... A kao lijepo se oprostila s Ervinom, a po netu pljuje po njemu i ismijava. Toliko o iskrenoj i "pametnoj" curi.
Michel puši karu.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 31 Oct 2015, 17:59

john_constantine wrote:Je, baš šteta. Na poslu smo govorili da bi Goran mogao ispasti jer je nezanimljiv, a na kraju ipak luča. Mislim da dobro kaže Luča, da Goran i Zorica samo glume da bi opstali u kući.

Nominirani su opet Mirjana, Goran, Zorica, i ovi novi što je bilo za očekivati, Jozefina i Džorđe. Na kraju će ako Džorđe ne izađe sam iz kuće (što je sigurno preseravanje, je da se već prvi dan u ulasku u kući sprijateljio s Lučom, ali glumi previše...), ispasti Jozefina.

He, jedva čekam da Ervin izađe iz kuće i dozna istinu o Barbari. Udarati će se po glavi kada shvati što je sve propustio radi nje.
A Steffani mi se baš gadi. Još uvijek ju znaju pratiti, kao stavili njezinu selfie sliku da je tužna radi Ervina. Pogledam sliku i što? Reakcija na faci kao kod Stevena Seagala... A kao lijepo se oprostila s Ervinom, a po netu pljuje po njemu i ismijava. Toliko o iskrenoj i "pametnoj" curi.

stefani je samo shvatila koliko je ervin glup , pa joj je zao, u kući se ni ne mogu odmah shvatit takve stvari jer je čovjek ograničen samo na te ljude pa ono ne mozes ni odma neke zaključke donest ali meni je smijesno kako svi oni briju da je taj lik dobar , al gore je da lik nema nikakvu osobnost.

a đorđe bas sam malo upalio nakon dugo..... lik je tipični ljigavac i jedan koji može udarit ženu bez beda.... takvi mi se gade..... a jozefina bolje da je ostala sa bebom koju je ostavila doma a ne da se po kući hvali koliko voli muža.... eto toliko saam uspio uhvatiti.
:supz: :supz:

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Oct 2015, 19:39

Za Jozefinu sam čuo da je kao obećala mužu kupiti novi auto ako pobijedi.

Ma za Džorđea sam skužio po njegovoj biografiji da je vječni student koji govori da nema vremena završiti faks (već 4 godine studira). Nekako mi je antipatičan.
Ervin je sada tako, tako. Nije više ništa posebno, ušao je u kuću pun sebe i napuhan, a onda se na kraju ispuhao kao sapunica i sada je bezvezni stanar u kući. Čudno da ga još dosada nitko nije nominirao.

To govorim curi. Jesu svi oni prevrtljivi kao Zorica koja zagrli Luču na odlasku, a poslije u ispovijedaonici popljuje. Svi glume velike prijatelje, a svi samo čekaju da nekome zabiju nož u leđa.

Jozefina kao voli muža, a jedan od Vlasića je rekao da bi nju mogla čekati rastava kada izađe iz kuće, he. Dosta se je zabavljala s Lučom, a tek scena u bazenu s Mirjanom i Džorđeom.

Više me zanima tko bi mogao biti pobjednik big brothera. Vjerojatno Darko, svima je dobar i malo dobiva nominacije. Ervin, Darko ili Mirjana.
Michel puši karu.

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 31 Oct 2015, 20:53

vidio sam kad je pokazivala prsten i kao ja sam udana vau - to je dovoljan razlog za rastavu :D

to kurčenje s brakom je toliko dno dna

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Oct 2015, 20:57

Wheel Smith wrote:vidio sam kad je pokazivala prsten i kao ja sam udana vau - to je dovoljan razlog za rastavu :D

to kurčenje s brakom je toliko dno dna
ma i pitanje je kakav je to brak. Kazala je u svojoj biografiji da ulazi u kući radi slave i da se muž odmori od nje. Ma pitanje je kakav je to njihov brak uopće...

Mirjana je ionako otkantala svog dečka nakon 3 godine veze, teško da bi ovaj isti mogao ostati s ovakvom curom čije su usne i ruke svašta dotaknule. :zubifale:
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 31 Oct 2015, 22:06

Jozefina ce ispasti u petak ako ne ona onda dzordze ili kako se zove

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Nov 2015, 09:04

Džole
Michel puši karu.

copycat

Post by copycat » 01 Nov 2015, 20:43

:shock: dobro vezao za lucu..zanimljivo, Ali luce mi faliii super je zabavan bio... :kokicarenje:
No vjerovatno cu I na njega zaboraviti za tjedan dana

Wheel Smith

Post by Wheel Smith » 01 Nov 2015, 21:28

luća je idiot wannabe moralni reper -sve mu je sramota blam itd..... mirjana je luđa od njega a on kao glumi ludilo

Michel

Post by Michel » 01 Nov 2015, 23:27

Luća je jedan od najvećih idiota kojih sam vidio. Pa jesi ti vidio kad se naljuti ima psiho ispade. Ako ne bude prvi, gotovo je. Totalna ljiga od čovjeka, a to repanje hahahahaha.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

lemonzoo

Post by lemonzoo » 01 Nov 2015, 23:53

Ne gledam BB, ali sam ga i ja zamijetio kad je imao neku scenu. Nekarizmatičan tip koji želi biti karizmatičan.

hitman_4

Post by hitman_4 » 02 Nov 2015, 00:14

Luća je ono brate prenaporan lik, a opet čudno da je ispao prije Zorice
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 03 Nov 2015, 13:36

He, ervin u radio emisiji barbari govori da spava s svakom drugom, i da više voli žensko društvo nego muško. A na instagramu je samo u muškom društvu.
Najurnebesnije kad mu je jozefina komentirala da ima najmanji penis u kući, a siromah pao u depresiju.

Ili rade koji kaže da je vidio tetoviranog lava na mirjaninoj vagini. Car.
Michel puši karu.

hitman_4

Post by hitman_4 » 03 Nov 2015, 13:52

:lol: :facepalm: :oops:
Image

Image

Image

Post Reply