sorry nisam online ovih dana ..
Organizirirala sam Halloween Party na poslu i još bolesna bila
john_constantine wrote:Je, baš šteta. Na poslu smo govorili da bi Goran mogao ispasti jer je nezanimljiv, a na kraju ipak luča. Mislim da dobro kaže Luča, da Goran i Zorica samo glume da bi opstali u kući.
Nominirani su opet Mirjana, Goran, Zorica, i ovi novi što je bilo za očekivati, Jozefina i Džorđe. Na kraju će ako Džorđe ne izađe sam iz kuće (što je sigurno preseravanje, je da se već prvi dan u ulasku u kući sprijateljio s Lučom, ali glumi previše...), ispasti Jozefina.
He, jedva čekam da Ervin izađe iz kuće i dozna istinu o Barbari. Udarati će se po glavi kada shvati što je sve propustio radi nje.
A Steffani mi se baš gadi. Još uvijek ju znaju pratiti, kao stavili njezinu selfie sliku da je tužna radi Ervina. Pogledam sliku i što? Reakcija na faci kao kod Stevena Seagala... A kao lijepo se oprostila s Ervinom, a po netu pljuje po njemu i ismijava. Toliko o iskrenoj i "pametnoj" curi.
ma i pitanje je kakav je to brak. Kazala je u svojoj biografiji da ulazi u kući radi slave i da se muž odmori od nje. Ma pitanje je kakav je to njihov brak uopće...Wheel Smith wrote:vidio sam kad je pokazivala prsten i kao ja sam udana vau - to je dovoljan razlog za rastavu
to kurčenje s brakom je toliko dno dna