neznam za druge, al meni se dopaoA$H wrote:jedino kaj u filmu valja su smrtiDjuro21 wrote:Santa slay, super horror komedija svakako preporučam pogledat
Koji ste horror zadnji gledali?
- HorrorHR
- Site Admin
cry_wolf misliš?bakero wrote:Wolf cry - vrlo dobar i originalan tinejdžerski hororčić sa zanimljivim twistom na kraju!
vidim već po prijašnjim postovima da imamo diametralno suprotne ukuse...
originalan? hm, ne baš
moj pogled na film (sa objašnjenjem o ne-originalnosti):
http://www.horrorhr.com/cry_wolf-2005/
- bakero
ma da cry wolf jeba ga jaHorrorHR wrote:cry_wolf misliš?bakero wrote:Wolf cry - vrlo dobar i originalan tinejdžerski hororčić sa zanimljivim twistom na kraju!
vidim već po prijašnjim postovima da imamo diametralno suprotne ukuse...
originalan? hm, ne baš
moj pogled na film (sa objašnjenjem o ne-originalnosti):
http://www.horrorhr.com/cry_wolf-2005/
al čemu ono _ u filmu
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- carver
- john_constantine
- marcato
Sinoć sam gledao 30 days Of Night.............hm.........zanimljiva ideja..........ali
..........što reći........meni osobno film ništa nije posebno.......
A najveci promasaj su sami glumci.........nula bodova za karakterne uloge............stereotipno,prazno.
Vampiri..........ka' da su se prišaltali iz Buffy u taj film..........
A jadni Josh harnett...........vidi se da se trudi svim silama da odradi što može bolje.
Najveći problem kod tog filma je što sve previše "nabrijano", previše se forsira........ne glumi se "opušteno"...........karakterizacija likova je svedena na samu nulu.
Nepotrebni dijalog samog vođe vampira.........možda bi bili "mrvicu" jeziviji da ne "divane".
Tipično ulašteni MTV-ijevsko američki blocbuster za "novije generacije".
..........što reći........meni osobno film ništa nije posebno.......
A najveci promasaj su sami glumci.........nula bodova za karakterne uloge............stereotipno,prazno.
Vampiri..........ka' da su se prišaltali iz Buffy u taj film..........
A jadni Josh harnett...........vidi se da se trudi svim silama da odradi što može bolje.
Najveći problem kod tog filma je što sve previše "nabrijano", previše se forsira........ne glumi se "opušteno"...........karakterizacija likova je svedena na samu nulu.
Nepotrebni dijalog samog vođe vampira.........možda bi bili "mrvicu" jeziviji da ne "divane".
Tipično ulašteni MTV-ijevsko američki blocbuster za "novije generacije".
-
John_Ryder
- john_constantine
Halloween 3 - kako sam znao da ovaj nastavak nema veze s serijalom, pa ga nisam dočekao na nož.
I što reći? ocjene na imbd - u su zbilja pretjerane, film nije tako loš.
Stupidna glazba koju nikako ne možeš izbaciti iz glave, dobra gluma, naročito Tom Atkins, puppet master, par bolesnih scena (kada laser pogodi žensku u usta, i danas mi je ta scena odbojna...), imamo čak i jednu brutalnu scenu ubojstva djeteta, par ubojstava i bad end završetak.
E da, i trash ideja: maske ubojice iz kojih izlaze zmije i kukci.
Negativna strana: čemu sada to miješanje nekakvih druida? I onog boga smrti što se spominjao u sekvenci halloweena 2? Najbolje bi bilo da su samo uveli tog puppet mastera s crnim smislom za humor (mislim, zaradio je bogatstvo na humoru, pa će tako i nasmijati druge tim maskama ubojicama), premlako ubojstvo (imamo scenu ubojstva bušilicom, ali bez krvi, šteta... Fulci će uvijek imati tu scenu u City of the living dead) i zamoran dio s ženskom lutkom na kraju.
3/5
Negativna strana: čemu sada to miješanje nekakvih druida? I onog boga smrti što se spominjao u sekvenci halloweena 2? Najbolje bi bilo da su samo uveli tog puppet mastera s crnim smislom za humor (mislim, zaradio je bogatstvo na humoru, pa će tako i nasmijati druge tim maskama ubojicama), premlako ubojstvo (imamo scenu ubojstva bušilicom, ali bez krvi, šteta... Fulci će uvijek imati tu scenu u City of the living dead) i zamoran dio s ženskom lutkom na kraju.
3/5
Michel puši karu.
-
Unreal
Leprechaun in the Hood- nisam pogledao barem do kraja jer mi se ne da. Film je dosadan.Nema nikakvih dobrih ubojsva,nema blesavog humora,rap glazba mi ide na živce i likovi su dosadni
.Mislim da neću ni pogledati do kraja. Još ima šesti nastavak koj sam malo pogledao kroz par scena na brzinu i taj dio barem izgleda zabavno(nadam se da je
).
-
Ghrall
- horkolerbus
- maddjuro