je...s ovim se slažem...A$H wrote:osobno sam prvi koji nikada nebi dozvolio da se ijedan remake natjece za oskara...i to radi vise stvari..
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
-
filmofil
- dr_gonzo
Negdje na netu davno već...mislim da ga horror flix imaJohn_Ryder wrote:di si to nabavio ?dr_gonzo wrote:Danas su u điru bili dokumentarci
The History of Marijuana
The Real Amityville Horror
Duhovi uhvaćeni na kameri
Otrovni kukci
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
-
John_Ryder
znaš možda eng.ime filma,jer mi imamo uvijek neke specijalne prijevode naslovadr_gonzo wrote:Negdje na netu davno već...mislim da ga horror flix imaJohn_Ryder wrote:di si to nabavio ?dr_gonzo wrote:Danas su u điru bili dokumentarci
The History of Marijuana
The Real Amityville Horror
Duhovi uhvaćeni na kameri
Otrovni kukci
- Boby
Ljudi, dodjele Oskara su već naveliko izpolitizirane posljednjih godina; osim ovog filma (koji nije uopće loš, pače odličan je ali nije za Oskara) tu bih ubrojio Lord of the Rings III, Brockeback Mountain, a ima toga još. Ova dodjela je bila prva nakon duljeg vremena bez ikakvih namještanja jer su Oskare dobili filmovi koji to zaslužuju i koji će obilježiti naše dobafilmophil wrote:a dobro...ne znam kakva je bila konkurencija na oscarima te godine ali u usporedbi s nekim sranjima koja su dobila oscara departed ih je trebao dobiti 5...A$H wrote:da znam kao zato ga je dobio..onda su trebali cekat i dat mu je za zivotno djelo a ne za ovo smece zato jer mu ga prije nisu dali....koji kreteni..da sam na njegovom mjestu nebi ga ni uzeo..filmophil wrote:istina da nije zaslužio oscara ali ja gledam na tog oscara kao nagradu scorseseu za sve što je napravio...i film kao film nije uopće smeće ali jebiga sad što ga ti mrziš...
- Aryx
mislis ove godine ? No country for old men nije bas zavrijedio oscara , braca choen su ga dobila s "zakasnjenjem" za Fargo isto kao i Scorsese bio za Taxi Drivera , Good fellas ...Boby wrote:Ljudi, dodjele Oskara su već naveliko izpolitizirane posljednjih godina; osim ovog filma (koji nije uopće loš, pače odličan je ali nije za Oskara) tu bih ubrojio Lord of the Rings III, Brockeback Mountain, a ima toga još. Ova dodjela je bila prva nakon duljeg vremena bez ikakvih namještanja jer su Oskare dobili filmovi koji to zaslužuju i koji će obilježiti naše dobafilmophil wrote:a dobro...ne znam kakva je bila konkurencija na oscarima te godine ali u usporedbi s nekim sranjima koja su dobila oscara departed ih je trebao dobiti 5...A$H wrote: da znam kao zato ga je dobio..onda su trebali cekat i dat mu je za zivotno djelo a ne za ovo smece zato jer mu ga prije nisu dali....koji kreteni..da sam na njegovom mjestu nebi ga ni uzeo..
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- A$H
iskreno ga je zavrijedio..ali opet bolje ga dobit za originalan film nego jadni remake...Aryx wrote:mislis ove godine ? No country for old men nije bas zavrijedio oscara , braca choen su ga dobila s "zakasnjenjem" za Fargo isto kao i Scorsese bio za Taxi Drivera , Good fellas ...Boby wrote:Ljudi, dodjele Oskara su već naveliko izpolitizirane posljednjih godina; osim ovog filma (koji nije uopće loš, pače odličan je ali nije za Oskara) tu bih ubrojio Lord of the Rings III, Brockeback Mountain, a ima toga još. Ova dodjela je bila prva nakon duljeg vremena bez ikakvih namještanja jer su Oskare dobili filmovi koji to zaslužuju i koji će obilježiti naše dobafilmophil wrote: a dobro...ne znam kakva je bila konkurencija na oscarima te godine ali u usporedbi s nekim sranjima koja su dobila oscara departed ih je trebao dobiti 5...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
sigurno bolje za originalni film nego remake, samo kaj ovaj i nije bio bas nesto , samo sto je izbor bio los tako da je lagano izabratiA$H wrote:iskreno ga je zavrijedio..ali opet bolje ga dobit za originalan film nego jadni remake...Aryx wrote:mislis ove godine ? No country for old men nije bas zavrijedio oscara , braca choen su ga dobila s "zakasnjenjem" za Fargo isto kao i Scorsese bio za Taxi Drivera , Good fellas ...Boby wrote: Ljudi, dodjele Oskara su već naveliko izpolitizirane posljednjih godina; osim ovog filma (koji nije uopće loš, pače odličan je ali nije za Oskara) tu bih ubrojio Lord of the Rings III, Brockeback Mountain, a ima toga još. Ova dodjela je bila prva nakon duljeg vremena bez ikakvih namještanja jer su Oskare dobili filmovi koji to zaslužuju i koji će obilježiti naše doba
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
- Boby
Ne bih baš rekao; meni se ovo od Coena jako svidjelo; možda bi mi bilo draže da je There Will Be Blood pokupio više Oskara. Ono kaj želim reći da su ovi filmovi remek dijela današnjeg doba u maniri starijih klasika i vjerujem da se nemreju naći bolji u ovoj sezoni te da su daleko ispred neki prethodnih kandidata i dobitnika
-
GreenHornet