Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
filmofil

Post by filmofil » 24 Mar 2008, 16:08

A$H wrote:osobno sam prvi koji nikada nebi dozvolio da se ijedan remake natjece za oskara...i to radi vise stvari..
je...s ovim se slažem...
This is the Zodiac speaking.

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 24 Mar 2008, 17:38

John_Ryder wrote:
dr_gonzo wrote:Danas su u điru bili dokumentarci

The History of Marijuana
The Real Amityville Horror
Duhovi uhvaćeni na kameri
Otrovni kukci
di si to nabavio ?
Negdje na netu davno već...mislim da ga horror flix ima
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Mar 2008, 17:48

3:10 to yuma - dosadan western, s antipatičnim russel croweom... Ma dobre scene akcije, ali ništa posebno u usporedbi s divljom hordom, koji će uvijek biti i još uvijek je meni najbolji western.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 24 Mar 2008, 18:25

a ti isto radis usporedbe.. :roll: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Hec

Post by Hec » 24 Mar 2008, 18:51

Dave...sinoc na HRT1, komedija.

bakero

Post by bakero » 24 Mar 2008, 20:13

A$H wrote:osobno sam prvi koji nikada nebi dozvolio da se ijedan remake natjece za oskara...i to radi vise stvari..
i meni je to sranje!

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Mar 2008, 20:19

dr_gonzo wrote:
John_Ryder wrote:
dr_gonzo wrote:Danas su u điru bili dokumentarci

The History of Marijuana
The Real Amityville Horror
Duhovi uhvaćeni na kameri
Otrovni kukci
di si to nabavio ?
Negdje na netu davno već...mislim da ga horror flix ima
znaš možda eng.ime filma,jer mi imamo uvijek neke specijalne prijevode naslova
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Unreal

Post by Unreal » 24 Mar 2008, 20:23

Hot Shots! Part Deux -zabavan nastavak makar malo slabiji od orginala.U sredini nema pretjerano dobrih fora kao na početku i kraju.
4/5

Boby

Post by Boby » 25 Mar 2008, 00:01

filmophil wrote:
A$H wrote:
filmophil wrote:istina da nije zaslužio oscara ali ja gledam na tog oscara kao nagradu scorseseu za sve što je napravio...i film kao film nije uopće smeće ali jebiga sad što ga ti mrziš...
da znam kao zato ga je dobio..onda su trebali cekat i dat mu je za zivotno djelo a ne za ovo smece zato jer mu ga prije nisu dali....koji kreteni..da sam na njegovom mjestu nebi ga ni uzeo..
a dobro...ne znam kakva je bila konkurencija na oscarima te godine ali u usporedbi s nekim sranjima koja su dobila oscara departed ih je trebao dobiti 5...
Ljudi, dodjele Oskara su već naveliko izpolitizirane posljednjih godina; osim ovog filma (koji nije uopće loš, pače odličan je ali nije za Oskara) tu bih ubrojio Lord of the Rings III, Brockeback Mountain, a ima toga još. Ova dodjela je bila prva nakon duljeg vremena bez ikakvih namještanja jer su Oskare dobili filmovi koji to zaslužuju i koji će obilježiti naše doba

Aryx

Post by Aryx » 25 Mar 2008, 00:23

Boby wrote:
filmophil wrote:
A$H wrote: da znam kao zato ga je dobio..onda su trebali cekat i dat mu je za zivotno djelo a ne za ovo smece zato jer mu ga prije nisu dali....koji kreteni..da sam na njegovom mjestu nebi ga ni uzeo..
a dobro...ne znam kakva je bila konkurencija na oscarima te godine ali u usporedbi s nekim sranjima koja su dobila oscara departed ih je trebao dobiti 5...
Ljudi, dodjele Oskara su već naveliko izpolitizirane posljednjih godina; osim ovog filma (koji nije uopće loš, pače odličan je ali nije za Oskara) tu bih ubrojio Lord of the Rings III, Brockeback Mountain, a ima toga još. Ova dodjela je bila prva nakon duljeg vremena bez ikakvih namještanja jer su Oskare dobili filmovi koji to zaslužuju i koji će obilježiti naše doba
mislis ove godine ? No country for old men nije bas zavrijedio oscara , braca choen su ga dobila s "zakasnjenjem" za Fargo isto kao i Scorsese bio za Taxi Drivera , Good fellas ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

A$H

Post by A$H » 25 Mar 2008, 00:25

Aryx wrote:
Boby wrote:
filmophil wrote: a dobro...ne znam kakva je bila konkurencija na oscarima te godine ali u usporedbi s nekim sranjima koja su dobila oscara departed ih je trebao dobiti 5...
mislis ove godine ? No country for old men nije bas zavrijedio oscara , braca choen su ga dobila s "zakasnjenjem" za Fargo isto kao i Scorsese bio za Taxi Drivera , Good fellas ...
iskreno ga je zavrijedio..ali opet bolje ga dobit za originalan film nego jadni remake...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Aryx

Post by Aryx » 25 Mar 2008, 00:28

A$H wrote:
Aryx wrote:
Boby wrote: Ljudi, dodjele Oskara su već naveliko izpolitizirane posljednjih godina; osim ovog filma (koji nije uopće loš, pače odličan je ali nije za Oskara) tu bih ubrojio Lord of the Rings III, Brockeback Mountain, a ima toga još. Ova dodjela je bila prva nakon duljeg vremena bez ikakvih namještanja jer su Oskare dobili filmovi koji to zaslužuju i koji će obilježiti naše doba
iskreno ga je zavrijedio..ali opet bolje ga dobit za originalan film nego jadni remake...
sigurno bolje za originalni film nego remake, samo kaj ovaj i nije bio bas nesto , samo sto je izbor bio los tako da je lagano izabrati
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Boby

Post by Boby » 25 Mar 2008, 00:32

Ne bih baš rekao; meni se ovo od Coena jako svidjelo; možda bi mi bilo draže da je There Will Be Blood pokupio više Oskara. Ono kaj želim reći da su ovi filmovi remek dijela današnjeg doba u maniri starijih klasika i vjerujem da se nemreju naći bolji u ovoj sezoni te da su daleko ispred neki prethodnih kandidata i dobitnika

GreenHornet

Post by GreenHornet » 25 Mar 2008, 00:50

"Ripleya igra"
7,5/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

jigsaw

Post by jigsaw » 25 Mar 2008, 01:36

X2 (2003) - 5/5, odličan uradak, bolji mi je od prvog dijela, svi glumci su odlični, odlična režija, odlična priča i odličan Wolverine, he. :D Jako mi se svidio film i ovo mi je njegovo drugo gledanje. Trojku još nisam ali uskoro namjeravam.

Post Reply