Last Post Wins !!!11one
- Ašow
Re: Last Post Wins !!!11one
Zaleđena transdimenzionalna sfera iluzije u kojoj živimo.
- metallicat
- Sammy
vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
-
filmofil
- metallicat
-
GreenHornet
i ti ides na WFC?Wendigo wrote:ujutro pičim vlakom u ljubljanu.
!
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- metallicat
- john_constantine
- Ašow
- maddjuro
- Jane Doe
čitam ovo, pa nemrem sebi doć. ono, jel se ti to šališ, jer ako da, nije baš prigodno. ja ipak pretpostavljam da ti to za ozbiljno i moram ti reć da si zbilja sjeban. znam da nas nije sve kriza takla, i bolje da je tako, i oni koji imaju neće nikad razumjet one koji nemaju dok god ne budu i sami u takvoj situaciji, zato, neki puta je zbilja bolje prešutit.filmofil wrote:metallicat, tebi treba duhovna katarza i oslobođenje duha...jebiga, što se love tiče, nisi imala sreće s tim u životu, ali treba gledat na sve trodimenzionalno...novčani dugovi nisu nikakvi lanci ni teret, to je samo virtualna stvarnost...mogućnosti je stvarno puno...za neku dublju pomoć bi trebao sjest i razgovarat s tobom

- dragonheart
john_constantine wrote:Ma na kraju je ispalo da je jednostavno "psihički bolesnik", odnosno, patološka ljubomora i slično. A i taj dan je bio pripit na poslu. Mislio sam da me skužio ili frend mu ispričao, ali na kraju je to imao u "glavi". Ma najviše me iznenadilo kako me ekipa na poslu podržala (niti njima nije bilo svejedno što mi je tako prijetio), tako da je on jednostavno "manjina". Ali naravno, to uzimam ozbiljno i nije to nešto što bi mogao tolerirati. Ali ne treba se previše opterećivati time. Samo, ako se ponovi, znam kome se mogu obratiti u vezi toga.
maddjuro - je, baš to. Nasilje samo stvara novo nasilje.
Ne čitam baš ovaj topic,al vidio sam kakve bedove imaš,Ja sam imao sličnu situaciju pred neke 4 godine dok sam radio u Osijek Koteksu na stovarištu,radio sam oko godinu dana i jedan Rom (da ne kažem cigan
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Bub
Gadan je taj Osijek Koteks vidio sam svašta od njih, ja sam jedan period radio u Vodovodu isti klinac, kakvi su to ljudi to je za ne povjerovat i to su još najgori oni preko 40 god, a ne mlađi. Imaš sreće što ti nije došla uža obitelj cigića njih jedno 20ak.
al eto bitno da si riješio, jest da je način brutalan, ali jbg s nekima ne možeš drukčije.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
-
filmofil
oh, fuck sake...Jane Doe wrote:čitam ovo, pa nemrem sebi doć. ono, jel se ti to šališ, jer ako da, nije baš prigodno. ja ipak pretpostavljam da ti to za ozbiljno i moram ti reć da si zbilja sjeban. znam da nas nije sve kriza takla, i bolje da je tako, i oni koji imaju neće nikad razumjet one koji nemaju dok god ne budu i sami u takvoj situaciji, zato, neki puta je zbilja bolje prešutit.filmofil wrote:metallicat, tebi treba duhovna katarza i oslobođenje duha...jebiga, što se love tiče, nisi imala sreće s tim u životu, ali treba gledat na sve trodimenzionalno...novčani dugovi nisu nikakvi lanci ni teret, to je samo virtualna stvarnost...mogućnosti je stvarno puno...za neku dublju pomoć bi trebao sjest i razgovarat s tobom
This is the Zodiac speaking.
- Bub
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series