Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
Ašow

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by Ašow » 17 Dec 2010, 19:09

Zaleđena transdimenzionalna sfera iluzije u kojoj živimo.
--------
Last.fm

metallicat

Post by metallicat » 17 Dec 2010, 19:19

Image
malo pretjerujem, al eto da ima i malo rijeke, a ne samo zga heh
Image

Sammy

Post by Sammy » 17 Dec 2010, 19:40

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

filmofil

Post by filmofil » 17 Dec 2010, 21:16

jel ovo duh na drugoj slici? :o :D
This is the Zodiac speaking.

metallicat

Post by metallicat » 17 Dec 2010, 21:18

da da hahah
Image

GreenHornet

Post by GreenHornet » 17 Dec 2010, 22:03

Wendigo wrote:ujutro pičim vlakom u ljubljanu. :D
!
i ti ides na WFC? :)
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

metallicat

Post by metallicat » 17 Dec 2010, 23:20

odoh gledat alias, baš je napeto. laku noć svima.
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Dec 2010, 23:56

noć. :partyman:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 18 Dec 2010, 00:02

đes jeate
--------
Last.fm

maddjuro

Post by maddjuro » 18 Dec 2010, 02:19

F YEAH pada snjeg kao lud
I may be an idiot, but i am no fool.

Jane Doe

Post by Jane Doe » 18 Dec 2010, 10:00

filmofil wrote:metallicat, tebi treba duhovna katarza i oslobođenje duha...jebiga, što se love tiče, nisi imala sreće s tim u životu, ali treba gledat na sve trodimenzionalno...novčani dugovi nisu nikakvi lanci ni teret, to je samo virtualna stvarnost...mogućnosti je stvarno puno...za neku dublju pomoć bi trebao sjest i razgovarat s tobom
čitam ovo, pa nemrem sebi doć. ono, jel se ti to šališ, jer ako da, nije baš prigodno. ja ipak pretpostavljam da ti to za ozbiljno i moram ti reć da si zbilja sjeban. znam da nas nije sve kriza takla, i bolje da je tako, i oni koji imaju neće nikad razumjet one koji nemaju dok god ne budu i sami u takvoj situaciji, zato, neki puta je zbilja bolje prešutit.
Image

dragonheart

Post by dragonheart » 18 Dec 2010, 12:04

john_constantine wrote:Ma na kraju je ispalo da je jednostavno "psihički bolesnik", odnosno, patološka ljubomora i slično. A i taj dan je bio pripit na poslu. Mislio sam da me skužio ili frend mu ispričao, ali na kraju je to imao u "glavi". Ma najviše me iznenadilo kako me ekipa na poslu podržala (niti njima nije bilo svejedno što mi je tako prijetio), tako da je on jednostavno "manjina". Ali naravno, to uzimam ozbiljno i nije to nešto što bi mogao tolerirati. Ali ne treba se previše opterećivati time. Samo, ako se ponovi, znam kome se mogu obratiti u vezi toga.

maddjuro - je, baš to. Nasilje samo stvara novo nasilje.

Ne čitam baš ovaj topic,al vidio sam kakve bedove imaš,Ja sam imao sličnu situaciju pred neke 4 godine dok sam radio u Osijek Koteksu na stovarištu,radio sam oko godinu dana i jedan Rom (da ne kažem cigan :) ) me totalno podjebavao od prvog dana,ali ne samo mene.Tipično se uvlačio šefovima u dupe,usred posla zbog tog što je imao "Veze"se ladno znao pokupiti i otić dok ja ono sam bacam 20 vreća cementa u auto.Bile su tu i uvrede ,prijetnje,pokoji šamar (meni jel).Ugl.bilo je tih klasičnih psihičkih tortura,da bi kulminiralo prijetnjom da će sredit da mi stara dobije otkaz te da i ona dođe šljakat u koteks sa mnom.E nakon tako nečega treba biti pizda.Dan kasnije sam mu došao s leđa i odalamio ga stolicom po glavi i iživio se na njemu ko nikad u životu.Cipelario sam ga s cipelom onom radničkom koja ima metalno pojačanje,kao ak ti cigla padne na nogu da ti niš ne bude.Znači-čitaj znao sam da nisam jači,ali sam i znao da svako može prelomit svakog na ovakav način.Uhvati ga samog da te ne vidi,nemoj prejako opalit ,da ga još ne ubiješ nikad ne znaš,da neko nema neku bolest il nešta.Odonda me nije ni pogledao,a ja sam 2 tjedna kasnije počeo radit ko snimatelj,dok on dan danas radi na građevinama i lomi kičmu na takvom poslu.Nisam bio ni tužen ni ništa.Niko ga nije vidio da ulazi u tu halu di sam mu to napravio,niti dok je prolazio kroz firmu.Ostali su bili ili radili vani ili neš drugo,tak da da i je bila bi moja riječ protiv njegove,a uostalom niko od radnika ga smislit nije mogao,samo šefovi su ga pušili totalno.
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Bub

Post by Bub » 18 Dec 2010, 12:13

Gadan je taj Osijek Koteks vidio sam svašta od njih, ja sam jedan period radio u Vodovodu isti klinac, kakvi su to ljudi to je za ne povjerovat i to su još najgori oni preko 40 god, a ne mlađi. Imaš sreće što ti nije došla uža obitelj cigića njih jedno 20ak. :zubifale: al eto bitno da si riješio, jest da je način brutalan, ali jbg s nekima ne možeš drukčije.

filmofil

Post by filmofil » 18 Dec 2010, 14:46

Jane Doe wrote:
filmofil wrote:metallicat, tebi treba duhovna katarza i oslobođenje duha...jebiga, što se love tiče, nisi imala sreće s tim u životu, ali treba gledat na sve trodimenzionalno...novčani dugovi nisu nikakvi lanci ni teret, to je samo virtualna stvarnost...mogućnosti je stvarno puno...za neku dublju pomoć bi trebao sjest i razgovarat s tobom
čitam ovo, pa nemrem sebi doć. ono, jel se ti to šališ, jer ako da, nije baš prigodno. ja ipak pretpostavljam da ti to za ozbiljno i moram ti reć da si zbilja sjeban. znam da nas nije sve kriza takla, i bolje da je tako, i oni koji imaju neće nikad razumjet one koji nemaju dok god ne budu i sami u takvoj situaciji, zato, neki puta je zbilja bolje prešutit.
oh, fuck sake... :facepalm:
This is the Zodiac speaking.

Bub

Post by Bub » 18 Dec 2010, 16:12

Locked