Objavi svoju sliku

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Wendigo

Re: Objavi svoju sliku

Post by Wendigo » 03 May 2010, 00:44

ja se već skoro dva mjeseca šišam na cca 3mm.
i ne mislim mijenjati. :D

A$H

Post by A$H » 03 May 2010, 00:45

callac wrote:Tak je moja seka furala neke '95-te :lol: samo još kraće, višlje i na crnu kosu.
Sad kužim da ti je baš rijetka kosa, ono što si prije govorila al se nije vidjelo. Moja je još krača sa strane, al je gusta kao čekinje pa se glava uopće ne prozire unatoč plavoj boji. Mic po mic i budeš završila na kratkoj, ovo ti je proba i vidi se da bi ti c00l stajalo! :rock:
na drugoj fotki se kuzi..manje bi se kuzilo da je sve kratko i nabacano..i da 90% ljudi koji su ovo napravili(koje znam) su na kraju u roku par mj..sve makli s glave..totalno srezali kosu.. :mrgreen: kad se jednom krene kratit gotovo je :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

callac

Post by callac » 03 May 2010, 00:47

elrania wrote:
callac wrote:Mic po mic i budeš završila na kratkoj, ovo ti je proba i vidi se da bi ti c00l stajalo! :rock:
uh, oh, možda jednog dana :lol:
sad sam skratila na dužinu do ramena, al ne bih tak skoro išla dalje od toga.

nadam se da će mi manjak kose spriječiti petljanje i daljnje ispadanje, jer me izluđivalo koliko sam čvorova čupala van u zadnje vrijeme.
i sljedeći put ide dolje još bar centimetar s bočnih strana.
hihi, tako to ide, zato sam se i sjetila sestre jer je sve počelo izbrijavanjem ispod i na kraju kad joj je malko naraslo(ko tebi sad) je svu kosu prvi put na kratko ošišala. Al sam zato ja svoju do guzice odrezala u jednom potezu, bez prijelaznih razdoblja, na cesti me nitko nije kužio prvih tjedan dana :lol:
Ja sam najnovije odlučila puštat samo gornji sloj kose(irokez) a sve ostalo šišam, brijem da će na moru bit zakon sa takvom kosom (jedva čekam :D :D )
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 03 May 2010, 00:48

Ovaj razgovor o kosi me ubija, samo što je meni sad odjednom žao što sam se šišnula :ANAL:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

elrania

Post by elrania » 03 May 2010, 00:51

callac wrote: hihi, tako to ide, zato sam se i sjetila sestre jer je sve počelo izbrijavanjem ispod i na kraju kad joj je malko naraslo(ko tebi sad) je svu kosu prvi put na kratko ošišala. Al sam zato ja svoju do guzice odrezala u jednom potezu, bez prijelaznih razdoblja, na cesti me nitko nije kužio prvih tjedan dana :lol:
tak sam ja svoju s pola leđa ošišala na onu tvoju prošlu dužinu negdje prije srednje i bilo mi je prestravično razdoblje dok je rasla. još uvijek me hvata jeza od toga pa definitivno odgađam te kratke frizure na još dugo dugo.
a jako mi paše imati neke dijelove duže da mogu s njima neš raditi, viklati, vezat u repove itd. sad me jako vesele ukrasi za kosu, špangice, gumice itd :D

callac

Post by callac » 03 May 2010, 00:54

elrania wrote:
callac wrote: hihi, tako to ide, zato sam se i sjetila sestre jer je sve počelo izbrijavanjem ispod i na kraju kad joj je malko naraslo(ko tebi sad) je svu kosu prvi put na kratko ošišala. Al sam zato ja svoju do guzice odrezala u jednom potezu, bez prijelaznih razdoblja, na cesti me nitko nije kužio prvih tjedan dana :lol:
tak sam ja svoju s pola leđa ošišala na onu tvoju prošlu dužinu negdje prije srednje i bilo mi je prestravično razdoblje dok je rasla. još uvijek me hvata jeza od toga pa definitivno odgađam te kratke frizure na još dugo dugo.
a jako mi paše imati neke dijelove duže da mogu s njima neš raditi, viklati, vezat u repove itd. sad me jako vesele ukrasi za kosu, špangice, gumice itd :D
blje, ja sam se jedva čekala otarasiti rajfova, špangica da ti ne pričam i onog užasnog osjećaja nakon cjelodnevno vezanog repa, skalp me znao ubijati!!! I baš zbog tih pomagala više nema šansi da klasično puštam kosu, kad naraste gornji sloj, pušta se iznutra 8)
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 03 May 2010, 00:59

haha, ja sad svaki put kad odem negdje do grada kupim neš za kosu :lol: imat ću hrpetinu đinđi za koji tjedan da ih neću imati kamo stavljati :lol:

callac

Post by callac » 03 May 2010, 01:11

elrania wrote:haha, ja sad svaki put kad odem negdje do grada kupim neš za kosu :lol: imat ću hrpetinu đinđi za koji tjedan da ih neću imati kamo stavljati :lol:
ja zato kupujem raznorazne preparate, fenove, pegle....taman kad sam našla fen koji sam tražila i kupila ga, ne mogu ga iskoristiti jer sam previše skratila kosu :cry: i to sve u dan razlike :rolleyes:
niš, ak u zubariji ne bude posla, malo ću fušariti kao frizerski salon :lol:
If one of them is dead.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 03 May 2010, 11:49

Ja ne znam što bih uradio sa svojom kosom :(
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Wendigo

Post by Wendigo » 03 May 2010, 12:45

DrugsBunny wrote:Ja ne znam što bih uradio sa svojom kosom :(
taj problem je prije 2 mj. i mene mučio pa sam ga riješio ovako:
Image
:mrgreen:

Decadentor

Post by Decadentor » 03 May 2010, 12:46

Wendigo wrote:
DrugsBunny wrote:Ja ne znam što bih uradio sa svojom kosom :(
taj problem je prije 2 mj. i mene mučio pa sam ga riješio ovako:
Image
:mrgreen:
aw thats brutal :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 03 May 2010, 12:49

ma nije. :lol: ogulio cijelu glavu na 3mm i preporodio sam se. jedino sam bradu brkove i zulufe ostavio. :)
em mi dobro stoji (nije egocentrija već činjenica :mrgreen:), em nema više zajebancije i gnjavaže s rađenjem frizure i fakin zaležanosti ujutro koju je moguće ispraviti samo pranjem kose, fenom itd itd...
danas opet ne šišanje.

Ašow

Post by Ašow » 03 May 2010, 14:15

Image

Ja ga rjesavam ovako.
Kad nemam volje, onda uzmem masinicu :)

i sve ovo sto si rekao stoji, naime, prije sam imao dugu kosu.
--------
Last.fm

Wendigo

Post by Wendigo » 03 May 2010, 16:56

jednom sam krenuo puštati kosu. došla do uha, počelo mi full smetati i popizdio sam i skratio sve.. :mrgreen:
kratka kosa FTW!

Ašow

Post by Ašow » 03 May 2010, 19:14

Wendigo wrote:jednom sam krenuo puštati kosu. došla do uha, počelo mi full smetati i popizdio sam i skratio sve.. :mrgreen:
kratka kosa FTW!
Meni je bila ispod ramena.
To dok sam bio srednja, u trecem srednje sam obrijo glavu i otada je kosa kratka ili je nema.
--------
Last.fm

Post Reply