i ne mislim mijenjati.
Objavi svoju sliku
- Wendigo
Re: Objavi svoju sliku
ja se već skoro dva mjeseca šišam na cca 3mm.
i ne mislim mijenjati.
i ne mislim mijenjati.
- A$H
na drugoj fotki se kuzi..manje bi se kuzilo da je sve kratko i nabacano..i da 90% ljudi koji su ovo napravili(koje znam) su na kraju u roku par mj..sve makli s glave..totalno srezali kosu..callac wrote:Tak je moja seka furala neke '95-tesamo još kraće, višlje i na crnu kosu.
Sad kužim da ti je baš rijetka kosa, ono što si prije govorila al se nije vidjelo. Moja je još krača sa strane, al je gusta kao čekinje pa se glava uopće ne prozire unatoč plavoj boji. Mic po mic i budeš završila na kratkoj, ovo ti je proba i vidi se da bi ti c00l stajalo!
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- callac
hihi, tako to ide, zato sam se i sjetila sestre jer je sve počelo izbrijavanjem ispod i na kraju kad joj je malko naraslo(ko tebi sad) je svu kosu prvi put na kratko ošišala. Al sam zato ja svoju do guzice odrezala u jednom potezu, bez prijelaznih razdoblja, na cesti me nitko nije kužio prvih tjedan danaelrania wrote:uh, oh, možda jednog danacallac wrote:Mic po mic i budeš završila na kratkoj, ovo ti je proba i vidi se da bi ti c00l stajalo!
sad sam skratila na dužinu do ramena, al ne bih tak skoro išla dalje od toga.
nadam se da će mi manjak kose spriječiti petljanje i daljnje ispadanje, jer me izluđivalo koliko sam čvorova čupala van u zadnje vrijeme.
i sljedeći put ide dolje još bar centimetar s bočnih strana.
Ja sam najnovije odlučila puštat samo gornji sloj kose(irokez) a sve ostalo šišam, brijem da će na moru bit zakon sa takvom kosom (jedva čekam
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ovaj razgovor o kosi me ubija, samo što je meni sad odjednom žao što sam se šišnula 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- elrania
tak sam ja svoju s pola leđa ošišala na onu tvoju prošlu dužinu negdje prije srednje i bilo mi je prestravično razdoblje dok je rasla. još uvijek me hvata jeza od toga pa definitivno odgađam te kratke frizure na još dugo dugo.callac wrote: hihi, tako to ide, zato sam se i sjetila sestre jer je sve počelo izbrijavanjem ispod i na kraju kad joj je malko naraslo(ko tebi sad) je svu kosu prvi put na kratko ošišala. Al sam zato ja svoju do guzice odrezala u jednom potezu, bez prijelaznih razdoblja, na cesti me nitko nije kužio prvih tjedan dana![]()
a jako mi paše imati neke dijelove duže da mogu s njima neš raditi, viklati, vezat u repove itd. sad me jako vesele ukrasi za kosu, špangice, gumice itd
- callac
blje, ja sam se jedva čekala otarasiti rajfova, špangica da ti ne pričam i onog užasnog osjećaja nakon cjelodnevno vezanog repa, skalp me znao ubijati!!! I baš zbog tih pomagala više nema šansi da klasično puštam kosu, kad naraste gornji sloj, pušta se iznutraelrania wrote:tak sam ja svoju s pola leđa ošišala na onu tvoju prošlu dužinu negdje prije srednje i bilo mi je prestravično razdoblje dok je rasla. još uvijek me hvata jeza od toga pa definitivno odgađam te kratke frizure na još dugo dugo.callac wrote: hihi, tako to ide, zato sam se i sjetila sestre jer je sve počelo izbrijavanjem ispod i na kraju kad joj je malko naraslo(ko tebi sad) je svu kosu prvi put na kratko ošišala. Al sam zato ja svoju do guzice odrezala u jednom potezu, bez prijelaznih razdoblja, na cesti me nitko nije kužio prvih tjedan dana![]()
a jako mi paše imati neke dijelove duže da mogu s njima neš raditi, viklati, vezat u repove itd. sad me jako vesele ukrasi za kosu, špangice, gumice itd
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
haha, ja sad svaki put kad odem negdje do grada kupim neš za kosu
imat ću hrpetinu đinđi za koji tjedan da ih neću imati kamo stavljati 
- callac
ja zato kupujem raznorazne preparate, fenove, pegle....taman kad sam našla fen koji sam tražila i kupila ga, ne mogu ga iskoristiti jer sam previše skratila kosuelrania wrote:haha, ja sad svaki put kad odem negdje do grada kupim neš za kosuimat ću hrpetinu đinđi za koji tjedan da ih neću imati kamo stavljati
niš, ak u zubariji ne bude posla, malo ću fušariti kao frizerski salon
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- DrugsBunny
Ja ne znam što bih uradio sa svojom kosom 
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Wendigo
taj problem je prije 2 mj. i mene mučio pa sam ga riješio ovako:DrugsBunny wrote:Ja ne znam što bih uradio sa svojom kosom

- Decadentor
aw thats brutalWendigo wrote:taj problem je prije 2 mj. i mene mučio pa sam ga riješio ovako:DrugsBunny wrote:Ja ne znam što bih uradio sa svojom kosom

- Wendigo
ma nije.
ogulio cijelu glavu na 3mm i preporodio sam se. jedino sam bradu brkove i zulufe ostavio. 
em mi dobro stoji (nije egocentrija već činjenica
), em nema više zajebancije i gnjavaže s rađenjem frizure i fakin zaležanosti ujutro koju je moguće ispraviti samo pranjem kose, fenom itd itd...
danas opet ne šišanje.
em mi dobro stoji (nije egocentrija već činjenica
danas opet ne šišanje.
- Ašow

Ja ga rjesavam ovako.
Kad nemam volje, onda uzmem masinicu
i sve ovo sto si rekao stoji, naime, prije sam imao dugu kosu.
- Wendigo
jednom sam krenuo puštati kosu. došla do uha, počelo mi full smetati i popizdio sam i skratio sve..
kratka kosa FTW!
kratka kosa FTW!
- Ašow
Meni je bila ispod ramena.Wendigo wrote:jednom sam krenuo puštati kosu. došla do uha, počelo mi full smetati i popizdio sam i skratio sve..![]()
kratka kosa FTW!
To dok sam bio srednja, u trecem srednje sam obrijo glavu i otada je kosa kratka ili je nema.