Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Studeni

Post by Studeni » 26 Feb 2008, 23:34

elrania wrote:
Boby wrote: @elrania - kakvi su ti dojmovi o Magnoliji? Ljude kojima se je taj film svidio mogu nabrojiti na prste jedne ruke a i ta ruka ne mora biti sa svim prstima
nisam gledala :? sram me, jbga, al eto
imam ga tu negdje i bas sam ga sad u biti i htjela pogledati jer ga cuvam dosta dugo na policama, al se zagubilo
budem ga vec... ako nista, skidam ga opet
jujuju!! pec pec!! :wink: :wink:
brzo na gledanje! :lol:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Boby

Post by Boby » 26 Feb 2008, 23:48

Ajd, nadam se da bu ti se svidio makar ga je teško pogledati u komadu. Po meni najbolji Andersenov film a vjerojatno i jedan od najboljih filmova koji se ne ubrajaju u klasike stare škole

Studeni

Post by Studeni » 26 Feb 2008, 23:56

Boby wrote:Ajd, nadam se da bu ti se svidio makar ga je teško pogledati u komadu. Po meni najbolji Andersenov film a vjerojatno i jedan od najboljih filmova koji se ne ubrajaju u klasike stare škole
tebi bilo teško u komadu? meni proletio... :wink:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Vorador

Post by Vorador » 27 Feb 2008, 00:28

Sweeny Todd - 4/5 Jako zabavan film. Vizualno impresivan i atmosferičan. Iznenadila me količina mesarenja i bolešćine u filmu.

Boby

Post by Boby » 27 Feb 2008, 12:01

Studeni wrote:
Boby wrote:Ajd, nadam se da bu ti se svidio makar ga je teško pogledati u komadu. Po meni najbolji Andersenov film a vjerojatno i jedan od najboljih filmova koji se ne ubrajaju u klasike stare škole
tebi bilo teško u komadu? meni proletio... :wink:
Pa kada sam ga prvi puta gledao nisam bio raspoložen da uopće išta gledam. Snimao sam ga (bilo je to premijerno prikazivanje na TV-u) pa se nisam niti prisiljavao da ga odgledam do kraja. Film inače traje oko 3 sata i koliko god bio dobar ak ga imam snimljenog teško da ću ga pogledati u komadu. Inače mi je svaka scena toliko dobra da bih ju mogao gledati kao odvojen film

Aryx

Post by Aryx » 27 Feb 2008, 12:08

ja obozavam filmove koji traju duze od 2 h ... kao npr. once apon a time in america . uvijek odgledam u komadu :D
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Knatchbull

Post by Knatchbull » 27 Feb 2008, 15:17

16 blocks
ništa posebno. previše klišeja, predviljivosti, dijalozi loši i nezanimljivi, eventualno akcija na trenutke izgleda dobro. Willisu ne paše ovakva uloga umornog, istrošenog murjaka koji prolazi katarzu iz lošeg u dobrog policajca. svjedok kojeg štiti, mladi crnac, prototip lokalnog dilera je previše iritantan tim retardiranim glasićem i non-stop istom spikom kako on mora biti negdje. kraj nije mogao ispasti patetičnije, tipično američki...
2/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Freddy

Post by Freddy » 27 Feb 2008, 19:19

Aryx wrote:ja obozavam filmove koji traju duze od 2 h ... kao npr. once apon a time in america . uvijek odgledam u komadu :D
poslije Scarfacea najbolji gang film
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Feb 2008, 19:27

Freddy wrote:
Aryx wrote:ja obozavam filmove koji traju duze od 2 h ... kao npr. once apon a time in america . uvijek odgledam u komadu :D
poslije Scarfacea najbolji gang film

draži mje "Once Upon a Time in the West"
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 27 Feb 2008, 19:29

Little Miss Sunshine - 3.8/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Knatchbull

Post by Knatchbull » 28 Feb 2008, 01:02

A$H wrote:Little Miss Sunshine - 3.8/5
zakon film :lol: najjače je kad kradu djedovo mrtvo tijelo iz bolnice (zvuči morbidno, ali oni koji su gledali film znaju da nije) :rotflmao: :rotflmao:
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]

Knatchbull

Post by Knatchbull » 28 Feb 2008, 01:16

Premonition
solidan triler s elementima horrora. Zbunjujuća radnja stvara paranoičnu atmsferu, ali problem je što je previše toga ostalo neobjašnjeno. Sandra je dobro odradila ulogu, lako se uživiš u njezin lik.
3,5/5

GreenHornet

Post by GreenHornet » 28 Feb 2008, 02:41

"Umri muški 4"
8/10
Fascinantno je kako Mclane za par sati stigne autom iz NY u Virginiju... :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

A$H

Post by A$H » 28 Feb 2008, 08:09

City On Fire - 4.5/5 super film..a Tarantino kod mene tone sve dublje i dublje u govna po originalnosti...nakon Faster Pussycat Kill Kill,sve zakon scene iz Reservoir Dogs-a je ukrao iz ovog filma spoileri (napucavanje sa policijom po ulici koja dolazi tokom pljacke, kraj kad pljackasi nisane jedan u drugoga jer je netko medu njima drot,isto optuzivanje tko je drot od strane sefa,drot pobere isto metak u trbuh,pucanje iz 2 pistolja na policijski auto na isti nacin kako je to radio i Mr. White...) end
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

horkolerbus

Post by horkolerbus » 28 Feb 2008, 10:54

john rambo 4 ,a hell yeaaaa razbija,kakva brutalnost,steta sto nije bilo jos akcije,tj . kako se sunja sam pa ih skida jednog po jednog
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz

Post Reply