Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
-
Studeni
elrania wrote:Boby wrote:
@elrania - kakvi su ti dojmovi o Magnoliji? Ljude kojima se je taj film svidio mogu nabrojiti na prste jedne ruke a i ta ruka ne mora biti sa svim prstima
nisam gledala

sram me, jbga, al eto
imam ga tu negdje i bas sam ga sad u biti i htjela pogledati jer ga cuvam dosta dugo na policama, al se zagubilo
budem ga vec... ako nista, skidam ga opet
jujuju!! pec pec!!
brzo na gledanje!

Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
Boby
Ajd, nadam se da bu ti se svidio makar ga je teško pogledati u komadu. Po meni najbolji Andersenov film a vjerojatno i jedan od najboljih filmova koji se ne ubrajaju u klasike stare škole
-
Studeni
Boby wrote:Ajd, nadam se da bu ti se svidio makar ga je teško pogledati u komadu. Po meni najbolji Andersenov film a vjerojatno i jedan od najboljih filmova koji se ne ubrajaju u klasike stare škole
tebi bilo teško u komadu? meni proletio...

Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
-
Vorador
Sweeny Todd - 4/5 Jako zabavan film. Vizualno impresivan i atmosferičan. Iznenadila me količina mesarenja i bolešćine u filmu.
-
Boby
Studeni wrote:Boby wrote:Ajd, nadam se da bu ti se svidio makar ga je teško pogledati u komadu. Po meni najbolji Andersenov film a vjerojatno i jedan od najboljih filmova koji se ne ubrajaju u klasike stare škole
tebi bilo teško u komadu? meni proletio...

Pa kada sam ga prvi puta gledao nisam bio raspoložen da uopće išta gledam. Snimao sam ga (bilo je to premijerno prikazivanje na TV-u) pa se nisam niti prisiljavao da ga odgledam do kraja. Film inače traje oko 3 sata i koliko god bio dobar ak ga imam snimljenog teško da ću ga pogledati u komadu. Inače mi je svaka scena toliko dobra da bih ju mogao gledati kao odvojen film
-
Aryx
ja obozavam filmove koji traju duze od 2 h ... kao npr. once apon a time in america . uvijek odgledam u komadu

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
-
Knatchbull
16 blocks
ništa posebno. previše klišeja, predviljivosti, dijalozi loši i nezanimljivi, eventualno akcija na trenutke izgleda dobro. Willisu ne paše ovakva uloga umornog, istrošenog murjaka koji prolazi katarzu iz lošeg u dobrog policajca. svjedok kojeg štiti, mladi crnac, prototip lokalnog dilera je previše iritantan tim retardiranim glasićem i non-stop istom spikom kako on mora biti negdje. kraj nije mogao ispasti patetičnije, tipično američki...
2/5
[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Freddy
Aryx wrote:ja obozavam filmove koji traju duze od 2 h ... kao npr. once apon a time in america . uvijek odgledam u komadu

poslije Scarfacea najbolji gang film
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
-
maddjuro
Freddy wrote:Aryx wrote:ja obozavam filmove koji traju duze od 2 h ... kao npr. once apon a time in america . uvijek odgledam u komadu

poslije Scarfacea najbolji gang film
draži mje "Once Upon a Time in the West"
I may be an idiot, but i am no fool.
-
A$H
Little Miss Sunshine - 3.8/5
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Knatchbull
A$H wrote:Little Miss Sunshine - 3.8/5
zakon film

najjače je kad kradu djedovo mrtvo tijelo iz bolnice (zvuči morbidno, ali oni koji su gledali film znaju da nije)

[i]Men never do evil so completely and cheerfully as when they do it from a religious conviction.[/i]
-
Knatchbull
Premonition
solidan triler s elementima horrora. Zbunjujuća radnja stvara paranoičnu atmsferu, ali problem je što je previše toga ostalo neobjašnjeno. Sandra je dobro odradila ulogu, lako se uživiš u njezin lik.
3,5/5
-
GreenHornet
"Umri muški 4"
8/10
Fascinantno je kako Mclane za par sati stigne autom iz NY u Virginiju...

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
A$H
City On Fire - 4.5/5 super film..a Tarantino kod mene tone sve dublje i dublje u govna po originalnosti...nakon Faster Pussycat Kill Kill,sve zakon scene iz Reservoir Dogs-a je ukrao iz ovog filma spoileri (napucavanje sa policijom po ulici koja dolazi tokom pljacke, kraj kad pljackasi nisane jedan u drugoga jer je netko medu njima drot,isto optuzivanje tko je drot od strane sefa,drot pobere isto metak u trbuh,pucanje iz 2 pistolja na policijski auto na isti nacin kako je to radio i Mr. White...) end
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
horkolerbus
-
john rambo 4 ,a hell yeaaaa razbija,kakva brutalnost,steta sto nije bilo jos akcije,tj . kako se sunja sam pa ih skida jednog po jednog
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz