joj, ti i tvoje čZadro wrote:Ma neče meni niko ubit volju bez brige![]()
Ja ču probat pa šta bude bude. Imam ja i drugih mogučnosti ako ne upadnem.
a koje su druge želje?
joj, ti i tvoje čZadro wrote:Ma neče meni niko ubit volju bez brige![]()
elrania wrote:joj, ti i tvoje čZadro wrote:Ma neče meni niko ubit volju bez brige![]()
a koje su druge želje?
ma nikom ja ne ubijam volju, ali za akademiju vrijedi ona be careful what you wish for...ja mu želim svu sreću, neka mu akademija bude odskočna daska za daljni napredak, al isto tako neka se pripremi da na to da akademija i nije baš ono što zamišljaGhostface wrote:Ne moraš čoviku odma ubit volju, filmophil, tim više šta ti se sve bazira na rekla-kazala a ne na osobnom iskustvu.
Da, to odjebi u startu, više od pola mog razreda je išlo na to i samo je jedna ženska upala. A i sranje je cila struka, viruj mi. Da mogu opet birat smjer u zdravstvenoj školi uzeja bi laborante.Zadro wrote:elrania wrote:joj, ti i tvoje čZadro wrote:Ma neče meni niko ubit volju bez brige![]()
a koje su druge želje?![]()
Nemogu se odviknut od tog.
Psihologija mi je drugi izbor. Dvije godine sam imao odličnu profesoricu i točno nas je uputila šta moramo naučit za maturu i to definitivno uzimam na maturi u slučaju da ne upadnem na ADU.
Treči izbor mi je povijest umjetnosti i likovni također uzimam na maturi.
A kakti četvrti mi je farmacija jer me starci tjeraju na to al to sam ziher da neču upast
s maturom ti se više manje bilo gdje lakše upisat nego prijašnjih godina...to ti je raj za slabije učenike u srednjoj...naravno, ne možeš sve prek noći riješit, al napiši dobro maturu i otvorena su ti vrata za skoro sve tvoje željeZadro wrote:A kakti četvrti mi je farmacija jer me starci tjeraju na to al to sam ziher da neču upast
giglZadro wrote:elrania wrote:joj, ti i tvoje čZadro wrote:Ma neče meni niko ubit volju bez brige![]()
a koje su druge želje?![]()
Nemogu se odviknut od tog.
Psihologija mi je drugi izbor. Dvije godine sam imao odličnu profesoricu i točno nas je uputila šta moramo naučit za maturu i to definitivno uzimam na maturi u slučaju da ne upadnem na ADU.
Treči izbor mi je povijest umjetnosti i likovni također uzimam na maturi.
A kakti četvrti mi je farmacija jer me starci tjeraju na to al to sam ziher da neču upast
Još ni sam neznamelrania wrote: gigl![]()
a ovo za 3. izbor, to misliš likovna akademina il šta? pov. um. je dvopredmetni pa ak misliš na ffzg to onda moraš još nešto uzeti ko 2. studij.
generalno gledajući, pum je nešto na što se od sveg navedenog može najlakše upast.
za psih nemam pojma kak je sad kad je državna uvedena, al prije je trebalo bit dosta visoko pozicioniran za upad.
??????????WTF???????????john_constantine wrote:hm, psihologija... jedan od smjerova za koje sam nekoć planirao sve dok me nisu "spustili" stručnjaci jer nagluhi mogu biti samo ekonomisti ili komercijalisti...
ah, ista država koja govori da poslije srednje imamo pravo samo na jedan slušni aparat svakih pet godina, jer po njima "što će nam oba dva doma?" Mislim, takav sam odgovor dobio kada sam jedanput pitao.Andrej wrote:??????????WTF???????????john_constantine wrote:hm, psihologija... jedan od smjerova za koje sam nekoć planirao sve dok me nisu "spustili" stručnjaci jer nagluhi mogu biti samo ekonomisti ili komercijalisti...
Kakva je to glupost? Pa ako si nagluv, nisu ti jezik odsekli???? Šta, nikad nisu čuli za slušni aparat?![]()