Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Locked
elrania

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by elrania » 07 Sep 2010, 18:04

Zadro wrote:Ma neče meni niko ubit volju bez brige :mrgreen:
Ja ču probat pa šta bude bude. Imam ja i drugih mogučnosti ako ne upadnem.
joj, ti i tvoje č :lol:

a koje su druge želje? :D

Josef K

Post by Josef K » 07 Sep 2010, 18:07

elrania wrote:

:lol: :lol: Nemogu se odviknut od tog.
Psihologija mi je drugi izbor. Dvije godine sam imao odličnu profesoricu i točno nas je uputila šta moramo naučit za maturu i to definitivno uzimam na maturi u slučaju da ne upadnem na ADU.
Treči izbor mi je povijest umjetnosti i likovni također uzimam na maturi.
A kakti četvrti mi je farmacija jer me starci tjeraju na to al to sam ziher da neču upast :lol:

filmofil

Post by filmofil » 07 Sep 2010, 18:08

Ghostface wrote:Ne moraš čoviku odma ubit volju, filmophil, tim više šta ti se sve bazira na rekla-kazala a ne na osobnom iskustvu. :roll:
ma nikom ja ne ubijam volju, ali za akademiju vrijedi ona be careful what you wish for...ja mu želim svu sreću, neka mu akademija bude odskočna daska za daljni napredak, al isto tako neka se pripremi da na to da akademija i nije baš ono što zamišlja
This is the Zodiac speaking.

Scarface

Post by Scarface » 07 Sep 2010, 18:10

Zadro wrote:
elrania wrote:

Psihologija mi je drugi izbor. Dvije godine sam imao odličnu profesoricu i točno nas je uputila šta moramo naučit za maturu i to definitivno uzimam na maturi u slučaju da ne upadnem na ADU.
A kakti četvrti mi je farmacija jer me starci tjeraju na to al to sam ziher da neču upast :lol:
Da, to odjebi u startu, više od pola mog razreda je išlo na to i samo je jedna ženska upala. A i sranje je cila struka, viruj mi. Da mogu opet birat smjer u zdravstvenoj školi uzeja bi laborante.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

filmofil

Post by filmofil » 07 Sep 2010, 18:11

Zadro wrote:A kakti četvrti mi je farmacija jer me starci tjeraju na to al to sam ziher da neču upast :lol:
s maturom ti se više manje bilo gdje lakše upisat nego prijašnjih godina...to ti je raj za slabije učenike u srednjoj...naravno, ne možeš sve prek noći riješit, al napiši dobro maturu i otvorena su ti vrata za skoro sve tvoje želje

meni je tako drago što sam bio ta pokusna generacija, u srednjoj sam bio užasan učenik, sve mi se svodilo na zajebanciju, al na kraju je ispalo da sam birao između 5 fakulteta :D
This is the Zodiac speaking.

elrania

Post by elrania » 07 Sep 2010, 18:12

Zadro wrote:
elrania wrote:

gigl :mrgreen:

a ovo za 3. izbor, to misliš likovna akademina il šta? pov. um. je dvopredmetni pa ak misliš na ffzg to onda moraš još nešto uzeti ko 2. studij.

generalno gledajući, pum je nešto na što se od sveg navedenog može najlakše upast.
za psih nemam pojma kak je sad kad je državna uvedena, al prije je trebalo bit dosta visoko pozicioniran za upad.

Josef K

Post by Josef K » 07 Sep 2010, 18:17

elrania wrote: gigl :mrgreen:

a ovo za 3. izbor, to misliš likovna akademina il šta? pov. um. je dvopredmetni pa ak misliš na ffzg to onda moraš još nešto uzeti ko 2. studij.

generalno gledajući, pum je nešto na što se od sveg navedenog može najlakše upast.
za psih nemam pojma kak je sad kad je državna uvedena, al prije je trebalo bit dosta visoko pozicioniran za upad.
Još ni sam neznam :lol:
Nisam se previše raspitivao za to jer kao imam još vremena :lol:

elrania

Post by elrania » 07 Sep 2010, 18:23

a dobro, kako god odlučio, g'luck.

... ali psihologiju toplo preporučam. :D

Andrej

Post by Andrej » 07 Sep 2010, 18:24

Burazer mi upravo završava farmaciju i ako i pomisliš da uletiš u to, budi spreman na pakao od učenja. U zavisnosti od smera, mnogo težak faks.
Dobre stvari su - malo muškaraca u struci i uvek ćeš imati prednost pri zapošljavanju (jbg. cure, ne idemo na 5 trudničkih bolovanja :oops: ), a druga je - veoma dobra plata svugde.
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2010, 18:33

hm, psihologija... jedan od smjerova za koje sam nekoć planirao sve dok me nisu "spustili" stručnjaci jer nagluhi mogu biti samo ekonomisti ili komercijalisti... Bar je tako bilo prije 10 - 15 godina, a i u razgovoru s mojom generacijom nagluhih, nema niti jednog koji nije završio nešto drugo osim toga. Ironično je da su ih stavljali tamo radi manjka socijalizacije (odnosno, nema potrebe za razgovorom, telefoni i slično), a na kraju svaki od njih kao i ja na kraju radi na poslu gdje je svaki dan potrebna komunikacija. :kokicarenje:
Michel puši karu.

Sammy

Post by Sammy » 07 Sep 2010, 21:44

vecer
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Wendigo

Post by Wendigo » 07 Sep 2010, 22:08

odoh na jednu epku losta i spat..
najti najt.

Andrej

Post by Andrej » 07 Sep 2010, 22:14

john_constantine wrote:hm, psihologija... jedan od smjerova za koje sam nekoć planirao sve dok me nisu "spustili" stručnjaci jer nagluhi mogu biti samo ekonomisti ili komercijalisti...
??????????WTF???????????
Kakva je to glupost? Pa ako si nagluv, nisu ti jezik odsekli???? Šta, nikad nisu čuli za slušni aparat? :axe: :skrujufakju:
We're all mad here...

john_constantine

Post by john_constantine » 07 Sep 2010, 22:34

Andrej wrote:
john_constantine wrote:hm, psihologija... jedan od smjerova za koje sam nekoć planirao sve dok me nisu "spustili" stručnjaci jer nagluhi mogu biti samo ekonomisti ili komercijalisti...
??????????WTF???????????
Kakva je to glupost? Pa ako si nagluv, nisu ti jezik odsekli???? Šta, nikad nisu čuli za slušni aparat? :axe: :skrujufakju:
ah, ista država koja govori da poslije srednje imamo pravo samo na jedan slušni aparat svakih pet godina, jer po njima "što će nam oba dva doma?" Mislim, takav sam odgovor dobio kada sam jedanput pitao. :skrujufakju:

Ma i kada imaš slušne aparate, to ne znači da zato imaš savršeni sluh. A i prije 10 godina nisu bili tako razvijeni kao danas, kada već za prilično visoku cijenu možeš nabaviti nove modele koje imaju zaštitnu plastiku protiv vlage i znoja što me muči cijeli život. Ali već sam ove nove kvalitetnije platio vrlo skupo jer HZZO pokriva samo stare šugave modele, s kojima ne razumiješ niti kurca, a koštaju pišljivih 1000 kn, koliko imaš jedino pravo.

Sada, da li se danas što poboljšala situacija, ne znam. Na području slušnih aparatića se poboljšala tehnologija, ali to i treba platiti od 5000 - 7000 kn za svaki komad. I onda kada sam čuo za nekakav streamer koji omogućuje kvalitetno slušanje tekstova u pjesmama i slično, popizdiš kada doznaš da košta bar sigurno 5000 kn.

Zato nikako ne razumijem niti podnosim neke osobe koje su izgubile čak oba dva slušna aparatića (jedan jer je bio pijan kao stoka, a drugi doma i ne može ga nikako naći) i sada se tako snalazi. Žalosno je da Europa i SAD imaju puno veća prava za nagluhe i gluhe nego mi u Hrvatskoj.

A to što su stvari koje su invalidi, ne samo nagluhi naučili, zastarjeli i danas nepotrebni ili zaboravljeni, to je druga priča. :kokicarenje:
Michel puši karu.

Andrej

Post by Andrej » 07 Sep 2010, 23:13

Kod ovih mojih ne bi dobio ni taj jedan :zubifale:
Kao doneli zakon da svaki poslodavac na 10 radnika mora zaposliti jednog invalida i naravno, direktori prijave sebe i svoju rodbinu u tu grupaciju :skrujufakju:
Nemoj da se ljutiš, ali iskreno mislim da to što si nagluv te ne čini invalidom niti polu/invalidom. Možda si to samo kad se napiješ i kao na onom koncertu padneš na tuđu devojku :lol: :partyman: :lol:
We're all mad here...

Locked