Grindhouse
- metallicat
- metallicat
-
e točno to, tako sam ja,prvo DP i razočarao se, i onda PT i ostao paf nakon takvog filma,metallicat wrote:najbolje je za one koji nisu gledali ni jedan od ta dva da prvo pogledaju DP i razočaraju se pa onda PT da poprave toUnreal wrote:Planet Terror je odličan,ali ipak nekak mi nije na istom levelu kao Evil Dead i Braindead filmovi.
Death Proof nisam gledao i trenutno me ne zanima.![]()

- Vorador
- metallicat
samo refresham da mi netko odgmetallicat wrote:slažem seJohn_Ryder wrote:Pogledao danas death proof i planet terror.
Death Proof - užasno dosadan film,jedino mi valjaju oni sudari kad ubija one trebe i na kraju onaj fajt. 5/10
Planet Terror - e ovo je film i pol,definitivno horor godine,nemam šta za kritizirat,u ovom film sam vidio sve
što se treba vidjeti u filmu ( akcija,krv,zgodne ženske,predobri killovi. Pogotovo onaj zadnji.Ima scena za pamćenje
koliko me volja![]()
![]()
10/10ali tu sam da nešto pitam
ja nisam u 3 gledanja skužila zašto onaj doktor, muž od dakote (valjda se tako zove) stalno sebi od početka mjeri temp i pipa puls
?

-
Evil dead 2 nemre ipak nadmašiti budući da nemaju prezabavnog i smješnog junaka kao Bruce Campbell i Robert Rodriguez makar je obavio odličan posao nije dobar pri postavljanju ludih kuteva kamera i miksanju atmosfere,humora,krvi i akcije kao Sam Raimi u tom filmu.Vorador wrote:Po meni je baš u rangu s ta dva filma. Evil Dead 2, Braindead i Planet Terror top 3 najzajebantskijih horrora ikada.Unreal wrote:Planet Terror je odličan,ali ipak nekak mi nije na istom levelu kao Evil Dead i Braindead filmovi.
Death Proof nisam gledao i trenutno me ne zanima.
Braindead mi je malčice bolji zbog zabavnijeg i glupljeg junaka i kung fu svečenika.
The Return of the Living Dead koj sam gledao prije par dana mi je nekak malo bolje sjeo od ovoga.
BTW Planet Terror mi je i dalje odličan film makar nije dobar kao ovi filmovi koje sam naveo gore
- A$H
u zadnjih tjedan dana sam ga pogledao 3 puta...metallicat wrote:samo refresham da mi netko odgmetallicat wrote:slažem seJohn_Ryder wrote:Pogledao danas death proof i planet terror.
Death Proof - užasno dosadan film,jedino mi valjaju oni sudari kad ubija one trebe i na kraju onaj fajt. 5/10
Planet Terror - e ovo je film i pol,definitivno horor godine,nemam šta za kritizirat,u ovom film sam vidio sve
što se treba vidjeti u filmu ( akcija,krv,zgodne ženske,predobri killovi. Pogotovo onaj zadnji.Ima scena za pamćenje
koliko me volja![]()
![]()
10/10ali tu sam da nešto pitam
ja nisam u 3 gledanja skužila zašto onaj doktor, muž od dakote (valjda se tako zove) stalno sebi od početka mjeri temp i pipa puls
?
![]()
pa mjeri temp zato jer se cesto nervira,pa sa toplomjerom prati svoju smirenost..PA to i u filmu kaze toliko puta si ga pogledala i nisi cula/vidjela taj dio...Cak mu i onal lik kaze nemoj se uzrujati i zagrist ga(toplomjer) mogli biste se gadno razrezati,a doktor odgovara onda bi znao da nisam smiren i makne pokrivac sa mrtvaca,te uzrujan videnim zagrize ga(toplomjer)...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Boby
To mi je jedna od najdražih scena; a tek razlog zakaj se doktor uzrujalA$H wrote:u zadnjih tjedan dana sam ga pogledao 3 puta...metallicat wrote:samo refresham da mi netko odgmetallicat wrote: slažem seali tu sam da nešto pitam
?
![]()
pa mjeri temp zato jer se cesto nervira,pa sa toplomjerom prati svoju smirenost..PA to i u filmu kaze toliko puta si ga pogledala i nisi cula/vidjela taj dio...Cak mu i onal lik kaze nemoj se uzrujati i zagrist ga(toplomjer) mogli biste se gadno razrezati,a doktor odgovara onda bi znao da nisam smiren i makne pokrivac sa mrtvaca,te uzrujan videnim zagrize ga(toplomjer)...
- metallicat
a eto, nisam skužila. prvi put sam ga gledala kad je kino došao pred otprilike 2 mj, a kasnije kad sam ga gledala nisam imala nikakve titlove a nemogu jako pojačat pa ispalo tako..uglavnom tnxA$H wrote:u zadnjih tjedan dana sam ga pogledao 3 puta...metallicat wrote:samo refresham da mi netko odgmetallicat wrote: slažem seali tu sam da nešto pitam
?
![]()

- Vorador
- A$H
da imam i isto je, na pocetku je Machete trailer i isto ima Missing reel usred filma..Vorador wrote:e ti imaš na DVDu jel? zanima me da li je ista vezija kao iz kina tj. da li ima onaj fake trailer, missing reel i to? mislio sam si uzet ali sam nešto načuo da je malo izmjenjen na DVDu.A$H wrote:NP![]()
mogao bi dat opet danas sansu Death Proofu..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Vorador
ok, thanks.A$H wrote:da imam i isto je, na pocetku je Machete trailer i isto ima Missing reel usred filma..Vorador wrote:e ti imaš na DVDu jel? zanima me da li je ista vezija kao iz kina tj. da li ima onaj fake trailer, missing reel i to? mislio sam si uzet ali sam nešto načuo da je malo izmjenjen na DVDu.A$H wrote:NP![]()
mogao bi dat opet danas sansu Death Proofu..