Grindhouse

Mjesto za horore iz novog milenija.
metallicat

Post by metallicat » 02 Jan 2008, 14:48

ok..vidjet ću šta drugi kažu :D
Image

Unreal

Post by Unreal » 02 Jan 2008, 14:49

Planet Terror je odličan,ali ipak nekak mi nije na istom levelu kao Evil Dead i Braindead filmovi.
Death Proof nisam gledao i trenutno me ne zanima.

metallicat

Post by metallicat » 02 Jan 2008, 14:51

Unreal wrote:Planet Terror je odličan,ali ipak nekak mi nije na istom levelu kao Evil Dead i Braindead filmovi.
najbolje je za one koji nisu gledali ni jedan od ta dva da prvo pogledaju DP i razočaraju se pa onda PT da poprave to :lol:
Image

John_Ryder

Post by John_Ryder » 02 Jan 2008, 16:41

metallicat wrote:
Unreal wrote:Planet Terror je odličan,ali ipak nekak mi nije na istom levelu kao Evil Dead i Braindead filmovi.
najbolje je za one koji nisu gledali ni jedan od ta dva da prvo pogledaju DP i razočaraju se pa onda PT da poprave to :lol:
e točno to, tako sam ja,prvo DP i razočarao se, i onda PT i ostao paf nakon takvog filma, :D ,horor godine.

Vorador

Post by Vorador » 02 Jan 2008, 17:25

Po meni je baš u rangu s ta dva filma. Evil Dead 2, Braindead i Planet Terror top 3 najzajebantskijih horrora ikada. :lol:

metallicat

Post by metallicat » 02 Jan 2008, 17:27

metallicat wrote:
John_Ryder wrote:Pogledao danas death proof i planet terror.

Death Proof - užasno dosadan film,jedino mi valjaju oni sudari kad ubija one trebe i na kraju onaj fajt. 5/10

Planet Terror - e ovo je film i pol,definitivno horor godine,nemam šta za kritizirat,u ovom film sam vidio sve
što se treba vidjeti u filmu ( akcija,krv,zgodne ženske,predobri killovi. Pogotovo onaj zadnji.Ima scena za pamćenje
koliko me volja :supz: :prayer:
10/10
slažem se :D ali tu sam da nešto pitam :lol: ja nisam u 3 gledanja skužila zašto onaj doktor, muž od dakote (valjda se tako zove) stalno sebi od početka mjeri temp i pipa puls :oops: ?
samo refresham da mi netko odg :D
Image

Unreal

Post by Unreal » 02 Jan 2008, 17:34

Vorador wrote:
Po meni je baš u rangu s ta dva filma. Evil Dead 2, Braindead i Planet Terror top 3 najzajebantskijih horrora ikada. :lol:
Evil dead 2 nemre ipak nadmašiti budući da nemaju prezabavnog i smješnog junaka kao Bruce Campbell i Robert Rodriguez makar je obavio odličan posao nije dobar pri postavljanju ludih kuteva kamera i miksanju atmosfere,humora,krvi i akcije kao Sam Raimi u tom filmu.

Braindead mi je malčice bolji zbog zabavnijeg i glupljeg junaka i kung fu svečenika.

The Return of the Living Dead koj sam gledao prije par dana mi je nekak malo bolje sjeo od ovoga.

BTW Planet Terror mi je i dalje odličan film makar nije dobar kao ovi filmovi koje sam naveo gore

A$H

Post by A$H » 02 Jan 2008, 18:02

metallicat wrote:
metallicat wrote:
John_Ryder wrote:Pogledao danas death proof i planet terror.

Death Proof - užasno dosadan film,jedino mi valjaju oni sudari kad ubija one trebe i na kraju onaj fajt. 5/10

Planet Terror - e ovo je film i pol,definitivno horor godine,nemam šta za kritizirat,u ovom film sam vidio sve
što se treba vidjeti u filmu ( akcija,krv,zgodne ženske,predobri killovi. Pogotovo onaj zadnji.Ima scena za pamćenje
koliko me volja :supz: :prayer:
10/10
slažem se :D ali tu sam da nešto pitam :lol: ja nisam u 3 gledanja skužila zašto onaj doktor, muž od dakote (valjda se tako zove) stalno sebi od početka mjeri temp i pipa puls :oops: ?
u zadnjih tjedan dana sam ga pogledao 3 puta...

pa mjeri temp zato jer se cesto nervira,pa sa toplomjerom prati svoju smirenost..PA to i u filmu kaze toliko puta si ga pogledala i nisi cula/vidjela taj dio...Cak mu i onal lik kaze nemoj se uzrujati i zagrist ga(toplomjer) mogli biste se gadno razrezati,a doktor odgovara onda bi znao da nisam smiren i makne pokrivac sa mrtvaca,te uzrujan videnim zagrize ga(toplomjer)...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Boby

Post by Boby » 02 Jan 2008, 20:20

A$H wrote:
metallicat wrote:
metallicat wrote: slažem se :D ali tu sam da nešto pitam :lol: ja nisam u 3 gledanja skužila zašto onaj doktor, muž od dakote (valjda se tako zove) stalno sebi od početka mjeri temp i pipa puls :oops: ?

pa mjeri temp zato jer se cesto nervira,pa sa toplomjerom prati svoju smirenost..PA to i u filmu kaze toliko puta si ga pogledala i nisi cula/vidjela taj dio...Cak mu i onal lik kaze nemoj se uzrujati i zagrist ga(toplomjer) mogli biste se gadno razrezati,a doktor odgovara onda bi znao da nisam smiren i makne pokrivac sa mrtvaca,te uzrujan videnim zagrize ga(toplomjer)...
To mi je jedna od najdražih scena; a tek razlog zakaj se doktor uzrujal

metallicat

Post by metallicat » 03 Jan 2008, 00:48

A$H wrote:
metallicat wrote:
metallicat wrote: slažem se :D ali tu sam da nešto pitam :lol: ja nisam u 3 gledanja skužila zašto onaj doktor, muž od dakote (valjda se tako zove) stalno sebi od početka mjeri temp i pipa puls :oops: ?

a eto, nisam skužila. prvi put sam ga gledala kad je kino došao pred otprilike 2 mj, a kasnije kad sam ga gledala nisam imala nikakve titlove a nemogu jako pojačat pa ispalo tako..uglavnom tnx :wink:
Image

A$H

Post by A$H » 03 Jan 2008, 13:58

NP 8)

mogao bi dat opet danas sansu Death Proofu..

Vorador

Post by Vorador » 03 Jan 2008, 14:51

A$H wrote:NP 8)

e ti imaš na DVDu jel? zanima me da li je ista vezija kao iz kina tj. da li ima onaj fake trailer, missing reel i to? mislio sam si uzet ali sam nešto načuo da je malo izmjenjen na DVDu.

A$H

Post by A$H » 03 Jan 2008, 14:54

Vorador wrote:

e ti imaš na DVDu jel? zanima me da li je ista vezija kao iz kina tj. da li ima onaj fake trailer, missing reel i to? mislio sam si uzet ali sam nešto načuo da je malo izmjenjen na DVDu.
da imam i isto je, na pocetku je Machete trailer i isto ima Missing reel usred filma..

Vorador

Post by Vorador » 03 Jan 2008, 15:01

A$H wrote:
Vorador wrote:

da imam i isto je, na pocetku je Machete trailer i isto ima Missing reel usred filma..
ok, thanks. :D

A$H

Post by A$H » 03 Jan 2008, 21:55

heh njemacki poster za Death Proof

Image

prvo mi je bio totalno blesav,a sad mi i ok izgleda

Post Reply