Vizualno je sličniji dvojci, ali kvalitetom, način na koji je lik i priča obrađena...bliži je originalu...ima daleko više ozbiljnosti nego oba dva prethodna nastavka zajedno...dr mladjo wrote:hm...John_Ryder wrote:
ko stvorena za svoju ulogu u filmu.
ja se rasplakao kad su rekli da je SPOILER
@dragon - znači rambo je više bliži originalu neko drugom dijelu...lijepo
Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- Dragonrage
- Dragonrage
- john_constantine
SPOILER - SPOILER - SPOILER
Beowulf - kakvo sranje od filma.
Jeftina priča (imaju čudovište, dođe beowulf, pobije čudovište, poševi majku, a ona mu rodi zmaja i on ga ubije...) napucanu dosadnom romantikom (ako se to može smatrati romantikom, time što je više puta vara svoju ženu). CGi efekti su čisto preseravanje, čak se moglo i bez njih. Likovi izgledaju kao uobičajeni, ali borba trollova protiv ljudi je prebrza, u kaosu i ništa se ne vidi, a i jako iritira njegov iritatni krik.
Čudovišta su totalno nemaštovita, zlatni zmaj, angelina jolie s seksi tijelom i repom, bezvezni troll koji više liči na mutanta, nego na trolla, i Beowulf koji se gol bori protiv njega.
Hm, CGI efekti su ono, kao što sam kazao, bezveze, fora je ako gledate u kinima ili imate kućno kino doma, a ovako na televizoru dosadna zabava koja 15 minuta predugo traje. A to spominjanje krvi i sisa - valjda sam dobio cut verziju, krvi niti nema, a sisa još manje (kada se kažu sise, onda se misli i s bradavicama
), seksa nema. Ali zato imamo golog muškarca.
I šugav način na koji dokrajči trola.
A sama borba protiv zmaja, nekako sam ih se zasitio, dragonheart ili očajni dungeon of dragons, više mi nisu tako impresivni kao nekoć. I bezvezni završetak.
Ma film je više uspio radi CGI efekata, nego radi radnje ili nečega drugoga. Obični prenapuhani spektakl.
Beowulf - kakvo sranje od filma.
Čudovišta su totalno nemaštovita, zlatni zmaj, angelina jolie s seksi tijelom i repom, bezvezni troll koji više liči na mutanta, nego na trolla, i Beowulf koji se gol bori protiv njega.
Hm, CGI efekti su ono, kao što sam kazao, bezveze, fora je ako gledate u kinima ili imate kućno kino doma, a ovako na televizoru dosadna zabava koja 15 minuta predugo traje. A to spominjanje krvi i sisa - valjda sam dobio cut verziju, krvi niti nema, a sisa još manje (kada se kažu sise, onda se misli i s bradavicama
A sama borba protiv zmaja, nekako sam ih se zasitio, dragonheart ili očajni dungeon of dragons, više mi nisu tako impresivni kao nekoć. I bezvezni završetak.
Ma film je više uspio radi CGI efekata, nego radi radnje ili nečega drugoga. Obični prenapuhani spektakl.
Michel puši karu.
- A$H
http://www.imdb.com/title/tt0262246/ - brutalno dobro
http://www.imdb.com/title/tt0029947/ - nisam neki ljubitelj ovakvih filmova,ali ovaj je sasvim dobar..
http://www.imdb.com/title/tt0029947/ - nisam neki ljubitelj ovakvih filmova,ali ovaj je sasvim dobar..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- dr mladjo
Cold Mountain (2003)-podjcenjen film,tj previše popljuvan.ne znam zašto ovaj film toliko vrijeđaju..nije odličan ali ima svoje vrijednosti..ljudi brzo ginu,bez patetike..a bogme se i dosta dobrih glumaca pojavilo u epizodnim ulogama.. 8/10
The Barbarian Invasions(2003)-napokon sam nabavio verziju koja nije štekala..odličan film..9/10
The Lives of Others(2006)-odličan..zaslužen oscar..jedan od boljih europskih filmova što sam gledao 10/10
The Barbarian Invasions(2003)-napokon sam nabavio verziju koja nije štekala..odličan film..9/10
The Lives of Others(2006)-odličan..zaslužen oscar..jedan od boljih europskih filmova što sam gledao 10/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings
- john_constantine
-
John_Ryder
- Asfodel
Ni ja nisam plakala, iako mi je film prekrasan, iako sam ga gledala kao klinka u kinu i nikad poslije (šteta), naime kad je bio taj tužni trenutak - baš sam htjela plakat, al je neki kreten klinac u kinu na sav glas zaplakao uz vrisak: "Aaaaaaaaa, umro laaaav!!!" I onda smo se svi pukli gromoglasno smijat.......Nikad to neću zaboravit, kak mi je taj mali uništio doživljaj tuge...john_constantine wrote:Lion king - hm, mislim da je to posljednji disnejev crtić koji ću ikad gledati. Totalno bezveze, sladunjavo i dosadno, a i muzika mi ide na živce. I valjda sam jedini koji nije plakao na taj film.![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- A$H
bilo bi sramota da se rasplakao...ajde da je klinac..ali ovako..Asfodel wrote:Ni ja nisam plakala, iako mi je film prekrasan, iako sam ga gledala kao klinka u kinu i nikad poslije (šteta), naime kad je bio taj tužni trenutak - baš sam htjela plakat, al je neki kreten klinac u kinu na sav glas zaplakao uz vrisak: "Aaaaaaaaa, umro laaaav!!!" I onda smo se svi pukli gromoglasno smijat.......Nikad to neću zaboravit, kak mi je taj mali uništio doživljaj tuge...john_constantine wrote:Lion king - hm, mislim da je to posljednji disnejev crtić koji ću ikad gledati. Totalno bezveze, sladunjavo i dosadno, a i muzika mi ide na živce. I valjda sam jedini koji nije plakao na taj film.![]()
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
john_constantine wrote:Lion king - hm, mislim da je to posljednji disnejev crtić koji ću ikad gledati. Totalno bezveze, sladunjavo i dosadno, a i muzika mi ide na živce. I valjda sam jedini koji nije plakao na taj film.![]()
Meni je to predobar crtić, verzija Hamleta s prekrasnim crtežom. Dobra je i dvojka.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Boby
Pa za fosile poput tebe i mene jest sladunjavo ali to je prvenstveno namjenjeno klincima i ak se to uzme u obzir onda je taj crtić remek djelojohn_constantine wrote:Lion king - hm, mislim da je to posljednji disnejev crtić koji ću ikad gledati. Totalno bezveze, sladunjavo i dosadno, a i muzika mi ide na živce. I valjda sam jedini koji nije plakao na taj film.![]()
- john_constantine
pa nemoj me krivo razumjeti. Obožavam crtiće, ali od disneya mi je probavljiv tek Carevo nova ćud i Hercules, jer tu bar likovi nisu bili sladunjavi, kao prvi njihovi crtići dumbo, aladin i sllični.. A ovi 3D su bezvezni... Ma nikada nisam volio disney.Boby wrote:Pa za fosile poput tebe i mene jest sladunjavo ali to je prvenstveno namjenjeno klincima i ak se to uzme u obzir onda je taj crtić remek djelojohn_constantine wrote:Lion king - hm, mislim da je to posljednji disnejev crtić koji ću ikad gledati. Totalno bezveze, sladunjavo i dosadno, a i muzika mi ide na živce. I valjda sam jedini koji nije plakao na taj film.![]()
Michel puši karu.
- dr_gonzo
Rutger Hauer legenda...jigsaw wrote:Blind Fury (1989) - Rutger Hauer mi jei inače, pa tako da ovome dajem 4/5
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -