Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Jan 2008, 11:40

dr mladjo wrote:
John_Ryder wrote:
ko stvorena za svoju ulogu u filmu.
ja se rasplakao kad su rekli da je SPOILER
hm...
@dragon - znači rambo je više bliži originalu neko drugom dijelu...lijepo

Vizualno je sličniji dvojci, ali kvalitetom, način na koji je lik i priča obrađena...bliži je originalu...ima daleko više ozbiljnosti nego oba dva prethodna nastavka zajedno...

Dragonrage

Post by Dragonrage » 28 Jan 2008, 16:22

No Country for Old Men 4/5 - odlični glumci - posebice bih tu istaknuo glavnu trojku: Javiera Bardema, Josha Brolina i Tommy Lee Jonesa, zanimljiva priča, intrigantni likovi, dobra režija i kamera, ali ne paše mi rasplet...

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2008, 17:30

SPOILER - SPOILER - SPOILER

Beowulf - kakvo sranje od filma. :roll: Jeftina priča (imaju čudovište, dođe beowulf, pobije čudovište, poševi majku, a ona mu rodi zmaja i on ga ubije...) napucanu dosadnom romantikom (ako se to može smatrati romantikom, time što je više puta vara svoju ženu). CGi efekti su čisto preseravanje, čak se moglo i bez njih. Likovi izgledaju kao uobičajeni, ali borba trollova protiv ljudi je prebrza, u kaosu i ništa se ne vidi, a i jako iritira njegov iritatni krik.
Čudovišta su totalno nemaštovita, zlatni zmaj, angelina jolie s seksi tijelom i repom, bezvezni troll koji više liči na mutanta, nego na trolla, i Beowulf koji se gol bori protiv njega. :rotflmao:
Hm, CGI efekti su ono, kao što sam kazao, bezveze, fora je ako gledate u kinima ili imate kućno kino doma, a ovako na televizoru dosadna zabava koja 15 minuta predugo traje. A to spominjanje krvi i sisa - valjda sam dobio cut verziju, krvi niti nema, a sisa još manje (kada se kažu sise, onda se misli i s bradavicama :mrgreen: ), seksa nema. Ali zato imamo golog muškarca. :roll: I šugav način na koji dokrajči trola.
A sama borba protiv zmaja, nekako sam ih se zasitio, dragonheart ili očajni dungeon of dragons, više mi nisu tako impresivni kao nekoć. I bezvezni završetak.
Ma film je više uspio radi CGI efekata, nego radi radnje ili nečega drugoga. Obični prenapuhani spektakl.
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 28 Jan 2008, 18:15

http://www.imdb.com/title/tt0262246/ - brutalno dobro

http://www.imdb.com/title/tt0029947/ - nisam neki ljubitelj ovakvih filmova,ali ovaj je sasvim dobar..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

dr mladjo

Post by dr mladjo » 28 Jan 2008, 18:22

Cold Mountain (2003)-podjcenjen film,tj previše popljuvan.ne znam zašto ovaj film toliko vrijeđaju..nije odličan ali ima svoje vrijednosti..ljudi brzo ginu,bez patetike..a bogme se i dosta dobrih glumaca pojavilo u epizodnim ulogama.. 8/10
The Barbarian Invasions(2003)-napokon sam nabavio verziju koja nije štekala..odličan film..9/10

The Lives of Others(2006)-odličan..zaslužen oscar..jedan od boljih europskih filmova što sam gledao 10/10
http://www.imdb.com/user/ur4554045/ratings

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2008, 19:26

Lion king - hm, mislim da je to posljednji disnejev crtić koji ću ikad gledati. Totalno bezveze, sladunjavo i dosadno, a i muzika mi ide na živce. I valjda sam jedini koji nije plakao na taj film. :lol: :lol:
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 28 Jan 2008, 19:30

Golden Compass - 6/10 , solidan film,ništa posebnog za vidjet,nije u rangu Stardusta i Bridge to Terabithie, malo glupav
završetak filma.
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 28 Jan 2008, 20:20

john_constantine wrote:Lion king - hm, mislim da je to posljednji disnejev crtić koji ću ikad gledati. Totalno bezveze, sladunjavo i dosadno, a i muzika mi ide na živce. I valjda sam jedini koji nije plakao na taj film. :lol: :lol:
Ni ja nisam plakala, iako mi je film prekrasan, iako sam ga gledala kao klinka u kinu i nikad poslije (šteta), naime kad je bio taj tužni trenutak - baš sam htjela plakat, al je neki kreten klinac u kinu na sav glas zaplakao uz vrisak: "Aaaaaaaaa, umro laaaav!!!" I onda smo se svi pukli gromoglasno smijat.......Nikad to neću zaboravit, kak mi je taj mali uništio doživljaj tuge...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

A$H

Post by A$H » 28 Jan 2008, 20:33

Asfodel wrote:
john_constantine wrote:Lion king - hm, mislim da je to posljednji disnejev crtić koji ću ikad gledati. Totalno bezveze, sladunjavo i dosadno, a i muzika mi ide na živce. I valjda sam jedini koji nije plakao na taj film. :lol: :lol:
Ni ja nisam plakala, iako mi je film prekrasan, iako sam ga gledala kao klinka u kinu i nikad poslije (šteta), naime kad je bio taj tužni trenutak - baš sam htjela plakat, al je neki kreten klinac u kinu na sav glas zaplakao uz vrisak: "Aaaaaaaaa, umro laaaav!!!" I onda smo se svi pukli gromoglasno smijat.......Nikad to neću zaboravit, kak mi je taj mali uništio doživljaj tuge...
bilo bi sramota da se rasplakao...ajde da je klinac..ali ovako.. :lol: :lol: :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 28 Jan 2008, 20:56

Meni je to predobar crtić, verzija Hamleta s prekrasnim crtežom. Dobra je i dvojka.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Boby

Post by Boby » 28 Jan 2008, 22:20

Pa za fosile poput tebe i mene jest sladunjavo ali to je prvenstveno namjenjeno klincima i ak se to uzme u obzir onda je taj crtić remek djelo

john_constantine

Post by john_constantine » 28 Jan 2008, 22:25

Boby wrote:
Pa za fosile poput tebe i mene jest sladunjavo ali to je prvenstveno namjenjeno klincima i ak se to uzme u obzir onda je taj crtić remek djelo
pa nemoj me krivo razumjeti. Obožavam crtiće, ali od disneya mi je probavljiv tek Carevo nova ćud i Hercules, jer tu bar likovi nisu bili sladunjavi, kao prvi njihovi crtići dumbo, aladin i sllični.. A ovi 3D su bezvezni... Ma nikada nisam volio disney.
Michel puši karu.

jigsaw

Post by jigsaw » 29 Jan 2008, 00:00

Blind Fury (1989) - Rutger Hauer mi je :supz: i inače, pa tako da ovome dajem 4/5

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 29 Jan 2008, 04:31

jigsaw wrote:Blind Fury (1989) - Rutger Hauer mi je :supz: i inače, pa tako da ovome dajem 4/5
Rutger Hauer legenda... :prayer: :prayer: :prayer: :supz: :partyman:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Jan 2008, 09:45

Blind Fury mi je jedan od prvih VHS hitova 8)

Post Reply