pusti, istog tog neukusa ima i u skupljim dućanima, ali su "zapakirane" u ljepši ambijent i stoje same na polici dok deset reflektora blješći u tu gadost. No da me krivo ne shvatiš, nagledala sam se ja u NY stvari koje ne bih ni đžabe uzela, ali i kupila za sitnu lovu dosta kvalitetnih komada i nekako u mom stilu. Kad je Zara u pitanju, uvijek ćeš me nać na TRF odjelu jer klasična Zara je za mene ipak preklasična i hoh preseratorska. No to su sad sve ipak stvari ukusa.elrania wrote:meni je NY dosta gadan zbog te šarolikosti i sve više teži ka, grubo rečeno, neukusu. imam nekih komada robe iz njega i predobri su mi, al generalno gledajući suxa jako.
zaru volim baš zbog neutralnosti.
Ženski kutak
- callac
Re: Ženski kutak
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
pa znam da ima
i još ružnijih i nekvalitetnijih, ako ćemo tako, itd.
ja ne pričam o tome da je bolje uzet skuplje od nečeg jeftinog u NY il bilo gdje drugdje, samo kažem da mi je najgadniji od tih jeftinijih dućana.
ok su mi orsay, zara, c&a i sad h&m, al nakon dužeg prebiranja po NY i nošenja njihovih stvari, pali su mi u očima.
i naravno da je tu i pitanje ukusa. meni je najdraže ono što teži ka klasičnom (uz koji dodatak nečeg drugačijeg da to malo dopuni), a previše boja, slika, uzoraka (uopće boja i slika) ne volim.
ja ne pričam o tome da je bolje uzet skuplje od nečeg jeftinog u NY il bilo gdje drugdje, samo kažem da mi je najgadniji od tih jeftinijih dućana.
ok su mi orsay, zara, c&a i sad h&m, al nakon dužeg prebiranja po NY i nošenja njihovih stvari, pali su mi u očima.
i naravno da je tu i pitanje ukusa. meni je najdraže ono što teži ka klasičnom (uz koji dodatak nečeg drugačijeg da to malo dopuni), a previše boja, slika, uzoraka (uopće boja i slika) ne volim.
- metallicat
evo danas imala 15min viška i svratila u tu zaru. neznam jel svagdje isto, ali ovo je bilo prestrašno.

- Asfodel
Btw, imam takav budžet i navike da te nabrojane trgovine ne karakteriziram kao jeftine
..osim kad je rasprodaja.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Bub
Ti ionako ne voliš šopingirat. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
True true, iako je to nevezano uz ono prethodnoBub wrote:Ti ionako ne voliš šopingirat.
- Bub
Da ti budem iskren nisam ni čitao ono prije. 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- callac
Asf, pa nisam ni ja šopingirala dok sam ovisila o roditeljima.. i općenito( sad se ponavljam ko papagaj) tek zadnjih par godina sam osjetila čari imanja svojih novaca jer su brat i sestra također bili studenti i ja sam ih uzdržavala, uz roditelje. Možda ponekad izgleda prepotentno i kao da se razbacujem kad nabrojim šta sam si sve kupila, ali recimo da sam ja okružena ljudima koji imaju sto puta više i od mene i isto toliko više kupuju pa mi je nekad bed, ali uglavnom sam dosta prizemna i svjesna mogućnosti.
Budeš ti za koju godinu jahte kupovala dok ću ja još uvijek probirat po krpicama iz Zare
Budeš ti za koju godinu jahte kupovala dok ću ja još uvijek probirat po krpicama iz Zare
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Lijepo je to sve, ali je Bub povukao o ljubavi prema šopingiranju, ne jacallac wrote:Asf, pa nisam ni ja šopingirala dok sam ovisila o roditeljima.. i općenito( sad se ponavljam ko papagaj) tek zadnjih par godina sam osjetila čari imanja svojih novaca jer su brat i sestra također bili studenti i ja sam ih uzdržavala, uz roditelje. Možda ponekad izgleda prepotentno i kao da se razbacujem kad nabrojim šta sam si sve kupila, ali recimo da sam ja okružena ljudima koji imaju sto puta više i od mene i isto toliko više kupuju pa mi je nekad bed, ali uglavnom sam dosta prizemna i svjesna mogućnosti.
(+ kad već to kažeš, nema šopingholičarstvo veze s količinom novca, nego s osobnosti
- callac
Asfodel wrote:Btw, imam takav budžet i navike da te nabrojane trgovine ne karakteriziram kao jeftine..osim kad je rasprodaja.
Oprosti ako sam te možda uvrijedila, ali sam se vodila ovim boldano napisanim. Možda ti u mom postu vidiš nešto što ja ne vidim
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Ma nisi me uvrijedilacallac wrote:Asfodel wrote:Btw, imam takav budžet i navike da te nabrojane trgovine ne karakteriziram kao jeftine..osim kad je rasprodaja.
Oprosti ako sam te možda uvrijedila, ali sam se vodila ovim boldano napisanim. Možda ti u mom postu vidiš nešto što ja ne vidimjer ja nisam ničime spomenula šopingholičarstvo ( i ne smatram se jednom od), a bome te nisam ni strpala u koš s nekim( ako već pričamo o generaliziranju)
- metallicat
- keyboard_kant
Danas sam imala jebeni spree.
Onak, morala sam samu sebe natjerat ić doma da ne kupim još neš.
Cipele, suknja, 3 para najlonki, olovka za oči, olovka za usne, lak za nokte. I poklon, krema protiv celulita od vichyja <333
Cipele, suknja, 3 para najlonki, olovka za oči, olovka za usne, lak za nokte. I poklon, krema protiv celulita od vichyja <333
And I feel this coming over like a storm again.
- elrania
- metallicat