Ženski kutak

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: Ženski kutak

Post by callac » 19 Apr 2011, 21:29

elrania wrote:meni je NY dosta gadan zbog te šarolikosti i sve više teži ka, grubo rečeno, neukusu. imam nekih komada robe iz njega i predobri su mi, al generalno gledajući suxa jako.
zaru volim baš zbog neutralnosti.
pusti, istog tog neukusa ima i u skupljim dućanima, ali su "zapakirane" u ljepši ambijent i stoje same na polici dok deset reflektora blješći u tu gadost. No da me krivo ne shvatiš, nagledala sam se ja u NY stvari koje ne bih ni đžabe uzela, ali i kupila za sitnu lovu dosta kvalitetnih komada i nekako u mom stilu. Kad je Zara u pitanju, uvijek ćeš me nać na TRF odjelu jer klasična Zara je za mene ipak preklasična i hoh preseratorska. No to su sad sve ipak stvari ukusa.
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

elrania

Post by elrania » 20 Apr 2011, 12:52

pa znam da ima :lol: i još ružnijih i nekvalitetnijih, ako ćemo tako, itd.
ja ne pričam o tome da je bolje uzet skuplje od nečeg jeftinog u NY il bilo gdje drugdje, samo kažem da mi je najgadniji od tih jeftinijih dućana.
ok su mi orsay, zara, c&a i sad h&m, al nakon dužeg prebiranja po NY i nošenja njihovih stvari, pali su mi u očima.

i naravno da je tu i pitanje ukusa. meni je najdraže ono što teži ka klasičnom (uz koji dodatak nečeg drugačijeg da to malo dopuni), a previše boja, slika, uzoraka (uopće boja i slika) ne volim.

metallicat

Post by metallicat » 20 Apr 2011, 17:44

evo danas imala 15min viška i svratila u tu zaru. neznam jel svagdje isto, ali ovo je bilo prestrašno.
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Apr 2011, 17:55

Btw, imam takav budžet i navike da te nabrojane trgovine ne karakteriziram kao jeftine :zubifale: ..osim kad je rasprodaja.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Bub

Post by Bub » 20 Apr 2011, 18:18

Ti ionako ne voliš šopingirat. :zubifale:

Asfodel

Post by Asfodel » 20 Apr 2011, 23:56

Bub wrote:Ti ionako ne voliš šopingirat. :zubifale:
True true, iako je to nevezano uz ono prethodno :lol:

Bub

Post by Bub » 20 Apr 2011, 23:58

Da ti budem iskren nisam ni čitao ono prije. :zubifale:

callac

Post by callac » 21 Apr 2011, 00:01

Asf, pa nisam ni ja šopingirala dok sam ovisila o roditeljima.. i općenito( sad se ponavljam ko papagaj) tek zadnjih par godina sam osjetila čari imanja svojih novaca jer su brat i sestra također bili studenti i ja sam ih uzdržavala, uz roditelje. Možda ponekad izgleda prepotentno i kao da se razbacujem kad nabrojim šta sam si sve kupila, ali recimo da sam ja okružena ljudima koji imaju sto puta više i od mene i isto toliko više kupuju pa mi je nekad bed, ali uglavnom sam dosta prizemna i svjesna mogućnosti.
Budeš ti za koju godinu jahte kupovala dok ću ja još uvijek probirat po krpicama iz Zare :mrgreen:
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Apr 2011, 00:27

callac wrote:Asf, pa nisam ni ja šopingirala dok sam ovisila o roditeljima.. i općenito( sad se ponavljam ko papagaj) tek zadnjih par godina sam osjetila čari imanja svojih novaca jer su brat i sestra također bili studenti i ja sam ih uzdržavala, uz roditelje. Možda ponekad izgleda prepotentno i kao da se razbacujem kad nabrojim šta sam si sve kupila, ali recimo da sam ja okružena ljudima koji imaju sto puta više i od mene i isto toliko više kupuju pa mi je nekad bed, ali uglavnom sam dosta prizemna i svjesna mogućnosti.
Budeš ti za koju godinu jahte kupovala dok ću ja još uvijek probirat po krpicama iz Zare :mrgreen:
Lijepo je to sve, ali je Bub povukao o ljubavi prema šopingiranju, ne ja :lol:
(+ kad već to kažeš, nema šopingholičarstvo veze s količinom novca, nego s osobnosti :wink: pa i onim naučenim oko snalaženja. Imam ja sad za orig. starke pa ih neću kupiti, jer se raspadaju. Tako da nije ok generalizirati :mrgreen: )

callac

Post by callac » 21 Apr 2011, 09:43

Asfodel wrote:Btw, imam takav budžet i navike da te nabrojane trgovine ne karakteriziram kao jeftine :zubifale: ..osim kad je rasprodaja.

Oprosti ako sam te možda uvrijedila, ali sam se vodila ovim boldano napisanim. Možda ti u mom postu vidiš nešto što ja ne vidim :? jer ja nisam ničime spomenula šopingholičarstvo ( i ne smatram se jednom od), a bome te nisam ni strpala u koš s nekim( ako već pričamo o generaliziranju)
If one of them is dead.

Asfodel

Post by Asfodel » 21 Apr 2011, 17:06

callac wrote:
Asfodel wrote:Btw, imam takav budžet i navike da te nabrojane trgovine ne karakteriziram kao jeftine :zubifale: ..osim kad je rasprodaja.

Oprosti ako sam te možda uvrijedila, ali sam se vodila ovim boldano napisanim. Možda ti u mom postu vidiš nešto što ja ne vidim :? jer ja nisam ničime spomenula šopingholičarstvo ( i ne smatram se jednom od), a bome te nisam ni strpala u koš s nekim( ako već pričamo o generaliziranju)
Ma nisi me uvrijedila :lol: ..a ja sam se u tvom postu vodila za nema šopingiranja dok si pod roditeljima :) tj. govorim kako to nije baš točno, jer ovisi od osobe do osobe (primjer smo moja sestra i ja koje smo imale isti budžet. Njezin je išao na cipele i odjeću, moj baš i ne, jer si drukčije slažemo prioritete) A ovo o generaliziranju sam se našalila zbog jahte, jer je izgledalo da kad budeš imao više, svidjet će ti se pa ćeš odjednom početi puno trošiti, nvm. :lol:

metallicat

Post by metallicat » 22 Apr 2011, 00:30

ja točno shvaćam što si htjela reć jer indendtično razmišljamo, bar u ovom slučaju :mrgreen:
Image

keyboard_kant

Post by keyboard_kant » 22 Apr 2011, 01:11

Danas sam imala jebeni spree. :facepalm: Onak, morala sam samu sebe natjerat ić doma da ne kupim još neš. :facepalm:
Cipele, suknja, 3 para najlonki, olovka za oči, olovka za usne, lak za nokte. I poklon, krema protiv celulita od vichyja <333
And I feel this coming over like a storm again.

elrania

Post by elrania » 23 Apr 2011, 12:37

Image

:D

metallicat

Post by metallicat » 23 Apr 2011, 12:46

haha :prayer: :lol:
Image

Post Reply