Koji ste horror zadnji gledali?
- gandalf
The Slaughter
http://www.imdb.com/title/tt0498386/plotsummary
Ne znam što da kažem o ovom filmu, mješavina svega i svačega.
Film počinje ritualom u kojem 6-7 golih žena priziva neku opaku zlu golu ženu, koja je neki evil spirit koji hoće preuzeti svijet uz pomoć zombija.
Na mjestu gdje se odigravao taj ritual je sad neka kuća u kojoj su se događale svakojaka ubojstva. Tu dolaze klinci čistiti tu kuću za nekog lika...
Film nije ništa posebno ali ima zanimljivih detalja:
ta gola zla evil spirit žena će se pojaviti ako se netko poševi tamo, naravno klinci se poševili...
ima nekoliko dobrih gore scena
i jedna scena u kojoj geeky lik raspravlja sa 2 preživjele cure koje su vrste ti zombiji dok naravno oni napadaju
scena u kojoj zombi kaže: "I want to eat your brains. They smell so sweet and juicy."
Inače, očajna gluma i još gori specijalni efekti
Ocjena: 2/5
http://www.imdb.com/title/tt0498386/plotsummary
Ne znam što da kažem o ovom filmu, mješavina svega i svačega.
Film počinje ritualom u kojem 6-7 golih žena priziva neku opaku zlu golu ženu, koja je neki evil spirit koji hoće preuzeti svijet uz pomoć zombija.
Na mjestu gdje se odigravao taj ritual je sad neka kuća u kojoj su se događale svakojaka ubojstva. Tu dolaze klinci čistiti tu kuću za nekog lika...
Film nije ništa posebno ali ima zanimljivih detalja:
ta gola zla evil spirit žena će se pojaviti ako se netko poševi tamo, naravno klinci se poševili...
ima nekoliko dobrih gore scena
i jedna scena u kojoj geeky lik raspravlja sa 2 preživjele cure koje su vrste ti zombiji dok naravno oni napadaju
scena u kojoj zombi kaže: "I want to eat your brains. They smell so sweet and juicy."
Inače, očajna gluma i još gori specijalni efekti
Ocjena: 2/5
Last edited by gandalf on 30 Oct 2007, 00:55, edited 1 time in total.
- maddjuro
- gandalf
-
GreenHornet
također...imam osjecaj da je imao potencijala da bude puno strasniji i bolji...Djuro21 wrote:meni taj film nije ništa posebnoWendigo wrote:Dead Silence
3,9/5
vrlo dobar film. nakon dosta vremena sam u videoteci posudio novi horror koji me nije razočarao.
zanimljiva priča i jezovita atmosfera, taman.jedina zamjerka ide CGI-u (to je jače od mene
).
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- HorrorHR
- Site Admin
- AlabamaSmokeOne
Twilight Zone iz 2000 i neke, prve 3 epizode pogledah:
Evergreen - rebel teenage glupost
da..podsjetilo me ono sadjenje drveca na jedan trash koji je bio prije par godina na tvu o nekoj zloj zeni/vjestici sto je ljude sadila u saksije pa postanu pola ljudi-pola biljke
sad druge dvije se ne sjecam kak su se zvale, al jedna je o smrti kak dodje u bolnicu i odluci da vise nece raditi, tj. da nece vise uzimati ljude- dobra epizoda...a treca je bila o bijelcu koji nije htjeo spasiti crnca od batina od skinsa, pa je crnac preminuo od batina, pa bijelac polako poceo postajati on..solidno
pogledah i prvi Boogeyman - ono..za ubiti sat vremena i saznat nesto o freddyu i slicnima
Evergreen - rebel teenage glupost
sad druge dvije se ne sjecam kak su se zvale, al jedna je o smrti kak dodje u bolnicu i odluci da vise nece raditi, tj. da nece vise uzimati ljude- dobra epizoda...a treca je bila o bijelcu koji nije htjeo spasiti crnca od batina od skinsa, pa je crnac preminuo od batina, pa bijelac polako poceo postajati on..solidno
pogledah i prvi Boogeyman - ono..za ubiti sat vremena i saznat nesto o freddyu i slicnima
- Wendigo
Troll 2 možda?AlabamaSmokeOne wrote:Twilight Zone iz 2000 i neke, prve 3 epizode pogledah:
Evergreen - rebel teenage glupostda..podsjetilo me ono sadjenje drveca na jedan trash koji je bio prije par godina na tvu o nekoj zloj zeni/vjestici sto je ljude sadila u saksije pa postanu pola ljudi-pola biljke
![]()
- AlabamaSmokeOne
- john_constantine
The guardian - baš trash. ali prezabavan je onaj završni dio za motorkom kada komada drvo koje krvari.AlabamaSmokeOne wrote:Twilight Zone iz 2000 i neke, prve 3 epizode pogledah:
Evergreen - rebel teenage glupostda..podsjetilo me ono sadjenje drveca na jedan trash koji je bio prije par godina na tvu o nekoj zloj zeni/vjestici sto je ljude sadila u saksije pa postanu pola ljudi-pola biljke
![]()
A ne, to je ipak troll 2.
Michel puši karu.
-
GreenHornet
-
Unreal
Kako dosadan nastavak. Dobra glumačke postave i par ajde gdje kolko ok scena,ali koliko gluposti. Kako je Loomis uspio preživjet eksploziju i još bolje michael završi u komi,a loomisu samo ogrebotina.Da ne govorimk još o tome da se Michael teleportira svugdje.Vorador wrote:Halloween 4: The Return of the Michael Myers. Niš posebno 3/5, mada je možda zaslužio i manje. Početak obečavajući, sredina dosadna. Prava akcije počinje tek oko 60e minute i tu se zalomilo par fornih scena.