Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
gandalf

Post by gandalf » 29 Oct 2007, 19:57

The Slaughter
http://www.imdb.com/title/tt0498386/plotsummary

Ne znam što da kažem o ovom filmu, mješavina svega i svačega.
Film počinje ritualom u kojem 6-7 golih žena priziva neku opaku zlu golu ženu, koja je neki evil spirit koji hoće preuzeti svijet uz pomoć zombija.
Na mjestu gdje se odigravao taj ritual je sad neka kuća u kojoj su se događale svakojaka ubojstva. Tu dolaze klinci čistiti tu kuću za nekog lika...
Film nije ništa posebno ali ima zanimljivih detalja:
ta gola zla evil spirit žena će se pojaviti ako se netko poševi tamo, naravno klinci se poševili...
ima nekoliko dobrih gore scena
i jedna scena u kojoj geeky lik raspravlja sa 2 preživjele cure koje su vrste ti zombiji dok naravno oni napadaju
scena u kojoj zombi kaže: "I want to eat your brains. They smell so sweet and juicy."
Inače, očajna gluma i još gori specijalni efekti

Ocjena: 2/5
Last edited by gandalf on 30 Oct 2007, 00:55, edited 1 time in total.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 29 Oct 2007, 20:05

gandalf wrote:ta gola zla evil spirit žena će se pojaviti ako se netko poševi tamo, naravno klinci se poševili...
klasik :lol: 8)

Wendigo

Post by Wendigo » 29 Oct 2007, 23:50

Dead Silence
3,9/5
vrlo dobar film. nakon dosta vremena sam u videoteci posudio novi horror koji me nije razočarao.
zanimljiva priča i jezovita atmosfera, taman. 8) jedina zamjerka ide CGI-u (to je jače od mene :lol: ).

maddjuro

Post by maddjuro » 30 Oct 2007, 00:30

Wendigo wrote:Dead Silence
3,9/5
vrlo dobar film. nakon dosta vremena sam u videoteci posudio novi horror koji me nije razočarao.
zanimljiva priča i jezovita atmosfera, taman. 8) jedina zamjerka ide CGI-u (to je jače od mene :lol: ).
meni taj film nije ništa posebno
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 30 Oct 2007, 00:34

Torture Garden - 4/5 napokon neki horrorac iz '67 u kojem sam uživao.. :lol:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

gandalf

Post by gandalf » 30 Oct 2007, 00:55

Flight Of The Living Dead

Naslov sve govori

3/5

GreenHornet

Post by GreenHornet » 30 Oct 2007, 14:54

Djuro21 wrote:
Wendigo wrote:Dead Silence
3,9/5
meni taj film nije ništa posebno
također...imam osjecaj da je imao potencijala da bude puno strasniji i bolji...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Oct 2007, 15:04

GreenHornet wrote:također...imam osjecaj da je imao potencijala da bude puno strasniji i bolji...
Je mogao je biti, ali je solidan kada ga se uspoređuje sa horrorima koji izlaze u zadnjih godinu dvije. Posebice onima koji su izašli na veliko platno.

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 30 Oct 2007, 17:08

Twilight Zone iz 2000 i neke, prve 3 epizode pogledah:
Evergreen - rebel teenage glupost :roll: da..podsjetilo me ono sadjenje drveca na jedan trash koji je bio prije par godina na tvu o nekoj zloj zeni/vjestici sto je ljude sadila u saksije pa postanu pola ljudi-pola biljke :P

sad druge dvije se ne sjecam kak su se zvale, al jedna je o smrti kak dodje u bolnicu i odluci da vise nece raditi, tj. da nece vise uzimati ljude- dobra epizoda...a treca je bila o bijelcu koji nije htjeo spasiti crnca od batina od skinsa, pa je crnac preminuo od batina, pa bijelac polako poceo postajati on..solidno

pogledah i prvi Boogeyman - ono..za ubiti sat vremena i saznat nesto o freddyu i slicnima :roll:

Wendigo

Post by Wendigo » 30 Oct 2007, 17:25

AlabamaSmokeOne wrote:Twilight Zone iz 2000 i neke, prve 3 epizode pogledah:
Evergreen - rebel teenage glupost :roll: da..podsjetilo me ono sadjenje drveca na jedan trash koji je bio prije par godina na tvu o nekoj zloj zeni/vjestici sto je ljude sadila u saksije pa postanu pola ljudi-pola biljke :P

sad druge dvije se ne sjecam kak su se zvale, al jedna je o smrti kak dodje u bolnicu i odluci da vise nece raditi, tj. da nece vise uzimati ljude- dobra epizoda...a treca je bila o bijelcu koji nije htjeo spasiti crnca od batina od skinsa, pa je crnac preminuo od batina, pa bijelac polako poceo postajati on..solidno

pogledah i prvi Boogeyman - ono..za ubiti sat vremena i saznat nesto o freddyu i slicnima :roll:
Troll 2 možda? :lol:

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 30 Oct 2007, 17:26

ne znam..moguce...al je trashcina na kvadrat :D

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Oct 2007, 17:29

AlabamaSmokeOne wrote:Twilight Zone iz 2000 i neke, prve 3 epizode pogledah:
The guardian - baš trash. ali prezabavan je onaj završni dio za motorkom kada komada drvo koje krvari. :lol: :lol:

A ne, to je ipak troll 2. :lol:
Michel puši karu.

Vorador

Post by Vorador » 30 Oct 2007, 17:55

Halloween 4: The Return of the Michael Myers. Niš posebno 3/5, mada je možda zaslužio i manje. Početak obečavajući, sredina dosadna. Prava akcije počinje tek oko 60e minute i tu se zalomilo par fornih scena.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 30 Oct 2007, 18:21

pošto sam novi pa ne znam-je li bio topic o najgorim horrorima?ako ne trebalo bi ga otvoriti... :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Unreal

Post by Unreal » 30 Oct 2007, 19:43

Vorador wrote:Halloween 4: The Return of the Michael Myers. Niš posebno 3/5, mada je možda zaslužio i manje. Početak obečavajući, sredina dosadna. Prava akcije počinje tek oko 60e minute i tu se zalomilo par fornih scena.
Kako dosadan nastavak. Dobra glumačke postave i par ajde gdje kolko ok scena,ali koliko gluposti. Kako je Loomis uspio preživjet eksploziju i još bolje michael završi u komi,a loomisu samo ogrebotina.Da ne govorimk još o tome da se Michael teleportira svugdje. :roll: Koj vrag si želi ubit nečakinju, kaj ti je ona napravila. Ma H20 je malo bolji nastavak na dvojku, makar mi je i taj dio dosadan no barem je manje glup. Trebali su ga ostaviti da gori u dvojci, poštedili bi nas bar loših nastavaka. :roll:

Post Reply