Aha, to je to! Ja sam taj cover pridodao na topicu o najboljim coverima. Isto sam tek nedavno saznao da je to treći dio nekog serijala. Kod nas se je čak prodavao na VHS-u pd nazivom "Ljudožder". A glazba u filmu je ono kaj me je najviše splašiloWendigo wrote:ako je to ono sa monstrumom koji izlazi iz čahure koja visi u podrumu starog dvorca, da..Boby wrote:Jel tko od vas gledao treći dio "Demonsa"? Film se inače zove "The Ogre". To mi je bio prvi horror u životu koji sam pogledao![]()
fora filmić.. nisam znao da se još zove Demons 3. ali lako moguće pošto je to također Bavin film..
fora cover:
Koji ste horror zadnji gledali?
- Boby
- Scarface
gandalf wrote:House Of The Dead 2
http://www.imdb.com/title/tt0435665/
Tipično zombie - evil genious - student sex - horror - glupi američki vojnici film.
3/5
Naravno glavni likovi ne pogibaju iako ih napada 1000 zombija odjednom, raketiraju ih i zatvaraju u neku čudnu sobu iz koje ne mogu van.
U tom filmu je mislin preuzeta ideja iz stripa Walking dead (Okružen mrtvima) kad se lik namaže zombijskom krvlju da zombiji po mirisu misle da je jedan od njih i tako prođe kraj njih. U stripu je to u gradu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Betmen
U prey je barem bilo slatkih curicaHorrorHR wrote:solidna ocjena na imdb je zato jer je u igri samo 80tak glasova. baš me zanima ovo pogledati čitao sam da je ala-anaconda za krokodilom, ali ako je imalo slično Preyu onda je dosadnjava spektakular'Betmen wrote:Black water http://www.imdb.com/title/tt0816436/
Dobio je solidnu ocjenu na imdb, ali meni je film predosadan... podsjeca me na prey, di se ljudi nađu u triki situaciji u prirodi i životinje ih hoce pojesti. Ovaj film nije strasan, premalo akcije i kad je ima izgleda nerealno.
Zamisli u vodi si i krokodil se pokaze i ti stanes i on te gleda samo kaj ti ne namigne
-
Unreal
Fakat prelegendaran film. Isplati se najviše pogledati zbog scene s kung fu svečenikom i kada razbija zombij djete u parkuWendigo wrote:Braindead po neznam koji put..
E da ovaj Demons serijal bi volio pogledati
- Freddy
Blood Freak-jednostavno ludo,frajer ubija,ali sa glavom purice,najbolje je kad se počeo drogirati i oinda sex sa sestrom
,bolesno....i onda se probudi nakon svega toga i postane ubojica sa glavom purice
7.2-10
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- HorrorHR
- Site Admin
par slika iz filmaFreddy wrote:Blood Freak-jednostavno ludo,frajer ubija,ali sa glavom purice,najbolje je kad se počeo drogirati i oinda sex sa sestrom,bolesno....i onda se probudi nakon svega toga i postane ubojica sa glavom purice
![]()
7.2-10
http://www.horrorhr.com/blood-freak-1972/

- gandalf
Da, to se na kraju događa. Lik (inače Dr. Stark iz Eureke) se namaže tim sranjem i hoda okolo.Ghostface wrote:gandalf wrote:House Of The Dead 2
http://www.imdb.com/title/tt0435665/
Tipično zombie - evil genious - student sex - horror - glupi američki vojnici film.
3/5
Naravno glavni likovi ne pogibaju iako ih napada 1000 zombija odjednom, raketiraju ih i zatvaraju u neku čudnu sobu iz koje ne mogu van.
U tom filmu je mislin preuzeta ideja iz stripa Walking dead (Okružen mrtvima) kad se lik namaže zombijskom krvlju da zombiji po mirisu misle da je jedan od njih i tako prođe kraj njih. U stripu je to u gradu.
- Wendigo
- Boby
Očke, ugodni snoviWendigo wrote:nemoj mi ju prije spavanja spominjat.Boby wrote:Samo jedna riječ, ZELDA. I to ne ona NintendovaWendigo wrote:Pet Sematary 3. put
5/5
uz The Shining meni najbolja Kingova adaptacija i film koji me je dan danas scary as shit kako kad sam ga prvi put kao mali gledao..![]()
![]()
- maddjuro
jel isti kao i prethodnici, il je lošiji?Wendigo wrote:ako je to ono sa monstrumom koji izlazi iz čahure koja visi u podrumu starog dvorca, da..Boby wrote:Jel tko od vas gledao treći dio "Demonsa"? Film se inače zove "The Ogre". To mi je bio prvi horror u životu koji sam pogledao![]()
fora filmić.. nisam znao da se još zove Demons 3. ali lako moguće pošto je to također Bavin film..
fora cover:
I may be an idiot, but i am no fool.
- Wendigo
meni je dosta dobar bio pošto volim te old school talijanske horrore. i nema apsolutno nikakve veze sa Demons 1 i 2..Djuro21 wrote:jel isti kao i prethodnici, il je lošiji?Wendigo wrote:ako je to ono sa monstrumom koji izlazi iz čahure koja visi u podrumu starog dvorca, da..Boby wrote:Jel tko od vas gledao treći dio "Demonsa"? Film se inače zove "The Ogre". To mi je bio prvi horror u životu koji sam pogledao![]()
fora cover:
- metallicat