Slažem se s dosta toga napisanoga callac, ali i ja sam počela gledati prije sto godina pa nemam isto mišljenje kao Ghost, tak da je to individualno(!)callac wrote:Meni je opet baš drago što sam seriju ovako pogledala, nisam tip osobe koji može čekati, živce sam izgubila sa Harper's Islandom koji je imao samo 13 epizoda a kamoli da šest godina čekam na kraj! Kužim tvoju frustraciju, pogotovo jer kažeš da si doslovno odrastao uz tu seriju što je i u mom slučaju ključni faktor budući da sam od tebe starija osam godina i sigurno je da sve oko sebe pa uključujući i tu seriju gledam drugim očima. Ta je serija mogla svakako završiti na drugačiji način , pusti ljude koji pričaju da je ovo jedini mogući kraj, ali opet bi bilo nezadovoljnih gledatelja pa bi sad tu pisao neki drugi ljutiti forumaš dok bi ju ti možda branio. I opet se moram nadovezati na godine- ja sam svoje tinejđžerske dane provela na drugačiji način, svakako nisam gledala serije do neke 23. godine (mislim na tempo kojim sada gledam, uvijek se našlo mjesta za klasike i ono na što naletiš na tv-u, nije bilo dostupno skidanje a i količina je bila puuuno manja) što ne govori o tebi kao papku nego o vremenu u kojem živimo. Uzevši čak samo to kao faktor, ti i ja nikako nismo u ravnopravnoj poziciji kao sugovornici i nije ni čudo da nam se mišljenja u velikoj većini slučajeva razilaze.Ghostface wrote:A zamislite kako je bilo pratit ju nekih 5 godina. Bila je među prvim serijama koje san počeja strastveno pratit, taman san ima nekih 15 godina, onda je tu bija i 24 i uskoro se pridružija i Prison Break. Bilo je to "Sveto Trojstvo" za mene (ne računajući ostale serije koje mi tada nisu bile toliko drage). Na kraju, jedino je PB završija zadovoljavajuće mada se i on u 3. sezoni iskvarija, te ga je 4. izvukla. Lost mi je u zadnje 2 godine praćenja posta jasan, i samo san se pribojava da se ne završi baš onako kako jest- mlako, pederski, jadno, kukavički- nazovite to kako oćete. Jednostavno, nije jednako nešto pratit godinama i pogledat to u par tjedana. Vrime je jak element, neke stvari ti nemjerljivo bolje legnu kad imaš toliko vrimena za razmišljanje o teorijama, stapanje s likovima, i doslovno proživljavanje novoizlazećih sezona. Sad, na kraju, da nije bilo tako, ne bi bilo nikako. Jer, da san bija u poziciji ka i vi, i da nisan dosad Lost gleda, dozna bi priko raznih sajtova da je serija završila bez pola jebenih odgovora, ostavljajući te ka blesana i tjerajući te da budeš zadovoljan s nekim zaokruživanjem emocionalnih stanja likova i njihovih odnosa- yea right, da san to tija gleda bi jebeni Grey's Anatomy. Da, siguran san u to, da ju nisan gleda sve ove godine, ne bi ju sad ni započeja.
Potpisujem što kaže one and only da kakav god kraj bio - svejedno isplativo pogledat jednu takvu seriju