Igre, konzole i slično

Igre za sve platforme
Post Reply
A$H

Post by A$H » 31 Aug 2009, 14:24

ja sm ih sve nasao..ali ne sjecam se di su jbga..ionako se secu po nivou..pa se morate bas pogodit..

sad sam nastavio igrat GTA 4..definitivno najjebenija misija od svih nastavaka zajedno je pljacka banke sa ovim ludim ircima..totalno kao u filmu Heat..cajkici..napucavanje po ulicama sa dugim cjevima..torbe sa lovom na ledjima..izmedju auta napucavanje..bjezanje..totalno isto i jebeno zabavno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Scarface

Post by Scarface » 31 Aug 2009, 15:31

Upravo priša Wolfensteina, preprejebena igrica i više no dostojan nastavak. 8) 8)

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Aug 2009, 17:17

A$H wrote:ja sm ih sve nasao..ali ne sjecam se di su jbga..ionako se secu po nivou..pa se morate bas pogodit..

sad sam nastavio igrat GTA 4..definitivno najjebenija misija od svih nastavaka zajedno je pljacka banke sa ovim ludim ircima..totalno kao u filmu Heat..cajkici..napucavanje po ulicama sa dugim cjevima..torbe sa lovom na ledjima..izmedju auta napucavanje..bjezanje..totalno isto i jebeno zabavno..
eh, do toga nisam niti došao, ionako sam odustao od igre... Mislim, trebao bi imati najjači kompjutor, a ta igra šteka u tri pm... I snizujem detalje i opet nervira tijekom vožnjem, pa sam potpuno odustao dok ne nabavim još jednu grafičku...

A našao sam tu djevojčicu, nije problem naći big daddy, već djevojčicu jer se znaju skrivati u onim tunelima. Pa sam ga ubio dok se djevojčica skrivala. Srećom se obnavljaju, pa sam samo pratio i čekao da izvuče djevojčicu. Jezovito, jbt... dok ono hoda kraj mene i lupa po tim cijevima tražeći djevojčicu.

Ghost, u personi 4, ne mogu pronaći Kanjija? Onog bikera, je li moguće ostvariti social link s njim?
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 31 Aug 2009, 17:40

Samo ako si obavija 3 sidequesta, ne sićan se točno koja.

Inače, šta se tiče snage kompa, grafičke izlaze na tjednoj bazi. evo ja san nedavno kupija grafičku od 2000 kuna (Zotac GeForce GTX 260), i ta će valjat godinu dana da bude naj za sve igrice, al opet će brzo bit zamijenjena boljima.

Btw. zar se ne kaže jezivo, a ne jezovito?

A$H

Post by A$H » 31 Aug 2009, 17:44

moja graf. ima 2 god. jos uvijek sve pokrece..ali trebat ce pocetkom sljedece ziher nesto jace..

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Aug 2009, 18:42

Ghostface wrote:Samo ako si obavija 3 sidequesta, ne sićan se točno koja.

Inače, šta se tiče snage kompa, grafičke izlaze na tjednoj bazi. evo ja san nedavno kupija grafičku od 2000 kuna (Zotac GeForce GTX 260), i ta će valjat godinu dana da bude naj za sve igrice, al opet će brzo bit zamijenjena boljima.

mislim da su oba dva ispravna... Pogledao sam riječnik, ali nema te riječi.

Za GTA 4 su ionako sami krivi, prebrzo su izdali igru i poslali ju neoptimiziranu...
Michel puši karu.

A$H

Post by A$H » 31 Aug 2009, 18:45

john_constantine wrote:

Za GTA 4 su ionako sami krivi, prebrzo su izdali igru i poslali ju neoptimiziranu...
pogledaj onda i ovo.. :P :lol: :lol:

Scarface

Post by Scarface » 31 Aug 2009, 18:47

A$H wrote:
john_constantine wrote:

pogledaj onda i ovo.. :P :lol: :lol:

Lol, najčešća pogreška kod mnogih. :lol:

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 31 Aug 2009, 19:37

Jel Bioshock dobar? BTW prošao sam Mass Effect...
Revenge solves everything

Valentiny

Post by Valentiny » 31 Aug 2009, 19:53

:oops: jel imako zvukove šuma jer snimam parodiju od kruga!!!! plss :D :finga: :finga: :finga:
Tiny

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Aug 2009, 20:12

DeadDispatcher90 wrote:Jel Bioshock dobar? BTW prošao sam Mass Effect...
malo je ono dosadan, ali jako zanimljiv i originalan FPS. Mislim, taj podvodni svijet koju stvore znanstvenici gdje nema morala i etike, naravno da je moralo sve poći u krivu. :D A tek bolesni likovi (bar oni ljudski) koji žive tamo, ili spliceri, pa nadograđivanje oružja, pa specijalne moći i odlična grafika. Vrijedi igrati, čitam da ima i dva kraja. A ono kada napraviš harvest na djevojčici, totalno bolesno. Jedanput sam probao onako da vidim kako izgleda i nikad više...
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 31 Aug 2009, 20:49

Prešao Area 51 ... skidam Wofija novog hehe!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

DeadDispatcher90

Post by DeadDispatcher90 » 31 Aug 2009, 22:51

Ozbiljno razmišljam da kupim orginalnog The Witcher Enhenced edition...
Revenge solves everything

john_constantine

Post by john_constantine » 31 Aug 2009, 23:08

DeadDispatcher90 wrote:Ozbiljno razmišljam da kupim orginalnog The Witcher Enhenced edition...
vrijedi svaku kunu, dobiješ razne dodatke, knjigu, walktrought, soundtrack, patcheve i neke sitnice koje poboljšavaju igrivost i grafiku. Samo je uvod na poljskom, pa ćeš trebati potražiti u izborniku u igri da staviš na engleski.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 31 Aug 2009, 23:35

Evo ja san upravo naručija s crovortexa i Witcher: Enhenced edition i Bioshock + Oblivion pack. Povoljno, a radi se o odličnim igricama.

Post Reply