Igre, konzole i slično
- A$H
ja sm ih sve nasao..ali ne sjecam se di su jbga..ionako se secu po nivou..pa se morate bas pogodit..
sad sam nastavio igrat GTA 4..definitivno najjebenija misija od svih nastavaka zajedno je pljacka banke sa ovim ludim ircima..totalno kao u filmu Heat..cajkici..napucavanje po ulicama sa dugim cjevima..torbe sa lovom na ledjima..izmedju auta napucavanje..bjezanje..totalno isto i jebeno zabavno..
sad sam nastavio igrat GTA 4..definitivno najjebenija misija od svih nastavaka zajedno je pljacka banke sa ovim ludim ircima..totalno kao u filmu Heat..cajkici..napucavanje po ulicama sa dugim cjevima..torbe sa lovom na ledjima..izmedju auta napucavanje..bjezanje..totalno isto i jebeno zabavno..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
eh, do toga nisam niti došao, ionako sam odustao od igre... Mislim, trebao bi imati najjači kompjutor, a ta igra šteka u tri pm... I snizujem detalje i opet nervira tijekom vožnjem, pa sam potpuno odustao dok ne nabavim još jednu grafičku...A$H wrote:ja sm ih sve nasao..ali ne sjecam se di su jbga..ionako se secu po nivou..pa se morate bas pogodit..
A našao sam tu djevojčicu, nije problem naći big daddy, već djevojčicu jer se znaju skrivati u onim tunelima. Pa sam ga ubio dok se djevojčica skrivala. Srećom se obnavljaju, pa sam samo pratio i čekao da izvuče djevojčicu. Jezovito, jbt... dok ono hoda kraj mene i lupa po tim cijevima tražeći djevojčicu.
Ghost, u personi 4, ne mogu pronaći Kanjija? Onog bikera, je li moguće ostvariti social link s njim?
Michel puši karu.
- Scarface
Samo ako si obavija 3 sidequesta, ne sićan se točno koja.
Inače, šta se tiče snage kompa, grafičke izlaze na tjednoj bazi. evo ja san nedavno kupija grafičku od 2000 kuna (Zotac GeForce GTX 260), i ta će valjat godinu dana da bude naj za sve igrice, al opet će brzo bit zamijenjena boljima.
Btw. zar se ne kaže jezivo, a ne jezovito?
Inače, šta se tiče snage kompa, grafičke izlaze na tjednoj bazi. evo ja san nedavno kupija grafičku od 2000 kuna (Zotac GeForce GTX 260), i ta će valjat godinu dana da bude naj za sve igrice, al opet će brzo bit zamijenjena boljima.
- john_constantine
mislim da su oba dva ispravna... Pogledao sam riječnik, ali nema te riječi.Ghostface wrote:Samo ako si obavija 3 sidequesta, ne sićan se točno koja.
Za GTA 4 su ionako sami krivi, prebrzo su izdali igru i poslali ju neoptimiziranu...
Michel puši karu.
- A$H
pogledaj onda i ovo..john_constantine wrote:mislim da su oba dva ispravna... Pogledao sam riječnik, ali nema te riječi.Ghostface wrote:Samo ako si obavija 3 sidequesta, ne sićan se točno koja.
Za GTA 4 su ionako sami krivi, prebrzo su izdali igru i poslali ju neoptimiziranu...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:pogledaj onda i ovo..john_constantine wrote:mislim da su oba dva ispravna... Pogledao sam riječnik, ali nema te riječi.Ghostface wrote:Samo ako si obavija 3 sidequesta, ne sićan se točno koja.
Za GTA 4 su ionako sami krivi, prebrzo su izdali igru i poslali ju neoptimiziranu...![]()
![]()
Lol, najčešća pogreška kod mnogih.
- DeadDispatcher90
-
Valentiny
- john_constantine
malo je ono dosadan, ali jako zanimljiv i originalan FPS. Mislim, taj podvodni svijet koju stvore znanstvenici gdje nema morala i etike, naravno da je moralo sve poći u krivu.DeadDispatcher90 wrote:Jel Bioshock dobar? BTW prošao sam Mass Effect...
Michel puši karu.
- DeadDispatcher90
- john_constantine
vrijedi svaku kunu, dobiješ razne dodatke, knjigu, walktrought, soundtrack, patcheve i neke sitnice koje poboljšavaju igrivost i grafiku. Samo je uvod na poljskom, pa ćeš trebati potražiti u izborniku u igri da staviš na engleski.DeadDispatcher90 wrote:Ozbiljno razmišljam da kupim orginalnog The Witcher Enhenced edition...
Michel puši karu.